Lion Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 BP je pecka, Perpetual calendar je pecka, ale dohromady je to fakt divný. Ale pokud bych si měl vybrat jen jedny na celej život tak ty zlatý s princem. Keramiky a ostatní mi nesedí ta měsíční fáze a letadýlka. Jinde mě perpetual calendar nebere a ani Ingy s turbem a perpetuálem nejsou tak povedený jak "Malý princ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Tak to jsem netušil, že Exupery limitka má moonphase s figurkou malého prince. Paráda. Prostě paráda. je to zvláštní, ale limitka malý princ se podle ohlasů fakt povedla ? nikdy bych neřekl, že tohle téma bude tak fungovat ... BP je pecka, Perpetual calendar je pecka, ale dohromady je to fakt divný. Ale pokud bych si měl vybrat jen jedny na celej život tak ty zlatý s princem. Keramiky a ostatní mi nesedí ta měsíční fáze a letadýlka. Jinde mě perpetual calendar nebere a ani Ingy s turbem a perpetuálem nejsou tak povedený jak "Malý princ". v některých názorech se lišíme, ale to je v pořádku ? proto je těch hodinek tolik , aby si každý vybral ... ale souhlasím, že BP jsou fakt pecka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Pánové, moc se mi líbí toto vlákno a už jen z toho důvodu, že mám společně se svým otcem založené vlákno sice na jiné téma, ale přesto tak nějak podobné. Líbí se mi, že svět hodinek je schopen spojit jak neznámé lidi tady na fóru, tak vytvořit jedno hezké téma i v rámci rodiny. Při našem cestování s taťkou často hodinky řešíme, porůznu je fotíme v různém prostředí a místech, jsou s námi na cestách skoro jako třetí osoba. Když se na to člověk podívá s odstupem, je to nesmysl, ale proč hledat racionalitu ve všem, že ano? A doteď se usmívám, když si vzpomenu na okamžik, kdy jsem vyšel jednou z hotelového pokoje a uviděl taťku, jak s naprostým zaujetím fotí své Orlíky pověšené na zobáku betonového pelikána (nebo co to už bylo), který byl součástí kašny na terase. Takže jakkoliv se neznáme a možná to celé chápu špatně, ale doufám, že vám rozumím a fandím vám. Reagovat bych chtěl rovněž na IWC s Malým princem, které mi neskutečně učarovaly, vůbec jsem o jejich existenci nevěděl a jdu googlit. Takže i za to díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Pánové, moc se mi líbí toto vlákno a už jen z toho důvodu, že mám společně se svým otcem založené vlákno sice na jiné téma, ale přesto tak nějak podobné. Líbí se mi, že svět hodinek je schopen spojit jak neznámé lidi tady na fóru, tak vytvořit jedno hezké téma i v rámci rodiny. Při našem cestování s taťkou často hodinky řešíme, porůznu je fotíme v různém prostředí a místech, jsou s námi na cestách skoro jako třetí osoba. Když se na to člověk podívá s odstupem, je to nesmysl, ale proč hledat racionalitu ve všem, že ano? A doteď se usmívám, když si vzpomenu na okamžik, kdy jsem vyšel jednou z hotelového pokoje a uviděl taťku, jak s naprostým zaujetím fotí své Orlíky pověšené na zobáku betonového pelikána (nebo co to už bylo), který byl součástí kašny na terase. Takže jakkoliv se neznáme a možná to celé chápu špatně, ale doufám, že vám rozumím a fandím vám. Reagovat bych chtěl rovněž na IWC s Malým princem, které mi neskutečně učarovaly, vůbec jsem o jejich existenci nevěděl a jdu googlit. Takže i za to díky. Ahoj, my taky děkujeme, moc nás potěšily Tvoje slova. My si to opravdu všechno upřímně a naplno užíváme ve spojení otec a syn. Podle toho co jsi napsal, tak nám určitě moc dobře rozumíš, a je moc fajn, že prožíváš s tátou něco podobného. Pošli nám prosím odkaz na Vaše vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 STAVBA UMĚLÉ VODNÍ NÁDRŽE ? téměř před dokončením ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Pekny dilo!Ten bagr vyjede, nebo uz ho tam nechate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Pekny dilo!Ten bagr vyjede, nebo uz ho tam nechate? díky ? když už to vypadalo, že vyjede, tak mu došla nafta ? jak to pokračovalo nevím ? jak jsem odcházel tak v dálce bylo slyšet sprosté nadávky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Ahoj, my taky děkujeme, moc nás potěšily Tvoje slova. My si to opravdu všechno upřímně a naplno užíváme ve spojení otec a syn. Podle toho co jsi napsal, tak nám určitě moc dobře rozumíš, a je moc fajn, že prožíváš s tátou něco podobného. Pošli nám prosím odkaz na Vaše vlákno.vlákno je v sekci poraďte s koupí hodinek a jmenuje se "hodinky s aurou". Budeme moc rádi za váš (schválně píšu váš s malým "v" a myslím vás oba) názor v dané věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Pavle, Tvoje fotky mě vždycky dostanou - ta nádrž a práce na ní je mimořádná! Mimochodem - parádně integrovaný strom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 vlákno je v sekci poraďte s koupí hodinek a jmenuje se "hodinky s aurou". Budeme moc rádi za váš (schválně píšu váš s malým "v" a myslím vás oba) názor v dané věci.Do hodinek s