Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 10. 2013 v 17:45, Daemonultimate napsal:

Pěkný fotky a zajímavý počtení,můžeš sem hodit ještě pár fotek tahu a spony?Předem díky.

Jakého tahu máte na mysli ? Originál/ocelový/carbon(ten na těch fotkách) ?

Odesláno

Zdravím. Fotky jsou super a tvá první recenze mě donutila trochu víc přemýšlet o Tissotu. Tyhe "T" jsem do teď neznal a docela se mi líbí. Well done!

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Díky za všechny názory a pozitivní kritiku, která potěší :). Omlouvám se, že reaguji tak pozdě, ale když jsem si na to vzpomenul, tak zas nebyl čas.

Takže 1 věc, kterou zde chci uvést je přesnost těchto hodinek měřená podle aplikace na androidu. Sice se jedná o starší záležitost, ale myslím si, že zas o tolik by to změnit nemělo a abych pravdu řekl, tak pokud není odchylka výrazná, tak to nějak neřeším.

Screenshot_2013_10_16_12_16_14.png

Další věc je, že jsem si na ně sehnal originální kovový tah, který jim opravdu sedne a na ruce je příjemný, je napojený na pouzdro (mám to rád, když to vypadá jako jeden celek). Tak tady přidávám narychlo fotky co jsem dnes cvaknul :photo: . Doufám, že se fotky líbí a těším se na případnou kritiku a názory :) .

IMG_7484.jpg

IMG_7485.jpg

IMG_7486.jpg

P.S. Díval jsem se kdy jsem hodinky obdržel a za necelý měsíc to bude 4 roky a stále mi dělají radost  :clap: .

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Moc hezký. Na mě teda až hodně sportovní, ale taky jsem se na Tissoty díval při výběru mých Certin. Dneska ybch asi volil nějaké automaty právě z řady PRC apod :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...