Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

asi jsem blby ci co, ale nepovedlo se mi objednat hodinky z mywatcheshub.com. Porad mi to psalo, ze to nemuze poslat na moji adresu (CR). Da se to nejak obejit a nebo je potreba mit znameho v nejake "lepsi" zemi?

J.

PS: Jsem tu sice novy, ale tu podminku 50 prispevku v bazaru povazuji za pitomost.

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdravim,

asi jsem blby ci co, ale nepovedlo se mi objednat hodinky z mywatcheshub.com. Porad mi to psalo, ze to nemuze poslat na moji adresu (CR). Da se to nejak obejit a nebo je potreba mit znameho v nejake "lepsi" zemi?

J.

PS: Jsem tu sice novy, ale tu podminku 50 prispevku v bazaru povazuji za pitomost.

Z http://mywatcheshub.com jsem několikrát objednával a do CR bez problému.

Dá se objednat kdekoli jinde, tady neposílaji do ČR. Jo a jedinej pitomec jsi tady ty, to pravidlo je v pohode :-)

Pitomců je tu spoustu...

Odesláno

martin.951 : diky za odpoved. Nechal sis to tedy posilat do CR?

A k tomu pravidlu - kdyz uz by nekdo chtel delat bordel v bazaru, tak si tech 50 prispevku taky nasbira. Ucel toho pravidla mi tedy uika ..

Odesláno

A k tomu pravidlu - kdyz uz by nekdo chtel delat bordel v bazaru, tak si tech 50 prispevku taky nasbira. Ucel toho pravidla mi tedy uika ..

Ano do CR, naposledy těsně před Vánoci. Registrace, nákup, platba PayPalem a doručení bez problému. Pak jen clo. Chvíli to trvá,

ale nevidím důvod proč by nešlo do ČR nyní posílat...

Odesláno

podle mých zkušeností záleží na značce, kterou chceš koupit. casia pošlou, ale se seiky je problém. obecně je čím dál větší problém objednat seiko z asie, z usa je to snad nemožný úplně.. :thumbsdown_anim:

pokud bys chtěl tady foru něco koupit, tak není problém se dohodnout s majitelem přímo.

Odesláno

Tak to zkus smile_anim.gif

Odesláno

Diky panove, ja prave zkousel objednat Wenger a neslo to - oduvodneno to bylo zakazem prodeje na uzemi CR. Kdo vi, jak na ne tlaci vyrobci a distributori. Myslel jsem, ze se to vztahuje na vsechny hodinky obecne, az zde jsem pak zahledl, ze z tech stranek nekdo hodinky kupoval ... proto ten dotaz. Pokukoval jsem tam na jedny Seika

Frantiku: Pokud k tomu nemas co rict, tak neodpovidej. Takova diskuse bez argumentu nebo vysvetleni je hodna ZS. Znam hodne for, hodne bazaru, nikde jsem obdobne omezeni nevidel. Znam taky 3 slusne lidi, kteri nasli toto forum, aby nabidli sve hodinky a pripadne zustali, nicmene diky teto podmince se na to ... Timto jsem k te podmince rekl vse, dal to rozebirat nebudu.

Odesláno (upraveno)

Ja mluvím k věci. A rikam argumenty. Říkám ti, ze toto pravidlo eliminuje kseftare a lidi, kteří chtějí pouze prodat hodinky. O ty tady neni zájem a je dobre, ze se na to........ A kdyz někam prijdes, je slušnost respektovat pravidla.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
Frantiku: Pokud k tomu nemas co rict, tak neodpovidej. Takova diskuse bez argumentu nebo vysvetleni je hodna ZS. Znam hodne for, hodne bazaru, nikde jsem obdobne omezeni nevidel. Znam taky 3 slusne lidi, kteri nasli toto forum, aby nabidli sve hodinky a pripadne zustali, nicmene diky teto podmince se na to ... Timto jsem k te podmince rekl vse, dal to rozebirat nebudu.

Na to se dá v zásadě říct asi tolik: díky za názor. Vláken, kde tohle řešilo, je tady sto a jedno navíc, takže jestli si chceš přečíst argumentaci, hledej. A víceméně platí, že třeba na Aukru tahle podmínka není. A když chce někdo prodávat tady, měl by ctít i místní pravidla. Když porušíš zákony země, kde jsi na návštěvě, taky tě tam zavřou, i když budeš argumenmtovat, že v jiné zemi ten daný zákon neplatí. Howg.

Odesláno

Využil bych tohle téma k jedné otázce, a to, kdy nebo jak se platí clo při objednávce z Asie? Mám poslanej balík z HK, platba přes paypal, částka zatím blokovaná na účtě.

Odesláno

Využil bych tohle téma k jedné otázce, a to, kdy nebo jak se platí clo při objednávce z Asie? Mám poslanej balík z HK, platba přes paypal, částka zatím blokovaná na účtě.

Až to dojde, pošta dá vědět... více ZDE

Odesláno

Panove, ja prece mistni pravidla dodrzuju ;-)

Jen jsem chtel na tohle pravidlo napsal svuj nazor - neverim, ze tohle pravidlo muze omezit kseftare a lidi, kteri by delali v bazaru curbes.Cekal jsem nejaky jiny duvod - ne oduvodneni takove, ze jsem pitomec.

Odesláno

- neverim, ze tohle pravidlo muze omezit kseftare a lidi, kteri by delali v bazaru curbes.

Nevěříte? Věřte! Zatím to funguje, proč si myslíš že by mělo přestat? Navíc to je spojeno s minimálně půlroční registrací. Koupit hodinky z nabídky samozřejmě můžeš pomocí SZ, pak záleží jen na prodejci, jestli Ti je prodá.

• po měsících...
Odesláno

velmi v krátkosti - 24.9. objednáno, během dne se nic nedělo - asi chrní. Zaplaceno samozřejmě paypalem. Odesláno ihned druhý den 25.9. za den to procestovalo půl zeměkoule - Singapur, Čína, Německo, Francie, ČR

Zbytek pak zevloval balíček v ČR na clu. Zpoždění nastalo kvůli špatné faktuře v balíku. Hodil mi tam fakturu pro nějakého Nora a to celníky zmátlo. Ještě že tak. Faktura byla na 91 Dolarů. Já platil pouze 81 na webu. Neobměkčilo je ani když jsem řekl že by to mělo být bez faktury jako servisované zboží. Chtěl po mě tedy nějaké informace o balíku který jsem posílal do Singapuru. Logicky jsem žádné neměl tak jsem řekl ať to proclí na uvedenou cenu na balíku. Nelze . Potřebuje doklad. Ok ze Singapuru mě neodpoví tak jsem poslal výpis z PAYPAL a už to bylo. Ještě jeden zádrhel při cestě - nešel systém celníkům = zdržení o jeden další den. Hodinky dorazily 2.10. v poledne zabalené v pořádku.

Ve výsledku tedy recenze na MYWATCHESHUB.com pozitivní s ALE.... 

špatná faktura v balíku - komplikace na clu

Odesláno

Záměna faktury je samozřejmě chyba prodejce, ale i kdyby tam byla správná faktura, tak by to zastavili a chtěli po tobě výpis z paypalu kvůli vyměření daně. Pokud teda jádrem tvé zprávy není, že tam faktura neměla být žádná a chtěl jsi, aby to prošlo bez DPH.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...