VojtaJ Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Tak i ty modrý a černý proužky jim docela sluší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Super fotky. Taky budu muset zkusit vyfotit něco umělečtějšího...
VojtaJ Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 (upraveno) Tohle jsou prostě hodinky mnoha tváři. Díky té snadno vyměnitelné lunetě mohou vypadat pokaždé úplně jinak. Zkusil jsem nasadit tu original ocelovou a taky jim to docela sluší. Ale mě se asi stejně líbí víc ta bronzová. Vypadají s ní zajímavěji. Asi ji tam vrátím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července 2018 uživatelem VojtaJ
travex Odesláno 14. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2018 Tímto končím propagaci nuladevadesátek
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Odesláno 14. července 2018 (upraveno) Jojo, 090-tky, to je prostě pořádnej a vznešenej Ekranoplan. Je to moooc povedej model Amfibií. 090 a 420 s puntíkatou lunetou, ty mám nejradši, tak se tu teď kochám fotečkama VojtaJ: nasadil si tam taky bronzovou, jen tu s pochromovanou vrstvou, co tam má správně být Jinak, že sem tak smělej- jak měníš ty lunety? A zanechává po sobě ta výměna nějaký ohyzdný stopy, něco jako škrábance, vrypy nebo tak podobně? Upraveno 14. července 2018 uživatelem LONGINES
VojtaJ Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 (upraveno) Jojo, 090-tky, to je prostě pořádnej a vznešenej Ekranoplan. Je to moooc povedej model Amfibií. 090 a 420 s puntíkatou lunetou, ty mám nejradši, tak se tu teď kochám fotečkama VojtaJ: nasadil si tam taky bronzovou, jen tu s pochromovanou vrstvou, co tam má správně být Jinak, že sem tak smělej- jak měníš ty lunety? A zanechává po sobě ta výměna nějaký ohyzdný stopy, něco jako škrábance, vrypy nebo tak podobně?Luneta tam drží jen napruženým zohýbaným drátem v drážce po obvodu. Stačí dát přes hodinky igelit, aby se nepoškrábaly a šroubováčkem nebo nějskou špachtličkou zapáčit na více místech obvodu mezi pouzdrem a lunetou, dokud luneta nepovyskočí. Nová luneta jde nasadit jen tlakem. Žádné škrábance jsem po této operaci zatím nezaznamenal, tak doufám, že to dělám správně.Jinak ty moje 420 jsem nakonec předělal na sice nejméně praktickou, ale za to nejhezčí kombinaci právě s bronzovou lunetou a na koženěm zulu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. července 2018 uživatelem VojtaJ
5etter Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Bronzová je medaile, ty lunety jsou z mosazi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Bronzová je medaile, ty lunety jsou z mosazi. IMG_20180715_202410_HDR-01.pngTak proč mi furt všichni tvrdili, že jsou z btonzu? No, ono je to vlastně fuk. Hlavně, že to rybkám sluší...
krutor Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Objednal jsem tu kuzi puvodne k primkam ale vostokum taky slusi. Co rikate? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snekofon Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Krutor: Hergot to je dobrá kombinace - hnědá kůže nemá chybu - daleko víc zvýrazní cifr, než řemeny laděné do barvy ciferníku. Co je to za řemen, mohu-li být smělý, mám pocit že bych ho uživil na celou řadu strojů...
krutor Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Uvidime jak dlouho vydrzi ale za tu cenu vypada celkem kvalitne. https://www.ebay.com/itm/Stainless-Steel-Buckle-Vintage-Calf-Leather-Wrist-Watch-Band-Strap18mm-20mm-22mm/282755819389?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=582033205273&_trksid=p2060353.m2749.l2649
Snekofon Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Tak za tu cenu tu zkusit musím, stejně se mně na ruku dostanou hodinky v rámci střídání jen občas, takže velkému opotřebení vystaveny nejsou a na vyvalování v hodinkovnici to bude bohatě stačit. Díky
Milan Praha Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Kde jinde fotit amfibii než u umakartového jádra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Chlapi piste tam ty popisky, my ostatni pak vubec nevime vo co se jedna. Dik moc.
travex Odesláno 18. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2018 To je série z cyklu Fordem tam, vlakem zpět. No a pak tu máme 120 GLS
5etter Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 To jsou akorát kecy závistivců se škodovkama. V životě se mi to nestalo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milan Praha Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 To máš Forda moc krátkou dobu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se