sibirnaya Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 se ti zda, hlavicka je stejna, dokonce stoupani zavitu je stejny, jen delka zavitu je trochu jina a proto to na original nesedi . je vo tom na netu bezva clanek..
Kid_A Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 fcuking A, to je jak ze zatahu na nejakej kartel v bogote:(
African Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Ty fíkusácí, to je opravdu strašný, úplně s toho mrazí, je mě líto lidí, který pustěj třeba pade a poté zjistí, že mají doma fejk za tři litry Každopádně je to o těch deseti minutách ověření pravosti v autorizovaném servisu a po tom co postnul sibirnaya už opravdu není pochyb, že to je v dnešní době nutnost" Ohledně Kupce se vyjadřovat nebudu, těžko říct jak to chlapík měl, rád bych si přečetl nějáké vyjádření přímo od něho, když už to tak vedl"
lastam Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Tak koukám, že se tu diskuze pěkně rozjela:-) tolik příspěvků za jeden den jsem už dlouho v jednom vlákně neviděl spoustu fotek v tomto vlákně vidim prvně a je to teda drsná sbírka na blití...
Mirek Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 U těch explorerů se mi nezdá kiklop, je šejdrem, ručičky (vteřinovka nejvíc) a zmiňovaný indexy. Kdyby se s nima ale někdo na fóru provařenej chlubil nebo je chtěl nedej bože prodat, vůbec by mě nenapadlo je zkoumat...
financ Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Kyklop je šejdrem, nesedí font písma na dialu, plus tam nesedí zapínání tahu. Soudruzi z Číny se hodně polepšili, tahy jim ještě nejdou.
T1000 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Pánové, Číňani se zlepšují neustále ale hodinky jako uvedené rlx či Pam243 jsou nabízeny v AAA kvalitě již několik let, není to záležitost poslední doby. Jen se sem ty dražší fíky tak často nedostanou a spousta lidí si myslí, že jsou i tak celkem lehce rozpoznatelné. Nejsou. Poznají jen zkušení a mnohdy jen pod lupou, online porovnáváním či podle nějaké maličkosti, o které ví a na kterou se předem zaměří. A kupec se tu chtěl především zviditelnit a myslím, že se mu to i podařilo,
Návštěvník Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 No a závěrem lze říci, čím více se s hownem matláš, tím víc smrdí. Kupcovi tady nevěří nikdo už ani pozdravení a 149 příspěvků na téma, jak tady prezentoval více než dost. Takže na Kupcé se můžeme vykašlat, zmizel a je zmizelej, toto vlákno lock a přimlouvám se za vlákno, originál vs. fejk bez odkazů na fejkové stránky .
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.