Pavol007 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 (upraveno) Aj napriek tomu, že som tu nový, chcem sa podeliť s radosťou, ktorú tu pozná asi mkaždý z Vás Asi rok sa pohrávam s myšlienkou, že si kúpim nové hodinky. Asi päť rokov som používal Rotaxy, ktoré som považoval za niečo "lepšie" aj keď ide o quartz. Je pravda, že za ten čas bola raz menená batéria a idú perfektne. Ani neviem ako, našiel som toto fórum a začal špekulovať. Lákalo ma niečo športové, ale aj slávnostnejšie a keďže som nenašiel žiaden kompromis mám z ničoho nič dvoje nové hodinky Epos 3346 a Vostok Europe K-3 Submarine. Oboje automaty - teda ako hovorím laicky - so "živým" strojčekom.Epos 3346 - to je to, čo ma dostalo... Najprv som pokukoval v obchode po Vostok ekranoplan, ale aj tu na fóre ma odhovorili - 440 eur za quartz, ktorý bol po mojom vyskúšaní na mojej ruke "obrovský" by nemalo zmysel... Síce som investoval nakoniec oveľa viac, ale myslím, že to stojí za to, aj po stránke kvality.Moje prvé dojmy z týchto hodiniek? Na ruke vyzerajú naozaj výborne. Trocha som síce pomaturoval nad tým ako ich nastaviť - ale to bola príjemná maturita Presnosť som zatiaľ na sekundy nesledoval - skôr sa zatiaľ teším keď sú na ruke. Vo vnútri šľape ETA cal. 7751. Kupodivu mám pocit, že aj remienky na týchto hodinkách sú iné ako na tých, ktoré sa predávajú bežne za pár korún (eur) - je tvrdší a pevnejší. Mám však obavu, že sa používaním "poláme" pri zapínaní a preto uvažujem o remienku s motýlikom (sponou) - ak sa dá taký Epos zohnať - prípadne náhrada.Ďalšie dojmy a radosti doplním neskôr, keď sa zabehneme Teda v skratke o jednosmernej ceste k hodinkám, kde niet cesty späť.Tak posúďte, či som urobil dobre Skúsil som urobiť pár foto - sú to len pokusy tak sa nesmejte Upraveno 13. října 2013 uživatelem Pavol007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 gratuluju, udelal jsi velky skok od rotaxy :-) jsi na zacatku dlouhy cesty, ale ver ze nebudes proklinat dne kdy jsi se vydal kupredu :-) at ti slouzi! A nebo bude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 A nebo bude ... +1 bude, je to dlouhá a strastiplná cesta jinak gratulace k hodinkám s bezva komplikací. Skvělý stroj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol007 Odesláno 13. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Ďakujem Treba si v živote urobiť radosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 (upraveno) motýlovku si dokup co nejdříve, ať zbytečně nerasuješ řemínek. Je jich velký výběr, na Ebay již od 6 EUR až po x.... Jinak gratulace k hezkým hodinkám! Upraveno 13. října 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol007 Odesláno 13. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 motýlik objednám aj hneď ale - dá sa dať na ktuálny remienok? Alebo brať komplet? Tiež mám akýsi rešpekt pred výmenou doma - nikdy som to nerobil, nech niečo nedobabrem, resp. nezničím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Pěkný hodinky, perfektní fotky. Jak je vidět, už jsi se zaháčkoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 motýlik objednám aj hneď ale - dá sa dať na ktuálny remienok? Alebo brať komplet? Tiež mám akýsi rešpekt pred výmenou doma - nikdy som to nerobil, nech niečo nedobabrem, resp. nezničím...s motýlovkou není problém, existuje jich několik šířek, v souladu se šířkou řemínku, takže to zcela jistě půjde. Dle mého není nutno originál. Dobabrat tam není moc co, kdyžtak s tím zajdi k hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Epos nabízí motýlovky s jejich logem..Když jsem kupoval (ještě jsem se nestihl pochlubit v příslušném vlákně), tak jsem rovnou objednal s motýlovkou. Nevím teda jestli budou sedět rozměry, ale zkus poptat u nějakého AD Eposu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Moc hezké, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Mas to moc pekne Pavle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 nejsou spatne. takove vznesene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol007 Odesláno 13. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Skúsim sa popýtať u dovozcu Eposu... A skúsil by som aj remienky inej farby - možno aj hnedá by bola fajn Díky za pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Fakt velky skok. Gratulacia k peknym hodinkam. Ak zhanas origo motilovku kontaktuj clena fora Kasper. Ten ti urcite rad pomoze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Gratuluji, taky jsem na ně koukal, ale mě od nich odradily ty stopky, ale to každého věc a pokud se ti líbí, tak nezbývá se jen kochat jejich krásou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol007 Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Tak stopky veľmi nevyužijem, ale mne sa akosi páčili celkovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 (upraveno) gratulace, líbí se mi month - date - pointer date Upraveno 16. října 2013 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol007 Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Diky... Pomaly sa obzerám po winderi, lebo ich nenosím denne a ešte dotiahnuť tú sponu + remienok (pasoval by mi aj hnedý na občasnú výmenu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se