Liqid Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Moc pěkný hodinky, ale ten tah bez koncovek bych na nich teda mít nemusel.
rolas Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2013 V 14. 10. 2013 v 17:45, Daemonultimate napsal: Pěkný fotky a zajímavý počtení,můžeš sem hodit ještě pár fotek tahu a spony?Předem díky.Jakého tahu máte na mysli ? Originál/ocelový/carbon(ten na těch fotkách) ?
Čajíček Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Zdravím. Fotky jsou super a tvá první recenze mě donutila trochu víc přemýšlet o Tissotu. Tyhe "T" jsem do teď neznal a docela se mi líbí. Well done!
farkyostrava Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 taky me to motivuje :-) kurnik este chvilu a budu v loji ...chronobundus....
rolas Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Díky za všechny názory a pozitivní kritiku, která potěší . Omlouvám se, že reaguji tak pozdě, ale když jsem si na to vzpomenul, tak zas nebyl čas.Takže 1 věc, kterou zde chci uvést je přesnost těchto hodinek měřená podle aplikace na androidu. Sice se jedná o starší záležitost, ale myslím si, že zas o tolik by to změnit nemělo a abych pravdu řekl, tak pokud není odchylka výrazná, tak to nějak neřeším. Další věc je, že jsem si na ně sehnal originální kovový tah, který jim opravdu sedne a na ruce je příjemný, je napojený na pouzdro (mám to rád, když to vypadá jako jeden celek). Tak tady přidávám narychlo fotky co jsem dnes cvaknul . Doufám, že se fotky líbí a těším se na případnou kritiku a názory . P.S. Díval jsem se kdy jsem hodinky obdržel a za necelý měsíc to bude 4 roky a stále mi dělají radost .
Def Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Super fotky, super recenze. Na tom ocelovém tahu vypadají suprově.
McMac Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Moc hezký. Na mě teda až hodně sportovní, ale taky jsem se na Tissoty díval při výběru mých Certin. Dneska ybch asi volil nějaké automaty právě z řady PRC apod :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se