daur Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 (upraveno) Ezechiel 25:17 červená je dobrá Máš to parádní... Upraveno 2. června 2017 uživatelem daur
Mikefux Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Ezechiel 25:17 červená je dobrá Máš to parádní...Jj, jsem rád, že jsem jednu z posledních červených lunet trefil, teď jsem je tam zase dlouho neviděl.
morbo Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Pěkný to máte kluci ... stejně sou to podivný hodinky, už ani nevím, kolikrát sem je chtěl poslat do světa (naposledy dneska), pak ale nakonec dycky dojdu do stavu, že to není dobrej nápad a rozhodnu se, že si je nechám. Jednak je rád fotím, a pak taky stejně nevím, co bych s takovejma penězma najednou dělal.
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 A i kdybys prodal, stejně si tě zavolají zase zpátky a budeš za chvilku kupovat nový . Na to ti můžu dát i štempl. Tyhle hodinky mají prostě to kouzlo, takových hodinek moc není, ale Amfibky ho zaručeně mají Nemálo se nás tu snažilo vymanit z jejich moci, a víme jak to dopadlo No, a navíc- morbo a bez Amfibií? To mi teda nějak nejde k sobě
travex Odesláno 4. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Ještě by ses morbo chytl nějaké špatné party.
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 (upraveno) Ještě by ses morbo chytl nějaké špatné party. Joo, co kdyby se mu zalíbily třeba takový Orisy, nebo nedej bože Rolády..! Nene, morbo, musíme si tě ohlídat Upraveno 4. června 2017 uživatelem LONGINES
Dokusan Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 (upraveno) Už jsem je měl skoro prodané, ale pak jsem se rozhodl, že zůstanou doma.Dnes poprvé na NATO strapu. Navíc mé první nato. Kupodivu příjemné (bude to chtít o fous širší)Jo a datum se mi teda zatím přetáčet nechtělo Upraveno 5. června 2017 uživatelem Dokusan
lub Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 na modré nato kůži. v reálu to sedí jak prdel na hrnci. a s rozsvícenými indexy. za povšimnutí stojí ta jemná, a přesto hluboká struktura cifru...
5etter Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Dnes poprvé na NATO strapu. Navíc mé první nato. Kupodivu příjemné (bude to chtít o fous širší) Širší rozhodně ne. James Bond tam měl z každý strany centimetr fuk a jak se na něj holky lepily!
Dokusan Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Tak to jsou dobré zprávy. Uvidíme, jak se s tím popasuje manželka
Dokusan Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Je pravda, že se mě ptala, proč mám na těch hodinkách tu otřesnou hadru. Mlčel sem.
Návštěvník LONGINES Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 No já musím přiznat, že Meranom tam ten mesh dal teda chytře- dá se bez problémů hned přenastavit, když začnou škrtit. Sem si vlastně ani nikdy neuvědomil, jak sou v tomhle směru meshe fajn. A na handry se vykašlete, když, tak kůže Nebo aspoň perlon - beztak je i příjemnější. Jo a lube, krásný, ale zkusil bych opravdu tu rudo-hnědou
morbo Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Je pravda, že se mě ptala, proč mám na těch hodinkách tu otřesnou hadru. Mlčel sem. To je tím, žes k tomu neměl v klopě karafiát, bez toho to nefunguje.
lub Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 musel jsem počkat až dorazí z ameriky, ale za týden už byl doma (!), docela rychlost. je to takový brutál - jen ta spona skoro velká jako hodinky, tlustší kůže než mám na pásku ke kalhotám, ale je měkký a pohodlný.. jen škoda, že za ty peníze už nemají jiné barvy, uživil bych ho i na jiných hodinkách. dobře by ve 20mm šířce ladil i s monstrama.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se