Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takze tam je jeste aktualni heslo ´S Rusy na vecne casy a nikdy jinak´?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník LONGINES
Odesláno

To nevim, ale co vím je, že nebejt tehda Rusů, Osmanská říše by sahala daleko jinam. Mluvím teď jen o historii, ne o politice, a historie by měla být vždy pravdivá a známá. Na tak malým území, jakým je Evropa, zasahuje vždy osud jednoho státu do osudu všech ostatních.

Ale to už sme odbočili, pojďme se zas vrátit k Amfibiím :)

Odesláno

Pár dalších fotek z ponoru amfibií mezi sinice na Pryglu najdete u mě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

travex: Dost dobrý. Na těch tvých fotkách to nuladevadesátkám sluší, ať už mají kteroukoliv lunetu. Kdybych už je neměl, tak bych si je snad koupil. Kdybych je měl, tak bych je rozhodně neprodal.

Odesláno

...Na těch tvých fotkách to nuladevadesátkám sluší, ať už mají kteroukoliv lunetu. Kdybych už je neměl, tak bych si je snad koupil. Kdybych je měl, tak bych je rozhodně neprodal.

Jako někteří spisovatelé píší pořád totéž, tak já zase fotím pořád totéž.

odpoved-dddac35b1-011a-42f8-993c-7e2b98b

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ježíšmarjá, ty sou všecky tak krásný, normálně bych si nevěděl rady po kterejch šáhnout! Moc hezký! Ještě sem v BG a každej den tu slintám nad starejma 090-tkama ve vitríně u hodináře, hezky zachovalejma ( ten paprskovitej výbrus mě prostě totálně dostává!) a snažím se sám sobě vysvětlit, že už bych nebyl prostě normální, to by už byla fakt diagnóza. O peníze nejde, určitě by je dal za pakatel, ale...!

Odesláno

Lonži, snad si nechceš po zbytek života vyčítat, že ses na ně aspoň nezeptal?!

Mimochodem, staré pouzdro 090 se mi líbí o dost víc než to moderní. Ty ostré hrany, ten výbrus...

Odesláno

Nove nato a perlon. :D Sorry za pootocenou lunetu. :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No dobrá, zítra se tam s paní Longinovou vypravíme - beztak už mi to sama nadhodila :) No právě, to pouzdro je neskutečně nádherný, když sem ho uviděl naživo, tak to je něco úplně jinýho než na fotce a hned mě napadlo, že o tak krásným pouzdře si i daleko jinčí hodinářský značky můžou nechat jenom zdát. Ale víte co, i ta luneta je neskutečně krásná. Prostě je zkouknu a když budou v hezkým stavu, tak je beru. Jenom se ještě zeptám - jedny z nich mají chudinky sklíčko určitě na výměnu (tj. je strašně rozpraskaný), jestli je přejeli tankem či co, ale jinak se zdá být všechno v krásným stavu - dá se sklíčko vyměnit u někoho konkrétního tak, aby to bylo plnohodnotné, tzn. 100%ní vodotěsnost, nebo se na to mám rovnou vykašlat? