Bullet Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Ahoj pratele, ikdyz uz je par tydnu mam, teprve ted jsem se dostal k tomu se pochlubit k tomu urcenem vlakne...Dnes budu strucny...Jsou to me nekolikate PAM, ktere dle me jsou uplne jine nez ostatni PAM a to je asi to, proc jsem se pro ne rozhodl, ikdyz jsemv planu v tuto chvili Radiomiry kupovat nemel....proste jiskra preskocila a nepustila me. Pul roku jsem byl bez PAM jako bez duse, hledal jsem vsude az nakonec nasel a jsem za ne velmi rad, jelikoz jsou prosteparadni a stale si je uzivam jako pred par tydny co jsem je koupil. Nyni jiz resim remeny, velikost 26mm zadnou nemam, tak se mam stale na co tesit.Jelikoz je tento model celkem znamy, nema smysl se vice rozepisovat o technickych parametrch.... mozna jen: Safir obe stranyRucni natahInhouse kalibrRezerva chodu 3 dny tedy 72 hodin, real je 81 hodinPrumer 47mm bez korunkyCifr SandwichOcelove pouzdro Pred chvili jsem zkusil par fotek doma, tak je prikladam, sice nic moc originalni, ale aspon vlastni tvorba :-)....ikdyz se to nezda, zabralo me toto nove vlakno asi 3 hodiny :-) Venku moc fotakem nefotim, bo neni cas, ale ted na podzim jiz bude, tak snad nafotim i neco venku No a jinak preju vsem pohodovej vecer!Hodinkam ZDAR! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Paráda, radiomiry mi moc neříkají, ale tyhle se mi líbí a sedí TiPS: co znamená ten obrázek na cifru?
Potkan Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Wow obrovska gratulace. Jsou dooost prdacky! Uzivej si natahovani casteji nez jednou za 3 dny a at slouzi
Návštěvník Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Obrázek na cifru je prase. Vážně, ta mini ponorka a na ní sedí dva potápěči. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 K tomu není co dodat, jsou úžasný, gratuluju! 26mm řemen si teda vůbec nedovedu představit
PhoeniX Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Super číselník na jedné straně doplněný super strojem na straně druhé.
Bullet Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Paráda, radiomiry mi moc neříkají, ale tyhle se mi líbí a sedí TiPS: co znamená ten obrázek na cifru? Cau Semi, ano, je to miniponorka, rika se ji opravdu "prase" "pig" a k tomu je i ta zkratka S.L.C - v prekladu neco jako "pomalu se pohybujici torpedo/ponorka"Pouzivali ji vojaci Italske armady....o tom vlastne je cele "Panerai story" ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Jinak dekuju vsem za reakce, ten novej remen je opravdu prdackej a jak zde jiz padlo dodava hodinkam opravdovy "Vintage look", musim to jestenafotit az bude svetlo, ve skutecnosti jde spise do svetle hneda, ne do zluta....
organic Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Ikonické dokonalé nadčasové Panerai. Odkaz na kořeny. Jak zvládáš 47mm?
semi001 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Cau Semi, ano, je to miniponorka, rika se ji opravdu "prase" "pig" a k tomu je i ta zkratka S.L.C - v prekladu neco jako "pomalu se pohybujici torpedo/ponorka"Pouzivali ji vojaci Italske armady....o tom vlastne je cele "Panerai story" ...Děkuji za info Parádní příběh, užívej jich jsou parádní
NIGHTinGALE Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Jak mě PAM většinou míjí, tak tyhle právě naopak.A "prase" na cifru je skvělý, na to budeš balit holky, až jim o té ponorce budeš vyprávět
Bullet Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Ikonické dokonalé nadčasové Panerai. Odkaz na kořeny. Jak zvládáš 47mm? Naprosto v pohode....44mm je pro mne skoro minimum,...ale 47mm PAM pohoda, chce to zkusit, ten rozdil uz tam neni takovy, sedi dobre, nejsou tak tezky na ruce jako treba 312 Jak mě PAM většinou míjí, tak tyhle právě naopak.A "prase" na cifru je skvělý, na to budeš balit holky, až jim o té ponorce budeš vyprávět Tenhle model muze clovek bud milovat, nebo nenavidet :-), jinak diky, skvele jsem se pobavil kdyz jsem cetl o tom, jak budu balit holky na "prase" diky Děkuji za info Parádní příběh, užívej jich jsou parádní dekuju a nemas zac :-)
Pjurcik Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Uzasne hodinky! S PAM 249 (ty uz ve sbirce mam) patri k mym nejoblibenejsim Panerai a jen cekam na duvod proc rozsirit sbirku. Jedine co mi u modelu 47mm trosku vadi je, ze kdyz ohnu ruku v zapesti nahoru tak mi cibule neprijemne tlaci na hrbet ruky. Dejte vedet, jestli to nekomu take vadi nebo jsem jen ja stoura... :-)
Pjurcik Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Jeste malickost - doporucuji remen 27mm. Sedi na 47 lepe nez 26mm.
habadej Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Gratuluji Tome, konečně Tvůj hlad po Panerai byl ukojen. Jsou super a fotky taky.
Rampelnik Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Parádní, ultimátní Panerai jak se patří! Velká gratulace, jsou super!
panedge Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Tez se pripojuju ke gratulantum.Cifr je krásnej,musíš mít pracku jak stehno,když tyhle hovada nosíš-))
Jsilver Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Pripojuji se tak jako ostatni ke gratulacim, jsou krasne
michalval Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Gratuluju k přírůstku. Jsou decentní a monumentální zároveň! Ať Ti to tiká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se