Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesnost:

Amfibije jsem pořídil na inzerát od Rusa žijícího v Praze. Takže i s ruskou plastovou krabičkou a "garantijnym talonom" z obchodu www.komandirskie.com.  

Bez žádného zásahu a seřizování mají přesnost +3 až +5 vteřin denně pokud jsou stále na ruce, tedy v relativně stálé teplotě. 

Koukám jako tele....:o) tušil jsem že to bude podstatně horší. 

Odesláno

Tak už je mám doma. Popravdě jsem nečekal nic moc za ty peníze, ale jsem velmi příjemně překvapen zpracováním. Bál jsem se velikosti, protože běžně nosím menší hodinky. Díky nízké výšce je to dobře nositelná placka. Jsem pokojen a nezůstane pouze u jednoho kusu. :mobile:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ten kovovej pásek to je opravdu bžunda plechařina. Ale já si ho tam nechal jako originální originál.... :eek:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

pre mna uplna novinka, ale zato zaujimave vlakno!

Odesláno

Ahoj Gabo, to jsem ani nečekal, že budeš celé vlákno číst :) , no, alespoň vidíš, že tatarstánské diversky bereme opravdu vážně! Snad to pomůže tvé krásné přítelkyni s rozhodováním :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ale urcite, bude to zaujimave a aj poucne aj pre mna!

:cheers:

Odesláno

Zdravím příznivce "obojživelníků", chtěl bych se zeptat místních znalců, zda pouzdro 060 je matné, nebo lesklé?

V případě, že jsou obě varianty, jak to poznat podle kodu, v popisu to není zmíněno.

Jedná se konkrétně o tyto: http://chistopolcity.com/en/060/221-russian-military-vostok-komandirskie-tank-watch-211306.html

Děkuji.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Ahoj Gabo, to jsem ani nečekal, že budeš celé vlákno číst :) , no, alespoň vidíš, že tatarstánské diversky bereme opravdu vážně! Snad to pomůže tvé krásné přítelkyni s rozhodováním :)

este ma napadlo - kedze som v tom zaciatocnik - maju tam aj nejake velke potapky, nad 42 mm? Vies mi konkretne poradit nejake presne nazvy modelov?  Alebo nejake pilotky, military na moju velku ruku?

Mozno by som si dal doniest od svokry priamo zo zdroja

Odesláno

este ma napadlo - kedze som v tom zaciatocnik - maju tam aj nejake velke potapky, nad 42 mm? Vies mi konkretne poradit nejake presne nazvy modelov?  Alebo nejake pilotky, military na moju velku ruku?

Mozno by som si dal doniest od svokry priamo zo zdroja

Já se v ničem jiném než Amfibiích u ruských hodinek neorientuju. Všechna pouzdra jsou velká 39 - 41 mm na šířku, u některých modelů ale mají přijatelnou výšku (45 - 48 mm), nejmohutnejší je asi pouzdro 090 s rozměry 41 x 48mm). Pouzdro 110 má sice šířku 43 mm, ale to je dáno jen ochranou korunky, jinak mají hodinky diametr 41 mm jako většina ostatních.

Takže pro Tebe připadají v úvahu buď vodolazy Zlatoust :D (velikostn? nenositelné hodinky, navíc originály stojí raketu a jsou radioaktivní), nebo vybrat nějaký model Vostok Europe, ale to už s Tatarstánem nemá nic společného...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

chapem, takze to nemam jednoduche....

:cheers:

ja som len tak uvazoval, ze ked stale mi nosi kopec kaviaru, tak by mi doniesla nejake ich miestne hodinky!

Odesláno

Je to tak, zo sudobych ruskych hodiniek IMO naozaj stoja za to len v tomto vlakne preberane amfibie.... je to stale slusna porcia hodiniek za tie peniaze,.... bohuzial su na dnesne pomery skor mensie takze asi nie to co hladas.

Vodolaz, vojensky original ako kusok do zbierky urcite ano, ale v praxi nenositelne nech si akokolvek nabuseny... maximalne niektore moderne variacie s obratenou korunkou,.... Inak zbytok sucasnej ruskej produkcie je podla mna skor do placu. A pozor, vostok europe nie su ruske hodinky.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

dakujem za rady a prehladne poucenie, som tu fakt amater, ale mozno vyuzijem rodinne vztahy a nieco si dam doniest

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...