Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Eta 2824 je léty prověřený kalibr, který vyniká svojí spolehlivostí a přesností. Po výměně důležitých komponentů a vytunění firmou Breitling se z něho stává kalibr, kterému mnoho inhousů s kterými se dnes roztrhl pytel, nesahá ani po kolena :-) takže se neboj nic ..

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 13:17, ava napsal:

Mám je asi 14 dní, staré 6 let a chodí +2 s. Až se mě tomu nechce věřit.

kolik jsi za ne dal?

Odesláno

Winder je urcite dobry napad ked ta nebavi furt natahovat hodinky. Mne zatial nevadi a ani nevadilo natiahnut hodinky ked som ich nemal na ruke niekolko dni ale ako starnem urcite dorastiem na pouzivanie winderu :D

Merat som nemeral nikdy kolko robia +/- ale to je fakt ze ma pobavia (SOH) kazdy den ked ich davam na ruku :) su fakt vydarene Becka

Odesláno
  V 31. 1. 2015 v 21:26, ava napsal:

Tak proč je prodáváš, když tě tak baví? :-)

Tie nie su moje, ja mam modre ;) a su navzdy :D

Odesláno

Navždy?  Nic netrvá věčně..... Je pravda, že já si na ně nemohl první dny nějak zvyknout, ale po korekci a zkrácení si guma lépe sedla a teď je mám jako hlavní časy.

Odesláno
  V 1. 2. 2015 v 12:21, ava napsal:

Navždy?  Nic netrvá věčně..... Je pravda, že já si na ně nemohl první dny nějak zvyknout, ale po korekci a zkrácení si guma lépe sedla a teď je mám jako hlavní časy.

Ach jaj, ved ja viem ale zatial sa drzim a uspesne potlacam emocie ktore by viedli ku kupe nejakych novych :(

Napriek tomu ze hlavne uprednostnujem tah asi na jar/leto zozeniem aj gumu, uvidim ako sadnu a ako sa nosia tak.

Odesláno

Já měl hodinky s inhousem (GP, Blancpain, JLC, Zenith) a taky jsem si myslel, že je to důležitý :-)

ale poslední rok mě chytly Brajtle a je mi jedno, že tam je eta, prostě mě baví a to je důležitý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...