Dokusan Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Prostě když má např. Meranom poštovné zahrnuto v ceně, ale na venek to marketingově prezentuje jako "free shipping", tak to zaplatíš dvakrát, což se mi naštěstí nikdy nestalo. Z Ruska zatím vždy bez problémů.Nezaplatíš to dvakrát, ale odvedes v ČR DPH z té služby, kterou oni deklaruji, že je zdarma Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Dokusan
E36 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Tak jsem dlouhodobě nevydržel se tímhle vláknem jen kochat a po pár dnech vybírání jsem došel k černýmu scuba dude v 710, akorát se nemůžu rozhodnout mezi date a nodate Preferoval bych nodate, ale date je hezčí, ciferník není tak planej. Chtěl jsem modrou verzi, ale z toho, co jsem se díval tady ve vlákně i na jiných fórech, tak už je údajně jen ten neblednoucí tyrkysový odstín, nebo ne? Toho moc fanda nejsem, být to taková ta ala royal blue, co je na jiných cifrech, tak neváhám.Jen tak pro zajímavost, při hledání obrázků pro srovnání mi google mezi výsledkama vyplivl tenhle blivajs, někdo se tu solidně "inspiroval"... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem E36
Jirka19 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Já je měl od 15. v Praze, podací číslo přidělené v ČR se tam vůbec neobjevilo, ale 20. dorazily:-)
Dokusan Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Dnes dorazily 710. Pouzdro nové. Subjektivně se mi zdají větší než předchozí 710 co jsem měl. Možná je to tou úpravou zkosení.Nevím proč mám pocit, že jsem tam měl u předchozí verze jinou korunku.Celkově se mi nový tvar pouzdra nezdá zase tak horší, jak zde bylo vnímáno.Uvidíme, co s tím udělá nová luneta.Nahodím pár rychlých fotek. Tah sundán a provizorně nahrazen perlonem co se mi válel v šuplíku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Ještě na denním světle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kudrnac Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Ta korunka je opravdu jina... mene vypoukla a vice prorezana. Mozna se mi libi i vice, jen se jako brousena moc nehodi k lestenemu pouzdru...
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 No jo, je vážně jiná. Takhle s tím perlonem mi to přijde parádní, možná bych už tu lunetu neměnil. Nevypadá to věru zle. A odkud si je to nakonec vlastně kupoval, Meranom nebo Soviet? Jinak gratulace! Sou krásný!
ultrawatch Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Ta korunka je opravdu jina... mene vypoukla a vice prorezana. Mozna se mi libi i vice, jen se jako brousena moc nehodi k lestenemu pouzdru...Tady se koukni na rozdíly v korunkách. Vlevo nový typ(neleštěný), vpravo původní (leštěný).Nevím o tom, že by byla nějaká jiná nová kurunka nebroušená s více zářezy. Odkud máš tu informaci?Sry,foto z mobilu, snad postačí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem ultrawatch
kudrnac Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Ja to jen srovnaval s korunkou, kterou mam na svych hodinkach - porovnej treba s prispevkem 4977 na strane 249 - prvni fotka. Ta korunka je z boku vice vypoukla, vylestena a ty zarezy nejsou tak hluboke... ta tvoje vypada jako uplne jina korunka. O te vlevo vim, to je "priplatkova" z Meranomu... Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem kudrnac
travex Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Musím potvrdit, že na nových 710 (obecně asi na všem novém, co teď leze z továrny) je korunka opravdu jiná, než na zbytku klasických amfibií, co mám. A není to ta broušená, co je na předchozí fotce. Je leštěná a téměř stejná, jako původní, jen má více ostré hrany ozubení.
ultrawatch Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Dík pánové za info. No, vše se nějak neavizovaně a nenápadně mění v Meranom.
kudrnac Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Mne se prave kdysi, kdyz mi prisly prvni 710, ta korunka s neostrymi hranami nelibila, ale casem jsem si na ni zvykl :-) Musim se priznat, ze i samotne pouzdro 710 mi prislo divne, ze jsem si myslel, ze by melo vypadat tak, jako ho upravili ted. Ale s modifikovanou lunetou ty hodinky vypadaji skvele... (klasicky cerny potapec)Bohuzel ted musim rici, ze se mi libi to pouzdro, ktere mam, a ne to nove o/upravene. Korunka by se mi naopak libila stale s ostrejsima hranama. Zkratka jsme vsichni trochu (chrono)magori Nastesti se to da vsechno seskladat tak, jak se nam libi...
Dokusan Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Tady se koukni na rozdíly v korunkách. Vlevo nový typ(neleštěný), vpravo původní (leštěný).Nevím o tom, že by byla nějaká jiná nová kurunka nebroušená s více zářezy. Odkud máš tu informaci?Sry,foto z mobilu, snad postačí. Hele původně byla ta korunka vpravo opravdu vypouklá a leštěná (jak psí kulky). Teď je rovná a je na ní patrné frézování. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) . Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Dokusan
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 No, tak i když se říká že změna je život, tak já sem rád že sem ještě stihnul tu původní Vostokáckou Ta je vlastně tak ošklivá, až je hezká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 No, tak i když se říká že změna je život, tak já sem rád že sem ještě stihnul tu původní Vostokáckou Ta je vlastně tak ošklivá, až je hezká Já mám hlavně pocit, že ta původní byla takovej plíšek, kdežto ta nová je z kusu nerezu.
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Na první pohled ano, ale masívní je až dost. To, co by mělo nějakým způsobem ublížit těm původním, by ublížilo úplně stejně i těm novým. Na hodinky je holt třeba si dávat majzla A hlavně tyhle korunky sedí perfektně už od prvního závitu, ty nový ještě při třetí otočce trochu klochtají. Nevím, čím je to způsobeno, ale aspoň za mě tuhle bych neměnil. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
Dokusan Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Na první pohled ano, ale masívní je až dost. To, co by mělo nějakým způsobem ublížit těm původním, by ublížilo úplně stejně i těm novým. Na hodinky je holt třeba si dávat majzla A hlavně tyhle korunky sedí perfektně už od prvního závitu, ty nový ještě při třetí otočce trochu klochtají. Nevím, čím je to způsobeno, ale aspoň za mě tuhle bych neměnil.Asi je to kus od kusu. Tahle korunka na nových 710 působí výrazně jistějším dojmem než na starších, které jsme měl. Na závity sedí perfektně, u starší jsem ten pocit neměl. Jinak od devíti od rána na ruce udělaly -1 s, což je zatím slušné....uvidíme co přes noc odložené. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Dokusan
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Tak to asi jo, sem rád za tu co mám, tak proto bych ji neměnil. Ale je to příjemný zjištění pro novou akvizici do budoucna
Svatoslav Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Změna je život. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se