Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Martar : Tohle je pecka jako svině.Můžeš sem přidat fotku z profilu? Docela by mě zajímalo o kolik je vyšší pepsi luneta oproti origoš... Tenhle cifr je absolutní top.

Dík :) Mrkni sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1296545

Martare, ty mas taky slusnou tlapku, na ty prvni fotce to vypada,jako kdyby ty Amphibie mely 28mm :-)

Objektivně - jsou mi trochu malé, ale tyhle mám tak hrozně rád, že mi je to fuk :D

Odesláno

Ano, je to Ural, sovětské hodinky z 50 tých let známé tím, že většinou nechodí - ještě jsem v bazaru neviděl ani jediné funkční. Výroba probíhala v Čeljabinsku a šlo o kalibr 3608.

Zdroj: USSR Time.

Dobrý večer, nevíte náhodou někdo co je to za značku hodinek? ... omlouvám se pokud Vám tu spamuju na  zeď :mellow: .... Děkuji za pomoc 

12953294_1109473092407988_1587620347_o.j
Odesláno

To tam, prosím, zbylo poté, co jsem dělal s hodinkama číčoviny v potoku až se sklíčko orosilo. Většinu se sice podařilo přes korunku vyvětrat, nicméně to málo, co před odpařením zkondenzovalo na ručičkách, po sobě nechalo tuhle krasovou jeskyni. Aspoň že vím kde je pramen ? začnu to stáčet a vydělám balík.

Přemýšlím, jestli zkusit hodináře a nechat to vyčistit, nebo rovnou objednat nové ručky (?).

Odesláno

Myslim,ze by si mel hlavne navstivit hodinare kvuli vlhkosti ve strojku.Rucky bych objednal novy, cisteni a nova lumi bude asi stat vic...

Pravda. Jenže když objednám ručky za 5 USD tak mě jenom doprava vyjde na 3násobek ? z ekonomického hlediska holý nerozum. Aby se to vyplatilo, tak bych k tomu musel přihodit ještě minimálně jedny hodinky ? nebo aspoň nic lepšího mě momentálně nenapadá :whistling:

Tipuji nedotažený aretační kroužek dýnka, žejo?

Vidím to stejně.

Odesláno (upraveno)

Morbo, kam mám poslat sadu nových ruček? Na todle se nedá koukat. Akorát nevim, zda odstín lumi bude sedět s kopečky lumi na cifru.

Pravda. Jenže když objednám ručky za 5 USD tak mě jenom doprava vyjde na 3násobek ? z ekonomického hlediska holý nerozum. Aby se to vyplatilo, tak bych k tomu musel přihodit ještě minimálně jedny hodinky ? nebo aspoň nic lepšího mě momentálně nenapadá :whistling:

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

Sorry za špatnou kvalitu fotek,ale nedalo mi to...Pomalu se mi schází díly na můj malý projekt :D

post-40151-0-11940100-1461003684_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Paja STI
Odesláno

Nedělám to sice často ale dneska jste mě donutili k zamyšlení:

1) Návštěvu hodináře jsem nakonec odsunul na neurčito - když už tam mám stát s čepicou v ruce, tak aspoň s ND v kapse.

2) V rámci prevence proti nedotaženým dýnkům jsem názorněji zdokumentoval možné následky.

post-35198-0-54840100-1461003700_thumb.jpg

Odesláno

U všech Amfibií co mi přišly jsem musel ten kroužek dotáhnout, samozřejmě odborně, nůžkama nebo šuplerou :cheff:

Ale je to u potápek fakt trochu ostuda.

Hmm, tak nejako tomu nerozumiem. Ako by zistil absolutny laik, ako ja, ze to treba dotiahnut. O dotziahnuti ani nehovoriac.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...