Přejít na obsah

FATHER and SON ... NERO.8 a ST1G

NERO.8

Doporučené příspěvky

Jj hezké. 

Commendatore - prý byl lidsky dost nesnesitelný a hroznej pedant, ale možná i proto dokázal, co dokázal.

Mimochodem, Pavle, pokud Tě zajímá výjimečný design, tak se podívej na práci Luigiho Colaniho - dělal takový přírodní či ergonomický nebo jak to popsta design. Když navrhl počítačovou myš, tak jako počítačová myš vůbec nevypala, ale žasně se držela. To samé platí o jeho návrzích aut, kamionů, a vlastně všeho, a třeba i záchodové mísy.

Byl jsem před dvaceti lety na jeho výstavě v Dortmundu a bylo to naprosto úžasné. A podílel se i na některých designech Ferrari - třeba jedné z  rychlostních speciálních verzí Testarossy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

wow ten klavír a jeho podpis - má fakt krásně jednotnou linii v jeho práci...

Jinak k hodinkám, přiznám se, že se mi tato linie od Panerai moc nelíbí...ovšem pokud k nim někdo má ten nezbytný čtyřkolový doplněk, jako Ty, tak je to o něčem jiném! :) 

Odkaz ke komentáři

wow ten klavír a jeho podpis - má fakt krásně jednotnou linii v jeho práci...

Jinak k hodinkám, přiznám se, že se mi tato linie od Panerai moc nelíbí...ovšem pokud k nim někdo má ten nezbytný čtyřkolový doplněk, jako Ty, tak je to o něčem jiném! :)

je pravda, že s klasickými Pam se nedají srovnávat ...

na ruce ale sedí super a s láskou k Ferrari a Itálii dávají asi smysl ?  :) 

Odkaz ke komentáři

Colani je úplně šílený ? ten nemá žádné hranice ? závidím Ti kamo tu výstavu ...

Řekl bych, že když chodil do školy, jeho rodiče byli chudí a proto neměl ani pravítko, a tak začal všechno kreslit "od ruky", ale pořádně  :P

Odkaz ke komentáři

2Nero: moc se mi líbí Vaše vlákno , příjemná kombinace provedených fotek, zajímavého povídání a dobré nálady, lásky k životu a tomu co přináší..

Díky :-)

díky Ondro ? Ty nás znáš  i osobně, takže víš, že jsme takoví i v reálném životě ? o  to více Tvá slova potěší ...

i tady ne fóru,  moc nepřemýšlíme a pálíme to od srdce ?  :) 

Odkaz ke komentáři

díky Ondro ? Ty nás znáš  i osobně, takže víš, že jsme takoví i v reálném životě ? o  to více Tvá slova potěší ...

i tady ne fóru,  moc nepřemýšlíme a pálíme to od srdce ?  :) 

A to je moc fajn. Díky :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...