martar Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Martar : Tohle je pecka jako svině.Můžeš sem přidat fotku z profilu? Docela by mě zajímalo o kolik je vyšší pepsi luneta oproti origoš... Tenhle cifr je absolutní top.Dík Mrkni sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1296545 Martare, ty mas taky slusnou tlapku, na ty prvni fotce to vypada,jako kdyby ty Amphibie mely 28mm :-)Objektivně - jsou mi trochu malé, ale tyhle mám tak hrozně rád, že mi je to fuk
villain83 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Vsak jo,ja tohle taky neresim.Mam 35mm vintazni Seika a strasne rad je nosim,stejne jako 52mm tunaky.
morbo Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Ta fotka s tím bejkem nebo kdo to je je vyloženě super - pohled na bejka, pohled na hodinky a rychlej zmizík .
Tobi Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Udělal jsem lumibod,ale nevim,asi půjde...Potřeboval bych Seiko lunetu
odjinud Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Ano, je to Ural, sovětské hodinky z 50 tých let známé tím, že většinou nechodí - ještě jsem v bazaru neviděl ani jediné funkční. Výroba probíhala v Čeljabinsku a šlo o kalibr 3608.Zdroj: USSR Time. Dobrý večer, nevíte náhodou někdo co je to za značku hodinek? ... omlouvám se pokud Vám tu spamuju na zeď .... Děkuji za pomoc
Paja STI Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Dík Mrkni sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1296545 Fakt skvělý,mám v hlavě něco podobnýho,akorát pořád špekuluju nad to lunetou...Ta fotka z profilu mi říká že to je ono,ale už je jich tu dost a chci kapku něco jinýho...Jo a ta kůže mě překvapila,příjemně...
morbo Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Ale jo, dám to sem. Když už nic, tak jako svědectví generacím příštím o tzv. ?Morbově vodním experimentu?.
villain83 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Co ta rozlezla lumi na ruckach? Nebo spatne vidim??
morbo Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 To tam, prosím, zbylo poté, co jsem dělal s hodinkama číčoviny v potoku až se sklíčko orosilo. Většinu se sice podařilo přes korunku vyvětrat, nicméně to málo, co před odpařením zkondenzovalo na ručičkách, po sobě nechalo tuhle krasovou jeskyni. Aspoň že vím kde je pramen ? začnu to stáčet a vydělám balík.Přemýšlím, jestli zkusit hodináře a nechat to vyčistit, nebo rovnou objednat nové ručky (?).
villain83 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Myslim,ze by si mel hlavne navstivit hodinare kvuli vlhkosti ve strojku.Rucky bych objednal novy, cisteni a nova lumi bude asi stat vic...
travex Odesláno 18. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Tipuji nedotažený aretační kroužek dýnka, žejo?
morbo Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Myslim,ze by si mel hlavne navstivit hodinare kvuli vlhkosti ve strojku.Rucky bych objednal novy, cisteni a nova lumi bude asi stat vic... Pravda. Jenže když objednám ručky za 5 USD tak mě jenom doprava vyjde na 3násobek ? z ekonomického hlediska holý nerozum. Aby se to vyplatilo, tak bych k tomu musel přihodit ještě minimálně jedny hodinky ? nebo aspoň nic lepšího mě momentálně nenapadá Tipuji nedotažený aretační kroužek dýnka, žejo? Vidím to stejně.
villain83 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 morbo-holej nerozum,holej nerozum,vymluvy a skuhrani.To da rozum,ze k tem ruckam objednas dalsi Amphibie.
martar Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Morbo, kam mám poslat sadu nových ruček? Na todle se nedá koukat. Akorát nevim, zda odstín lumi bude sedět s kopečky lumi na cifru. Pravda. Jenže když objednám ručky za 5 USD tak mě jenom doprava vyjde na 3násobek ? z ekonomického hlediska holý nerozum. Aby se to vyplatilo, tak bych k tomu musel přihodit ještě minimálně jedny hodinky ? nebo aspoň nic lepšího mě momentálně nenapadá Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem martar
travex Odesláno 18. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 U všech Amfibií co mi přišly jsem musel ten kroužek dotáhnout, samozřejmě odborně, nůžkama nebo šuplerou Ale je to u potápek fakt trochu ostuda.
Paja STI Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Sorry za špatnou kvalitu fotek,ale nedalo mi to...Pomalu se mi schází díly na můj malý projekt Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Paja STI
morbo Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Nedělám to sice často ale dneska jste mě donutili k zamyšlení:1) Návštěvu hodináře jsem nakonec odsunul na neurčito - když už tam mám stát s čepicou v ruce, tak aspoň s ND v kapse.2) V rámci prevence proti nedotaženým dýnkům jsem názorněji zdokumentoval možné následky.
Roman-ZA Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 U všech Amfibií co mi přišly jsem musel ten kroužek dotáhnout, samozřejmě odborně, nůžkama nebo šuplerou Ale je to u potápek fakt trochu ostuda.Hmm, tak nejako tomu nerozumiem. Ako by zistil absolutny laik, ako ja, ze to treba dotiahnut. O dotziahnuti ani nehovoriac.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se