mlsoun1 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Když se potřebuji uklidnit,jdu první se psem do lesa a když nepomůže ani to,tak jdu k Tobě do vlákna Pavle.A to,mě zatím pomáhá.Hlavně vzpomínky na cesty kde jsme byli a ty uklidňující fotky.Díky Pavle
NERO.8 Odesláno 28. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Když se potřebuji uklidnit,jdu první se psem do lesa a když nepomůže ani to,tak jdu k Tobě do vlákna Pavle.A to,mě zatím pomáhá.Hlavně vzpomínky na cesty kde jsme byli a ty uklidňující fotky.Díky Pavle není zač kamaráde ...
NERO.8 Odesláno 28. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 LAGO DI GARDA SIRMIONE ...( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
honza71 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Tohle vlakno je balzam pro dusi.Je prima se pri kazdy novy varce fotek zasnit a trochu si virtualne zacestovat.Doufam v bezednost tveho zdroje tech nadhernych fotek :-)
NERO.8 Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Tohle vlakno je balzam pro dusi.Je prima se pri kazdy novy varce fotek zasnit a trochu si virtualne zacestovat.Doufam v bezednost tveho zdroje tech nadhernych fotek :-) díky ... kus cesty po Itálii je ještě před náma a pár pěkných fotek v archivu se taky najde ...
NERO.8 Odesláno 29. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 LAGO DI GARDA v barvách ...( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
NERO.8 Odesláno 1. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2015 LAGO DI GARDA rozloučení ...( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
NERO.8 Odesláno 2. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2015 (upraveno) TRENTO další zastavení ...( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) Upraveno 2. května 2015 uživatelem NERO.8
NERO.8 Odesláno 3. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2015 TRENTO ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
Bells Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Oooo Trento, tak tam jsem dokonce i byl, jelikož do Itálie jezdím pouze na hory a Trento je poměrně blízko místa kam jezdím, tak se ho snažím vždy navštívit a teď už ho mám i tady, děkuju a samozřejmě je to paráda jako vždy
NERO.8 Odesláno 4. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Oooo Trento, tak tam jsem dokonce i byl, jelikož do Itálie jezdím pouze na hory a Trento je poměrně blízko místa kam jezdím, tak se ho snažím vždy navštívit a teď už ho mám i tady, děkuju a samozřejmě je to paráda jako vždy díky ... Trento spousta lidí nezná, a v mnoha případech kolem něj jen tak projedou ... město má ale skvělou atmosféru a určitě stojí za návštěvu ...
NERO.8 Odesláno 4. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2015 TRENTO ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
Kid_A Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 jojo, trento mame moc radi (bratr tam zil asi 10 let:))
honza71 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Dostal jsem dnes nabidku na praci (opet v italske komunite). Tak sem asi prestanu chodit, abych se nenechal ovlivnit pri rozhodovani :-):-):-)
NERO.8 Odesláno 5. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Dostal jsem dnes nabidku na praci (opet v italske komunite). Tak sem asi prestanu chodit, abych se nenechal ovlivnit pri rozhodovani :-):-):-) závidím ... téměř kdekoli poslepu zapíchneš špendlík do mapy, tak to má v Itálii své kouzlo ...
NERO.8 Odesláno 5. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2015 TRENTO ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
honza71 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 závidím ... téměř kdekoli poslepu zapíchneš špendlík do mapy, tak to má v Itálii své kouzlo ...Neni co zavidet. V italske komunite tady v Praze. Kdyby to bylo do Italie, tak bych se nemel o cem rozhodovat :-)
NERO.8 Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Neni co zavidet. V italske komunite tady v Praze. Kdyby to bylo do Italie, tak bych se nemel o cem rozhodovat :-) tak to jsem špatně pochopil ...
NERO.8 Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2015 TRENTO pozdní večeře ...( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
NERO.8 Odesláno 8. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2015 TRENTO & ARCHITEKT RENZO PIANO( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se