Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pěkné to máte pánové, modrá tu evidentně frčí.

Jinak mám dobrou zkušenost s jednošňůrovými draky Conquerair. Drží už několik sezón, zažily vzestupy i pády a mnohokrát jsem je musel honit po poli, když se posádce vymkly z rukou, ale nic se netrhá, nic se nezlomilo.

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Zdar draci

S dovolením bych se mezi vás vetřel. Nedávno jsem se náhodou sešel v krčmě s travexem a postěžoval si mu, že už mě to s těma seikama tolik nebaví jako dřív. Jako zkušený watchman mi doporučil občas užívat amfibiotika. Neváhal jsem a objednal. První dávka přišla minulý týden. Začnu ji užívat až po Vánocích, až mi ji oficiálně donese děda Mráz. Ale už teď se můžu pochlubit prvními snímky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Původně jsem chtěl černý ciferník kvůli indexům 6, 9 a 12, ale byly zrovna vyprodané a já jsem nemohl čekat. Tak jsem sáhl po modrém a nakonec jsem rád. Ta modrá je fakt dobrá! Když už nemám ten vychvalovaný metalicky modrý ciferník na Orientech, tak aspoň na Vostokách. Východ jako Východ.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Zdar draci

S dovolením bych se mezi vás vetřel. Nedávno jsem se náhodou sešel v krčmě s travexem a postěžoval si mu, že už mě to s těma seikama tolik nebaví jako dřív.

no jo, stejnej progres jako u mě. amfi teď nosim častěji než seika a taky to travexovi dávám za vinu ;)

Odesláno

Musím říct že kdyby na Meranomu používali fotky majitelů a nadšenců tak se jim obrat zvedne x krát... 420tky se mi tam nikdy nelíbili,ovšem viz výše jsou to parádní kousky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...