aurou nema co kecat, ponevdz tomu nerozumim, ale kvituji s povdekem pouziti Vas vs.vas. To se na forech jen tak nevidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 díky ? když už to vypadalo, že vyjede, tak mu došla nafta ? jak to pokračovalo nevím ? Tak uz to tak nechejte. Na Liptovskej Mare je taky nejzajimavejsi najit pod hladinou ten starej kostel a baracky.jak jsem odcházel tak v dálce bylo slyšet sprosté nadávky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Do hodinek s aurou nema co kecat, ponevdz tomu nerozumim, ale kvituji s povdekem pouziti Vas vs.vas. To se na forech jen tak nevidi. trochu jsem znejistěl, tak jsem vyhledal pomoc, abych zjistil, že obojí je v podstatě správně: Velké písmenoVelké písmeno ve tvarech Váš, Vám, Vaše apod. slouží k vyjádření úcty. Při psaní úředního či jiného oficiálního dopisu bychom tedy měli napsat velké písmeno. Toto pravidlo platí pro oslovování jedné i více osob a dokonce i pro tykání (např. pokud si s dotyčnou osobou tykáme a posíláme jí třeba dopis k narozeninám nebo k jiné slavnostní příležitosti). Malé písmenoMalé písmeno můžeme v těchto tvarech psát, pokud k dané osobě máme nějaký bližší vztah (např. píšeme rodičům z dovolené, babičce a dědečkovi ze školního výletu apod.). Ale pozor nejedná se o pravidlo! Pokud chceme, můžeme rodiče či prarodiče oslovit i s velkým písmenem. Záleží na tom, zda chceme, aby oslovení vyznělo formálně nebo neformálně. Pokud cítíme dopis jako formálnější, můžeme klidně i prarodiče oslovit Vás. Pokud naopak chcete babičku s dědečkem oslovit neformálně, můžete klidně napsat vás. Záleží tedy čistě na Vás, jakou formu zvolíte. Jen si dejte pozor, abyste používali v celém dopisu buď velká písmena, nebo malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 FLOTILA VYPLOUVÁ ? ROLEX A PANERAI se zpožděním čtyř měsíců je konečně dokončena i jachta PANERAI ?ROLEX vyplula v červenci jako překvapení a dárek pro St1ga ...v plánu je časem ještě IWC, ta by měla být černobílá a největší ... jde nám o náhradu absence moře a o snahu přenést kousek té romantiky aspoň na stůl pracovny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Hmmm, moc hezké, to je domácí tvorba nebo zakázkovka? Vypadá to moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Hmmm, moc hezké, to je domácí tvorba nebo zakázkovka? Vypadá to moc pěkně. díky ? jachty jsou koupené ? dostaly nový černý nástřik, obarvili jsme plachty, dodělali paluby, osadili laserované nápisy ... mohli jsme je vyrobit celé, ale časově byl problém zvládnout i ten tuning ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 No je to hezké, zvlášt ty fonty značek jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 At si hasna rika co chce, mne se vecnak v pilotni keramice libi jak cyp Jestli to tam patri nebo ne bych nechal na kazdem a pokud se lidem libi (asi jo, kdyz to kupujou), tak tam proste patri Je to jako s vinem, kazdemu chutna neco jineho a neda se pausalne rict, ze tohle je nejlepsi a zbytek stoji za howno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 (upraveno) O nekterych vinech jde ovsem lehce rict, ze jsou kvalitni a vetsinove se shodnout a o nekterych vinech lze prohlasit, ze jsou nekvalitni a taky se vetsinove shodnout. A presto se tech nekvalitnich pravdepodobne proda vic. To, ze se neco proda nerika nic o kvalite, smylsu te veci, vhodnosti. Jinak hodne lidi nosi ve Statech botasky k obleku. Kdyz si to tak kupuji, tak se jim to asi libi a asi to tak "patri k sobe". Ale lide na oblekovem foru by se takovemuto gulasi meli postavit a dal si ke svym bespoke oblekum kupovat kvalitni John Lobby. A jsem presvedcen, ze vetsina z nich to i dela. I kdyz par jedincu s nazorem, ze New Balance budou taky dobry, se tam jiste taky najde. Upraveno 16. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Hasno chovas se tu posledni dobou jako by jsi mel patent na rozum a jedine tvuj nazor byl etalonem vkusu a elegance. Vic k tomu nemam co rict. Zkus se nad tim nekdy zamyslet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 (upraveno) Co to meles, to byl prispevek k zamysleni. Zadny patent si nedelam. Pouze jsem konzistentni ve svem nazoru, dokud ho nezmenim . Pouze nesouhlasim s tim, ze kdyz se neco prodava, tak je to dobre a spravne. A krome toho, Nero se zcela jiste nebude ridit, nebo trapit mym nazorem. Zna ho, jen ho v dobrem spickuju. A take se dobre muse stat, ze nekdo prijde s argumentem, ze vecnak proste k pilotkam neodmyslitelne patri. Rad se poucim a rad zkoriguji svuj nazor. To ze se to prodava pro me ten argument neni. To je vse, co jsem napsal a myslel. Ze se ti to libi je samozrejme zcela fajn a v poradku. Mimochodem nejsem tady zase tak zcela skalopevny, uz jsem psal, ze BP Maly princ ve zlate je celkem fajn. Jsme snad diskuzni forum ne? Tak to neobracej do osobni roviny. Upraveno 16. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se