Mirino Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Myslím, že... ...hlavně filozofické.
Svatoslav Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Jen se tak tváří. Ve skutečnosti ti tu tvojí duši ukradnou a místo ní nasadí tu svojí. Projevuje se to stále se opakujícími nákupy Amfibií, často pod záminkou estetické krásy či odlišnosti určitých typů pouzder a neustálým chozením sem. V poslední době se tento sběrač duší vtělil do krásně a nevinně vypadajícího pouzdra 710. Hostitel nakonec zcela vysán ještě před koncem života předá Amfibie budoucí generaci. Amfibie si tímto počinem, proti kterému zatím neexistuje známá obrana, zajišťuje rozrůstání své působnosti, až jednoho dne bude jediným obyvatelem Země. Souhlasím, mám dvoje a už mně vrtají v hlavě třetí. Je to droga - obojživelník. Pouzdro 720 je magické (to ještě nemám doladěné 100vky) . Jsem zvědavý zda se ubráním.
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Jo, vím o čem mluvíš: mě se zase vždycky až vyloženě nelíbily 060tky, no, a už zase koukám na Meranom, Shop, Amfibia Classic, 060 Je to holt marný !
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Super, mám nejspíš ty samé na cestě. Nejsou to moje první Amfibie, ale těším se na ně nejvíc
Svatoslav Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Michael Psy: no teda. Takový psychický nátlak na nerozhodnutého člověka by se měl zakázat. Edit: to je tady fičák.
Michael Psy Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Svatoslave : Omnlouvám se, nechtěl jsem na nikoho působit a to ani podprahově... hodinky se Vám líbí ..líbí... ... cítíte neodolatelou touhu nakupovat Luneta je od Favinov z ebay - mohu doporučit , naprosto perfektní komunikace, maximálně vyšel prodejce vstříc, velmi ochotný, příjemný. Mohl by být vzorem tento prodejce z Ruska.
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Rád bych zde zavzpomínal na své první Amfibie. Snad je má nový majitel stejně rád jako já. A pokud ne, budu rád když se ke mě vrátí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Velice vkusné provedení s tou lunetou a páskem. Máš můj lajk!
ultrawatch Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Londži, ty mi čteš myšlenky?? To pouzdro skoro nikdo nechce, nebo nemá, moýná snad předseda? , no ,ale když se mu dodá mosazná luneta a správny diver cifr, vypadají na nej retro hodinky.Jo, vím o čem mluvíš: mě se zase vždycky až vyloženě nelíbily 060tky, no, a už zase koukám na Meranom, Shop, Amfibia Classic, 060 Je to holt marný !
ultrawatch Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Vítej bratře! Myslím, že v této zemi jsme jen 2, slovy DVA , kteří tyto SE vlastní. Važme si toho a kéž léta slouží na jedničku.S dovolením se připojím do velice zajímavého vlákna, velké diky LONGINES, díky kterému mám krásné Amphibie....ps: Longines, nechybí ti ten Gagaryn? gagaryn.jpg1.jpg2.jpg
Michael Psy Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 ultrawatch : děkuji, Snažil jsem se něco dopasovat k barvě cifru a lunety, to jde ale těžko, tak jsem šel cestou opačnou. Zároveň jsem páskem hadrákem potlačil subjektivně příliš blyštivosti amphibií.
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) ultrawatch : děkuji, Snažil jsem se něco dopasovat k barvě cifru a lunety, to jde ale těžko, tak jsem šel cestou opačnou. Zároveň jsem páskem hadrákem potlačil subjektivně příliš blyštivosti amphibií. Přílišná blyštivost... To je ten termín. Kvůli tomu jsem pustil zde zmiňované Gagariny Jinak budu muset vymyslet jinou lunetu, ať je nemáme úplně stejný Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem Dokusan
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) Londži, ty mi čteš myšlenky?? To pouzdro skoro nikdo nechce, nebo nemá, moýná snad předseda? , no ,ale když se mu dodá mosazná luneta a správny diver cifr, vypadají na nej retro hodinky.Ty taky? To už je aspoň druhá shoda! Nemáš taky znaménko o velikosti dolaru, nebo jak že to bylo v Joem? Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
ultrawatch Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Kakaová skvrna?? Musím se kouknout. Ale vážně, představ si pouzdro 060 s retro vzledem ciferníku + ta luneta co se tu probírala, akorát bych místo těch šroubků co budou trhat rukáv , tam rád viděl nýtky. Vypadalo by to jak potápěčský skafandr, nebo okno ponorky z filmů K. Zemana. No řekni, Londži?Ty taky? To už je aspoň druhá shoda! Nemáš taky znaménko o velikosti dolaru, nebo jak že to bylo v Joem? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Já vím, 20 tisíc mil pod mořem, viď? Nautilus, kapitán Nemo, Ned Land... ale ne film, nýbrž ty nádherný ilustrace v knize, že jo? Tam ta představa je úplně jasná. Tak takový hodinky hledám celej život a nebudu mít klid, dokaď je nenajdu- a produkce Vostoku Amfibií má celkem dobře našlápnuto mi ten klid konečně dopřát
5etter Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Gratuluji všem, kterým už přišly jejich amfibie. Ty moje jsou zatím neznámo kde. Konstantin ze sovietmarketu mi v pátek slíbil zaslat číslo zásilky, jakmile se ho dozví, ale zatím tak neučinil. Pokorně čekám. Borec se minulý pátek dušoval, že už jsou dávno na cestě, že jim jenom jejich pošťák dává čísla zásilek jednou týdně a že mi ho po neděli určitě pošle. Tak jsem se dnes nesměle připomněl a asi po šesti hodinách jsem dostal číslo zásilky. Tajně jsem doufal, že už budou ležet v Praze, ale chyba lávky. Můžete mi, prosím, potvrdit, že nejsu slepej a ti *pohlavní údi* to donesli na poštu až včera? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teď už k dokonalosti chybí jenom to, aby přišly s nefunkčním strojkem...
travex Odesláno 16. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) Však píšou, že je třídí (na dobré a špatné). Edit: a myslím, že to poslali už dřív, můj tracking začínal až zaznámem, že to došlo do Moskvy. Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem travex
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 No ty bláho, tak to jo teda Tak tohle budou asi ale zas ty zaručeně nejvíc ruský hodinky z nás ze všech tady. Asi nás Čechy berou už za sobě rovné Ultrawatchi, tohle? Ale furt to ještě neni ono Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se