Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Juuu, tak to je krásná fotka, ta by měla taky mít nárok na kalendář...!

Odesláno

To vlevo sou ty martarovy superamfibie? Vypapaji dobre, az dodela tu vterinovku tak to bude supr.

... martar je marnej...

Odesláno

Před měsícem mi přestaly jít Amfíbie. Nešly natáhnout, při pohybu šly asi 3 vteřiny a pak se zase zastavily. Účtenku z Meranomu jsem už nenašel a stejně bych asi nechtěl absolvovat reklamaci v Chistopolu, tak jsem se vypravil za svým hodinářem. Nabídl mi cenu za servis 1200,- Kč, což při ceně hodinek cca 1700,- Kč není úplně málo. Tak jsem chvilku přemýšlel a místo toho, abych to dál složitě řešil a hledal levnějšího hodináře, jsem si nakonec objednal nový strojek. Ve středu dorazil a včera jsem si to v klidu přehodil. Krom toho strojku jsem přehodil i korunku, místo plechové mám teď nerezovou.  

Stávající strojek si rozhodím a zkusím ho rozhýbat, podle mého bude stačit namazat péro. 

Dvě mobilovky:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Před měsícem mi přestaly jít Amfíbie. Nešly natáhnout, při pohybu šly asi 3 vteřiny a pak se zase zastavily. Účtenku z Meranomu jsem už nenašel a stejně bych asi nechtěl absolvovat reklamaci v Chistopolu, tak jsem se vypravil za svým hodinářem. Nabídl mi cenu za servis 1200,- Kč, což při ceně hodinek cca 1700,- Kč není úplně málo. Tak jsem chvilku přemýšlel a místo toho, abych to dál složitě řešil a hledal levnějšího hodináře, jsem si nakonec objednal nový strojek. Ve středu dorazil a včera jsem si to v klidu přehodil. Krom toho strojku jsem přehodil i korunku, místo plechové mám teď nerezovou.  

Stávající strojek si rozhodím a zkusím ho rozhýbat, podle mého bude stačit namazat péro. 

Dvě mobilovky:

Správná volba a šikovné ruce!

Odesláno

Uz vím proč jsem si koupil Amphibie. Může za to podprahové působení vjemů z ranné fáze mého života...

Pekny coming out. No to jsem ale prekvapenej, ze nejses zapsanej v limitce Jen pockej, s takovou :)

Odesláno

K amfibistum jsem se pridruzil zcela nedavno a limitkovy vlakno objevil az po mym prispevku s Vlkem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...