Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když se potřebuji uklidnit,jdu první se psem do lesa a když nepomůže ani to,tak jdu k Tobě do vlákna Pavle.A to,mě zatím pomáhá.Hlavně vzpomínky na cesty kde jsme byli a ty uklidňující fotky.Díky Pavle :angel: ;)

Odesláno

Když se potřebuji uklidnit,jdu první se psem do lesa a když nepomůže ani to,tak jdu k Tobě do vlákna Pavle.A to,mě zatím pomáhá.Hlavně vzpomínky na cesty kde jsme byli a ty uklidňující fotky.Díky Pavle :angel: ;)

není zač kamaráde :) ... 

Odesláno

Tohle vlakno je balzam pro dusi.

Je prima se pri kazdy novy varce fotek zasnit a trochu si virtualne zacestovat.

Doufam v bezednost tveho zdroje tech nadhernych fotek :-)

Odesláno

Tohle vlakno je balzam pro dusi.

Je prima se pri kazdy novy varce fotek zasnit a trochu si virtualne zacestovat.

Doufam v bezednost tveho zdroje tech nadhernych fotek :-)

díky ... kus cesty po Itálii je ještě před náma a pár pěkných fotek v archivu se taky najde  :) ...

Odesláno

Oooo Trento, tak tam jsem dokonce i byl, jelikož do Itálie jezdím pouze na hory a Trento je poměrně blízko místa kam jezdím, tak se ho snažím vždy navštívit a teď už ho mám i tady, děkuju a samozřejmě je to paráda jako vždy :)

Odesláno

Oooo Trento, tak tam jsem dokonce i byl, jelikož do Itálie jezdím pouze na hory a Trento je poměrně blízko místa kam jezdím, tak se ho snažím vždy navštívit a teď už ho mám i tady, děkuju a samozřejmě je to paráda jako vždy :)

díky ... Trento spousta lidí nezná, a v mnoha případech kolem něj jen tak projedou ... město má ale skvělou atmosféru a určitě stojí za návštěvu :)  ...

Odesláno

Dostal jsem dnes nabidku na praci (opet v italske komunite). Tak sem asi prestanu chodit, abych se nenechal ovlivnit pri rozhodovani :-):-):-)

Odesláno

Dostal jsem dnes nabidku na praci (opet v italske komunite). Tak sem asi prestanu chodit, abych se nenechal ovlivnit pri rozhodovani :-):-):-)

závidím :)  ... téměř kdekoli poslepu zapíchneš špendlík do mapy, tak to má v Itálii své kouzlo ...

Odesláno

závidím :) ... téměř kdekoli poslepu zapíchneš špendlík do mapy, tak to má v Itálii své kouzlo ...

Neni co zavidet. V italske komunite tady v Praze. Kdyby to bylo do Italie, tak bych se nemel o cem rozhodovat :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...