Přejít na obsah

KUPEC a jeho fiky

IzTaPa

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ty fíkusácí, to je opravdu strašný, úplně s toho mrazí, je mě líto lidí, který pustěj třeba pade a poté zjistí, že mají doma fejk za tři litry :wacko: Každopádně je to o  těch deseti minutách ověření pravosti v autorizovaném servisu a po tom co postnul sibirnaya už opravdu není pochyb, že to je v dnešní době nutnost" Ohledně Kupce se vyjadřovat nebudu, těžko říct jak to chlapík měl, rád bych si přečetl nějáké vyjádření přímo od něho, když už to tak vedl"

Odesláno

Tak koukám, že se tu diskuze pěkně rozjela:-) tolik příspěvků za jeden den jsem už dlouho v jednom vlákně neviděl :eek: spoustu fotek v tomto vlákně vidim prvně a je to teda drsná sbírka na blití...

Odesláno

U těch explorerů se mi nezdá kiklop, je šejdrem, ručičky (vteřinovka nejvíc) a zmiňovaný indexy. Kdyby se s nima ale někdo na fóru provařenej chlubil nebo je chtěl nedej bože prodat, vůbec by mě nenapadlo je zkoumat...

Odesláno

Pánové, Číňani se zlepšují neustále ale hodinky jako uvedené rlx či  Pam243 jsou nabízeny v AAA kvalitě již několik let, není to záležitost poslední doby. Jen se sem ty dražší fíky tak často nedostanou   <_< a spousta lidí si myslí, že jsou i tak celkem lehce rozpoznatelné. Nejsou. Poznají jen zkušení a mnohdy jen pod lupou, online porovnáváním či podle nějaké maličkosti, o které ví a na kterou se předem zaměří. 

A kupec se tu chtěl především zviditelnit a myslím, že se mu to i podařilo,  

Odesláno

No a závěrem lze říci, čím více se s hownem matláš, tím víc smrdí. Kupcovi tady nevěří nikdo už ani pozdravení a 149 příspěvků na téma, jak tady prezentoval více než dost. Takže na Kupcé se můžeme vykašlat, zmizel a je zmizelej, toto vlákno lock a přimlouvám se za vlákno, originál vs. fejk bez odkazů na fejkové stránky .

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...