NERO.8 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 PÁR FOTEK Z PÁTEČNÍHO SPOLEČNÉHO VÝLETU PO HODINÁŘSTVÍCH ? některé fotky se objevily ve vlákně " co máte právě na ruce" ? tak se omlouvám, že se opakuju ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Ty Calatravy jsou skvele. A pak ty cerne chrona. I kdyz ja obecne moc nejsem na chrona. Vecnak pak jedine ve zlatych Portugalech, to je narez. A ta bunda je taky fajna. Barbour? Levenham? Husky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 V 9. 11. 2013 v 19:15, Hasňa napsal: Ty Calatravy jsou skvele. A pak ty cerne chrona. I kdyz ja obecne moc nejsem na chrona. Vecnak pak jedine ve zlatych Portugalech, to je narez. A ta bunda je taky fajna. Barbour? Levenham? Husky? ještě Tě musím zviklat na ty BP ? ( bunda Polo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Já to prostě nechápu. Calatravy mi přišlo jako nejnudnější hodinky na světě, ale teď jsem z nich úplně unešenej. Nevim, co se to se mnou děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 V 9. 11. 2013 v 20:41, emef napsal: Já to prostě nechápu. Calatravy mi přišlo jako nejnudnější hodinky na světě, ale teď jsem z nich úplně unešenej. Nevim, co se to se mnou děje. přirozený vývoj ? se mnou je to horší ? já měl před rokem sbírku U-BOAT ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 IWC BP PERPETUAL CALENDAR ? sen ... hodinky, které mně fascinují ? DÍL 1. samozřejmě některé modely více, některé méně ? nechci tady ale komentovat zlaté a stříbrné varianty ...jak už jsem zmínil včera ( ve vlákně "co máte právě na ruce" ), tak takové komplikace do pilotního pouzdra asi nepatří, ale to mi v tomto případě nevadí ...naopak, pro mně subjektivně vzato, to jsou úžasné komplikace v úžasném pouzdře ...takže přidám v práci, popřemýšlím co časem prodám a budu doufat, že se mi tento sen někdy v budoucnu splní ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 IWC BP PERPETUAL CALENDAR ? sen ... hodinky, které mně fascinují ? DÍL 2. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Klobuk dolu Nero, za tie doxy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Ten pribeh s Doxama je zcela mimoradny. Diky za nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) Ty platinove Maly Princ se ti nesplni urcite. Ty zlate jsou docela pekna barevna kombinace, je to limitka a je to nesmysl na druhou, pilotky s vecnym a jeste k tomu zlate. Ale zase je to tak sympaticka limitka s tim princem, ze kdyz uz silenost, tak tyhle. Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Já bych to vůbec neřešil...pilotky nepilotky - prostě jsem unešen z těch zlatých z hnědým cifrem ( nebo modrým )...naprosto nádherné! A ten design alá pilotky se mi líbí dokonce více, než v normálním provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 10. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 původně jsem si říkal, že je to hodně osobní a že to asi na fórum nepatří ? když teď ale čtu jednotlivé reakce, tak jsem rád, že jsem se s Váma o ten příběh podělil V 9. 11. 2013 v 21:42, misoo napsal: Klobuk dolu Nero, za tie doxy... V 9. 11. 2013 v 21:51, FraK napsal: Ten pribeh s Doxama je zcela mimoradny. Diky za nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 10. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 (upraveno) V 9. 11. 2013 v 22:10, Hasňa napsal: Ty platinove Maly Princ se ti nesplni urcite. Ty zlate jsou docela pekna barevna kombinace, je to limitka a je to nesmysl na druhou, pilotky s vecnym a jeste k tomu zlate. Ale zase je to tak sympaticka limitka s tim princem, ze kdyz uz silenost, tak tyhle. s těma platinovýma je to jasné, ale já dokonce ani nevím jestli se mi splní některé z těch dalších ? a to s tím malým princem cítím z Tvé strany jako první vstřícný krok směrem k pilotkám s věčným kalendářem ... V 9. 11. 2013 v 23:04, Rodkopf napsal: Já bych to vůbec neřešil...pilotky nepilotky - prostě jsem unešen z těch zlatých z hnědým cifrem ( nebo modrým )...naprosto nádherné! A ten design alá pilotky se mi líbí dokonce více, než v normálním provedení. moje řeč ? já zlato moc nemusím, ale v kombinaci s tou hnědou ty hodinky nemají chybu ? Upraveno 10. listopadu 2013 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Ty Doxy nemají chybu Pavle.Zajímavý a čtivý příběh,který dokáže pohladit po duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 to P. - těším se na SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) P. takhle by jsi to měl dobrý. Edit - nepřipojil jsem fotku Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 V 11. 11. 2013 v 2:08, mlsoun1 napsal: Ty Doxy nemají chybu Pavle.Zajímavý a čtivý příběh,který dokáže pohladit po duši díky Marceli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 ... tuna ten rok uplne zabili... ale topguny vyzeraju super, aj ked je to fakt tematicky odveci, no ked sa ti pacia, tak neni o com, urcite to bude vyzerat paradne. tesim na wrist shot-y s princom, ktoru farbu chces? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) V 11. 11. 2013 v 4:11, Snow napsal: to P. - těším se na SZ. už na ní pracuju ... V 11. 11. 2013 v 5:14, Snow napsal: P. takhle by jsi to měl dobrý. to je Romane skvělá kombinace ? mohl bych začít těma brýlema ... jinak ty hodinky v keramice nic neváží ... Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Tak to jsem netušil, že Exupery limitka má moonphase s figurkou malého prince. Paráda. Prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se