lub Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 záměr to nebyl, ale inspirace na foto asi jo. chtěl jsem vyzkoušet draka z číny za pade (hand made drak nevydržel sezonu), pěkně foukalo.. sice kosa, ale měl jsem na to lidi, takže mě ruce nezábly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Paja STI Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Tak přidám taky jednu,dostali mě...U koukám po dalších Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) Pěkné to máte pánové, modrá tu evidentně frčí. Jinak mám dobrou zkušenost s jednošňůrovými draky Conquerair. Drží už několik sezón, zažily vzestupy i pády a mnohokrát jsem je musel honit po poli, když se posádce vymkly z rukou, ale nic se netrhá, nic se nezlomilo. Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem travex
5etter Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Zdar draci S dovolením bych se mezi vás vetřel. Nedávno jsem se náhodou sešel v krčmě s travexem a postěžoval si mu, že už mě to s těma seikama tolik nebaví jako dřív. Jako zkušený watchman mi doporučil občas užívat amfibiotika. Neváhal jsem a objednal. První dávka přišla minulý týden. Začnu ji užívat až po Vánocích, až mi ji oficiálně donese děda Mráz. Ale už teď se můžu pochlubit prvními snímky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Původně jsem chtěl černý ciferník kvůli indexům 6, 9 a 12, ale byly zrovna vyprodané a já jsem nemohl čekat. Tak jsem sáhl po modrém a nakonec jsem rád. Ta modrá je fakt dobrá! Když už nemám ten vychvalovaný metalicky modrý ciferník na Orientech, tak aspoň na Vostokách. Východ jako Východ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Zdar draci S dovolením bych se mezi vás vetřel. Nedávno jsem se náhodou sešel v krčmě s travexem a postěžoval si mu, že už mě to s těma seikama tolik nebaví jako dřív.no jo, stejnej progres jako u mě. amfi teď nosim častěji než seika a taky to travexovi dávám za vinu
Paja STI Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Musím říct že kdyby na Meranomu používali fotky majitelů a nadšenců tak se jim obrat zvedne x krát... 420tky se mi tam nikdy nelíbili,ovšem viz výše jsou to parádní kousky.
travex Odesláno 19. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Amfibiotika se hlavně musí užívat v pravidelných intervalech!
jožko Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Áno,sú hodne návykové a pohodlné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Tak jsem se nakonec nechal ukecat k výměně lunety. Zatím to beru jako zkušební provoz, už teď ale tak nějak tuším, že tenhle příběh ještě nekončí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Aktobe Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Spousta moznosti pro upravy Amphibii na am-watches
Aktobe Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Např. něco takového Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Aktobe Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Ale originál je originál... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
simsa Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Dnes konečně dorazil mesh. Dal jsem na Vás a udělal jsem dobře... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Pekné,pekné.S mojimi -,ako by ich jedna mater mala'
jožko Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Pokojné vianoce prajem...všetkým! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
simsa Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 To Jožko........ Taky jsem je večer nasadil a taky stejná kombinace
Rumsztyk Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 velmi šťastný, víc než novoruske...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se