Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

n8TC8ak.png

AJoDfkD.png

Super fotky. Taky budu muset zkusit vyfotit něco umělečtějšího...

Odesláno (upraveno)

Tohle jsou prostě hodinky mnoha tváři. Díky té snadno vyměnitelné lunetě mohou vypadat pokaždé úplně jinak. Zkusil jsem nasadit tu original ocelovou a taky jim to docela sluší. Ale mě se asi stejně líbí víc ta bronzová. Vypadají s ní zajímavěji. Asi ji tam vrátím...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem VojtaJ
Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Jojo, 090-tky, to je prostě pořádnej a vznešenej Ekranoplan. Je to moooc povedej model Amfibií. 090 a 420 s puntíkatou lunetou, ty mám nejradši, tak se tu teď kochám fotečkama :)

VojtaJ: nasadil si tam taky bronzovou, jen tu s pochromovanou vrstvou, co tam má správně být ;) Jinak, že sem tak smělej- jak měníš ty lunety? A zanechává po sobě ta výměna nějaký ohyzdný stopy, něco jako škrábance, vrypy nebo tak podobně?

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno (upraveno)

Jojo, 090-tky, to je prostě pořádnej a vznešenej Ekranoplan. Je to moooc povedej model Amfibií. 090 a 420 s puntíkatou lunetou, ty mám nejradši, tak se tu teď kochám fotečkama :)

VojtaJ: nasadil si tam taky bronzovou, jen tu s pochromovanou vrstvou, co tam má správně být ;) Jinak, že sem tak smělej- jak měníš ty lunety? A zanechává po sobě ta výměna nějaký ohyzdný stopy, něco jako škrábance, vrypy nebo tak podobně?

Luneta tam drží jen napruženým zohýbaným drátem v drážce po obvodu. Stačí dát přes hodinky igelit, aby se nepoškrábaly a šroubováčkem nebo nějskou špachtličkou zapáčit na více místech obvodu mezi pouzdrem a lunetou, dokud luneta nepovyskočí. Nová luneta jde nasadit jen tlakem. Žádné škrábance jsem po této operaci zatím nezaznamenal, tak doufám, že to dělám správně.

Jinak ty moje 420 jsem nakonec předělal na sice nejméně praktickou, ale za to nejhezčí kombinaci právě s bronzovou lunetou a na koženěm zulu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem VojtaJ
Odesláno

Krutor: Hergot to je dobrá kombinace - hnědá kůže nemá chybu - daleko víc zvýrazní cifr, než řemeny laděné do barvy ciferníku. Co  je to za řemen, mohu-li být smělý, mám pocit že bych ho uživil na celou řadu strojů...  :helpsmilie:

Odesláno

Tak za tu cenu tu zkusit musím, stejně se mně na ruku dostanou hodinky v rámci střídání jen občas,  takže velkému opotřebení vystaveny nejsou a na vyvalování v hodinkovnici to bude bohatě stačit. Díky  :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...