thubalek Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Jsi byl na tý dovolený na Krymu? Odesláno z mého Pixel pomocí Tapatalk
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 (upraveno) Ne e, v Bulharsku. Sou tu kvanta Rusů (a docela neméně i Němců) edit.: mkshort - doprkýnka, ty sou fakt nádherný!edit #2: ultrawatch - a jak to dopadlo, nenapínej nás: ujels všem ? Upraveno 19. července 2018 uživatelem LONGINES
ultrawatch Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Ne e, v Bulharsku. Sou tu kvanta Rusů (a docela neméně i Němců)edit.: mkshort - doprkýnka, ty sou fakt nádherný!edit #2: ultrawatch - a jak to dopadlo, nenapínej nás: ujels všem ?Se vybodni na reklamu a vyzkoušej osobně.Ja byl velmi překvapen a potěšen.
5etter Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Lonži, abys viděl, že jsem to se soumrakem amfibismu nemyslel zas tak úplně vážně, vzal jsem si dneska amfibie a to i přesto, že je pátek a podle zdejších pravidel bych měl mít na ruce chronograf.Včerejší příspěvek, který jsem psal poté, co na mě dopadla společenská únava, byl myšlen jako podiv nad tím, že na zasedání dvou zasloužilých amfibistů byly amfibie v menšině a dokonce se na obou stranách uvažuje o nákupu japonských potápek. Viklající korunce třikrát zdar! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Měl by sis pořídit nějaký amfibie, ty vrahu z Wall Streetu.Hele, ja nikoho nevrazdil, ja jen ukazoval prstem!A amfibky mam! A mam aji toho FoFo mk2 1,6 74kW. Hosi, ja uz fakt nevim co mam delat, abych mezi vas zapadl. Clovek jednou uklouzne a pak to ma celej zivot na talirku... Dyt ja ani do toho Jorku nechtel. Rekli pojd mezi nas. Tak jsem sel...
5etter Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Tohle u mě nejsou amfibie.Ale forda chválím, taková výzdoba se jen tak nevidí. To musel bejt pták jak hovado, normálně bych se bál, aby mi neunesl mládě. Já zase na střeše vozím zaschlý sousedovy meruňky...
AndyAaron Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Ociti svedkove mluvili o ptaku Nohovi, ale ja si myslim, ze to byl obycejny prumerny pstros...
travex Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Si máte auta napatlat WS Platinum Lackprotektorem od Horsta a pak na kapotě můžete i smažit vajíčka a nic se nepřichytne.
carlson Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 A proč nenosíte na ruce kromě Amphibek současně i ty japonce? Děda říkal, že to na jaře 45-ho byla běžná móda. ;-)
Hans Gruber Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Ahoj! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Amphibia ve svem zivlu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 ...Hlavně, když do krámu, kde sem na dovolený včera nakupoval, přišlo asi 8 Rusů ( 4 mladí chlapy jak hory s polovičkama obdobně obdařenýma zase v podobě ženských kvalit a předností) a všichni měli na rukou Amfibie, jeden dokonce Amfibia Black Sea. Co taky jinýho na dovolenou k Černýmu moři, že? Trapně sem se krčil, schovaný za paní Longinovou, v koutu útulného černomořského obchůdku, kde mě hryzaly výčitky, mouchy a zpytoval jsem svědomí, že sem si nakonec ty Seika pořídil. To vám byla tak trapná chronosituace, že to nikomu nepřeju. ...Podle situace si mel mit spis Prim Sport IGEN hrde na zatatem zapesti a utrousit neco o okupantech... Sent from my iPhone using Tapatalk
Honzíí Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 (upraveno) Tak se taky hlásím do klubu. Mám je už dva roky a musím říct že si bez nich nedokážu představit svůj den. Jsou to prostě skvělé hodinky s duší.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. července 2018 uživatelem Honzíí
5etter Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Kriste pane! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Honzíí, vítej. Tomu říkám romantické páteční poledne při svíčkách.
mkshort Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 (upraveno) Tak se taky hlásím do klubu. Mám je už dva roky a musím říct že si bez nich nedokážu představit svůj den. Jsou to prostě skvělé hodinky s duší..Pekne! Ale svicky priste, prosim, tyhle. NGK patri k Seikum... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. července 2018 uživatelem mkshort
Návštěvník LONGINES Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 Podle situace si mel mit spis Prim Sport IGEN hrde na zatatem zapesti a utrousit neco o okupantech... Sent from my iPhone using TapatalkTak tohle by v Bulharsku, vzhledem k jeho historii a záchrany této země Rusy před nadvládou Osmanů, trvající přes pět století, bylo krajně nemýstné...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se