morbo Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 A ještě si dej chronomag na seznam zakázaných "knih". Přemýšlel sem o tom, ale nakonec sem to vyřešil tak, že sem sice občas nakouknu, ale bičuju se u toho pětiocasým karabáčem. Ale jinak kvalita na první pohled. Proletěly drátěným sklem a na plexi ani škrábnutí. jj, jak řikám, sou to dobrý hodinky.
zhrado Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Takto nejak mám ručičky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Takto nejak mám ručičky.No to víš, bábuška co to skládala se zrovna potřebovala napít vodky, nebo potáhnout Machorku ze čváńa, krom toho je důležité si všimnout nápisu mezi indexy 5 a 7. Prostě v nedokonalosti je krása!
zhrado Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Nie sú so všetkým 100% presne ale nie je to ani takže by mi to vadilo. V podstate som spokojný.
Návštěvník LONGINES Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Takto nejak mám ručičky.Teda vy ste ale plašani, vždyť mají ty ručičky ještě 1 vteřinu čas
Roman-ZA Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 ja tam nic nevidim, dla mna je vsetko v richtiku
venc Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Taky si myslím, že to ujde. Viděl jsem horší stav na lepších značkách
Návštěvník LONGINES Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 venc, on 05 Dub 2017 - 18:46, said:Taky si myslím, že to ujde. Viděl jsem horší stav na lepších značkách Tak to nepochybne - ja taky a myslim to vazne
zhrado Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Je to v pohode. Ja som spokojný a to je hlavné Už sa teším na plaváreň a na leto ako si to užijú vo vode
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 To je, podle me, spravnej pristup. Neni to ani nic markantnihio, ani nic, co by se nedalo seridit. Ja to mel na drazsich hodinkach, jak psal venc spravne, taky a mnohem vic. A bylo mi to sumak. Kdyz se pak ale barva misto na ciferniku zacala cim dal casteji vyskitovat zespod na sklicku a jeste jako bonus ulit rotor, letely rovnou do kose. Vim, ze je to asi negentlemanske chovani k hodinkam, ale hodinky se ke me taky moc gentlemansky zrovna nechovaly. No a ted mam furt na ruce paradoxne rusky hodinky, ikdyz mam v supliku ruzny ne nevyznamny svycary, a sem teprve az s nima strasne stastnej a na stopro spokojenej ( jen aby me cert neslysel, jak se rika) ! Zivot je hold nekdy zvlastni
Dokusan Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Dnes jsem je dal na gumu. Moc na výběr v hodinářství nebylo, ale nakonec je to OK. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Zkouším lumi na novým cifru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plazalien Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 jojo guma jim slusi, svoje jsem dal taky na gumu ale byl to nejakej smejd a praskla
Dokusan Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 No toto je taky šmejd. Ale zatím zkouším, co jim bude slušet
plazalien Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 jak ti sviti lumi? ta moje sviti tak 3 minuty a pak mizi a mizi a tak za 5 minut neni videt vubec
Dokusan Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 No svítí mnohem víc než předchozí cifernik, ale výdrž asi taky nebude žádná hitparáda
little_w Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 (upraveno) To je u Amfibii vlastnost uz z vyroby. Sviti malo, zato kratce Jinak ja si v poslednich tydnech delam v hlave poradek... a do 100. pouzdra asi nepujdu. Nutne potrebuji cifernik 662, protoze me drazdi. Ale dosel jsem k zaveru, ktery i me samotenho prekvapil: koupim to ve 420. pouzdre. Jo, uz ho mam. Jo, je maly. Jo, neni na nem vlastne nic zvlastniho. Ale nejak mi k 662 sedi. Navic je to proste neuveritelne nositelne pouzdro... a v kombinaci s tim cifernikem... no, nejake plany uz se mi v hlave lihnou Upraveno 6. dubna 2017 uživatelem little_w
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 To je u Amfibii vlastnost uz z vyroby. Sviti malo, zato kratce Jinak ja si v poslednich tydnech delam v hlave poradek... a do 100. pouzdra asi nepujdu. Nutne potrebuji cifernik 662, protoze me drazdi. Ale dosel jsem k zaveru, ktery i me samotenho prekvapil: koupim to ve 420. pouzdre. Jo, uz ho mam. Jo, je maly. Jo, neni na nem vlastne nic zvlastniho. Ale nejak mi k 662 sedi. Navic je to proste neuveritelne nositelne pouzdro... a v kombinaci s tim cifernikem... no, nejake plany uz se mi v hlave lihnou Spravne rozhodnuti a ja ho naprosto chapu. jako ja nevim, ale ten 1- 2 mm o ktery ma 420 min, to mi teda jako propastnej rozdil uz neprijde. Za to ma 420tka neuveritelny takovy to ciste rusky kouzlo a charisma, ktery ty ostatni, byt sou krasny, ale proste nemaj. Soudkovych pouzder ma hodne znacek, kulatych sice taky, ale 420 ma svuj neopakovetelny osobity smrnc, co jinde proste neni a je naprosto na prvni pohled neprehlednutelny a vycnivajici. V kopici hodinek vam hned oko padne na 420 a reknete si " to sou Amfibie". Je to pro me svym zpusobem stejne charakteristicky, jako Rolex (ano, samozrejme Rolex sou Rolex, nechci je prirovnavat k Amfibiim - ty sou stejne lepci ), ale myslim to k charakteristickym rysum. 420tky mam a kdybych sel do dalsich Amfibii, bylo by to na stopro a bez premysleni zase 420tky.
plazalien Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 420 pouzdro se mi libi tuze moc, rekl bych ze po mym 090 je druhy nejhezci, sakrys musim nasetrit a jdu do neho
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 090tky sou krasny - to musim uznat. Jinak k ty lumi - me ale svitej az do rana a ne uplne malo, zrovna minulej tejden sem v noci nemoh furt zabrat, tak sem si lumi vyfotil mobilem ( foti desne, v realu svitily mnohem jasnejc). Neni to teda zadny Seiko, ale divejte a posudte sami: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se