5etter Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Sem si teda taky při pondělku přehodil lunetu. Normálně holejma rukama, ani jsem nesundal hodinky ze zápěstí. Největší úsilí mě stálo hledání drátku v kuchyni na zemi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Pane travex, stve me, ze kvuli vasim prispevkum musim vzdycky otevrit Tor, ale na druhou stranu to vzdycky stoji za to - moc dobra fotka!
Návštěvník LONGINES Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 No.. No! Tak těmhle 420tkama mám zase parádního brouka v hlavě! Vy ste všichni takový šikovný, jak dokážete supr nakombinovat! Tyhle 420tky mě teda rozsekaly! Parádní práce!P.S. Jo, a ten film miluju!
Svatoslav Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 travex: ta fotka se mi líbí, něco mě na ní oslovuje!
deafslap Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 tak, i druhý kus přišel v pořádku za cca 2 týdny, tentokrát je to dárek 710059 a možná se mi v té modré líbí víc, než černé. Ještě mám na cestě 090914, pak toho nechám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VeDo Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) Zdravím, nevím jestli můj dotaz patří do tohoto vlákna, kdyby ne tak se moc omlouvám, ale chtěla bych požádat o pomoc s identifikací těchto hodinek, za jakékoliv info moc děkuju :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem VeDo
lub Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Lub sem kdysi vkládal tah od Favinova s potápěčem. Přišlo mi, že stejný jde za cenu dvou točených plzní objednat přímo z Číny a tak jsem také učinil. Tah mi přijde mnohem lepší než ta originální plechařina, vlastně je docela nositelný, ale jak už psal Dokusan, je o chlup lehčí, než by člověk vzhledem v plným článkům očekával. V létě na vodu asi nasadím... edit: hmmm, vnitřní články asi budou plech, tím se vysvětluje ta hmotnost...mně přišel předevčírem, asi ten samej, z aliexpresu za 200,-. na fotkách na ešopu vypadá pěkně, realita odpovídá ceně..hlavně ty 150 mají dírky úplně na konci, takže velká mezera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 lub: to bude on, jen přezku mám "skoro tu Favinovu". Dírky na konci budou pravděpodobně sovětské vyřešení rýhy amfibistů
morbo Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) Foto sice starší, ale nedá se svítit; příspěvek 420 tak 420ky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem morbo
Dizzy Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Kdyz se tak divam na tu posledni fotku od Lub, tak asi vidim to co pusobi tu ryhu, ted me ovsem zase vrta hlavou k cemu tam ten "bazmek" vubec slouzi.Btw. 27.11 jsme si obednal 150SE a stale je to ve stavu "processing", byt to asi bude cifrem ktery neni skladem. Myslite, ze ma smysl Dimitrije popohnat nebo to nechat jeste chvilku byt?
mikymik Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 "Bazmeky" vymezují přesnou polohu dýnka. To se pak při utahování neotáčí. Slušným popoháněním asi nic nezkazíš.
lub Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) . Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem lub
lub Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Hadr je hadr.jasná zpráva. ta kombinace červenýho hadru a lunety (a šóna) je k nakousnutí.. ty jo dřív dělali červený ciferníky, zelený. to by se to tunilo! komplet modrý, komplet zelený a komplet červený amfibie. to by byla krásná trojka. lub: to bude on, jen přezku mám "skoro tu Favinovu". Dírky na konci budou pravděpodobně sovětské vyřešení rýhy amfibistů je jen o chlup lepší než originál. ta hmotnost mi přijde taky podezřele nízká, byť se tváří jako plnej.
travex Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) Takže, po vzoru slavných fotografů, jako zejména morbo a lub, je potřeba představit vám noční 420, které v současné době tvoří velkou radost. Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem travex
morbo Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Tak se slavnejma fotografama mám společnýho akorát tak to, že se u toho dycky vožeru jak Skamene na premiéře, ale poslouchá se to dobře, tak dám k dobru eště jednu artovku, jak říkáme my umělci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Pro mistniho sprostaka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Právě jsem se vrátil z pajzlu. Pan inženýr všechny škopky vypil tak, jak mu byly předloženy. travex: tvl, tobě šajnijó aji ty numera? Hustýýý! Miky: Pěknej žigul, p ičo! Mops: Sorry jako Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MrGas Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Byť nejsem zasažen uměleckým nadáním jako zdejší fajnšmekři, i tak si dovolím reprezentovat amfibijní část fóra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se