plazalien Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Aby si pan travex nemyslel, že je sám, kdo chodí venčit amfibie mezi koniklece. U nás na Horce jsou rovné tři kusy.Sice bez potápěče, ale zato s vlnkama a s nožíkem IMG_9506.JPG IMG_9513.JPG IMG_9504.JPGkurna chlapy jaro je tady [emoji255]
travex Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Aby si pan travex nemyslel, že je sám, kdo chodí venčit amfibie mezi koniklece. U nás na Horce jsou rovné tři kusy.Sice bez potápěče, ale zato s vlnkama a s nožíkem Jakože tři kusy tam zůstaly poté, co jsi odešel? Tak počítejme všichni společně, protože 5etter tam ty zákonem chráněné rostliny normálně seřezal a přitom se to snažil zamaskovat pořadím fotek:foto 1: 6ks, pravděpodobně výchozí stavfoto 2: 4ks, téměř finální stavfoto 3: 5ks, čistě krycí manévr, protože jsou schválně prohozeny fotky 2 a 3Takže si to shrneme. Máme tady jednu louku plus jeden nůž mínus 3 koniklece na Horce.
5etter Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Jak prosté, milý Watsone!Pachatel (říkejme mu třeba 5etter) se domníval, že na jeho zahrádce těm koniklecům bude líp než v těsné blízkosti silnice II/430, kde v prudkém kopci funí tisíce kamionů a desetitisíce osobních aut denně. Jelikož jednal v dobré víře a chtěl těm kytičkám dopřát lepší život, budiž mu jeho trestný čin odpuštěn.
Jenikec Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Dneska bylo krasne. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
travex Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2017 (upraveno) Jak prosté, milý Watsone!Pachatel (říkejme mu třeba 5etter) se domníval, že na jeho zahrádce těm koniklecům bude líp než v těsné blízkosti silnice II/430, kde v prudkém kopci funí tisíce kamionů a desetitisíce osobních aut denně. Jelikož jednal v dobré víře a chtěl těm kytičkám dopřát lepší život, budiž mu jeho trestný čin odpuštěn. Upraveno 28. března 2017 uživatelem travex
morbo Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Přesně tak. Veškeré potřebné nářadí najdeš na mých fotkách o jeden příspěvek výše. Tak jestli 5etter používá ty koniklece k seřizování amfibií, jak ostatně sám uvádí, tak se imho jedná o tzv. odvrácení krajní nouze. Já třeba používám petrklíč, ale tím to de dost blbě. Jinak pro srovnání fotka z předminulého víkendu. Buďme rádi, že je to za nama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
turista Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Ahoj,tak to zkus sám, párkrát posunes do mínusu a je to! Mně se podařila neuvěřitelná přesnost na tak levné hodinky, že to je až těžké uvěřit.Drzim palce.Ahoj, největší problém pro mne byl najít vhodný způsob, jak otevřít pouzdro. Nakonec jsem si poradil díky stavebnici merkur a hřebíkům :-) Ostatní věci už jsou relativně snadné. Pro začátek jsem dal max na "-" a uvidím, jak moc jsem je zpomalil.
little_w Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Hlavne s citem. Do extremnich poloh bych nic nedaval. Zlehka, zlehka!
ultrawatch Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Hlavne s citem. Do extremnich poloh bych nic nedaval. Zlehka, zlehka! Přesně tak, já to otvíral snad dvacetkrát.A jinak,co takhle si koupit třeba na Ebay case opener?
Jenikec Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Tak jestli 5etter používá ty koniklece k seřizování amfibií, jak ostatně sám uvádí, tak se imho jedná o tzv. odvrácení krajní nouze. Já třeba používám petrklíč, ale tím to de dost blbě. Jinak pro srovnání fotka z předminulého víkendu. Buďme rádi, že je to za nama.Pekny takovy jsem jeste nevidel. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
plazalien Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 s tim stelovatkem hejbej tak o pul milimetru mozna ani tolik ne
turista Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Děkuji všem za rady. Pravidelně kalibruji, kalibruji - je to vidět i na čase mého příspěvku. Docela mě to baví. Jen trošku mě prudí stopování vteřinovky, abych nastavil přesný čas.
ultrawatch Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Děkuji všem za rady. Pravidelně kalibruji, kalibruji - je to vidět i na čase mého příspěvku. Docela mě to baví. Jen trošku mě prudí stopování vteřinovky, abych nastavil přesný čas."Trpělivostí a vytrvalostí lze dosáhnout všeho". Už nevím, kdo tohle řekl, ale měl velkou pravdu!
5etter Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 A jinak,co takhle si koupit třeba na Ebay case opener? Přesně tak. Například tady jsem ti vyhledal krásnej case opener za sto pade i s vedlejší funkcí měření rozteče nožek, kdybys chtěl třeba kupovat jinej řemínek. Používám podobný model od firmy Mitutoyo, ale ten je zbytečně drahej.
travex Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Souhlas se 5etterem, navíc se dají koupit speciální regulační tyčinky. Mám balení 50ks, kdyžtak můžu prodat 1ks za 10Kč plus pošta.
morbo Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 "Trpělivostí a vytrvalostí lze dosáhnout všeho". Už nevím, kdo tohle řekl, ale měl velkou pravdu! To říká můj šéf, dycky když chcu přidat.
little_w Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Dneska se dalo chvilku i posedet na zahrade.
Návštěvník LONGINES Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 To je furt samej potapec a vlnky - nechtejte ve me vzbudit dojem, ze sem se octl mezi kulturnimy barbary Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jirka19 Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Nedá se nic dělat, přidám taky potápěče:-) Nově vybaveného průhledným dýnkem:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se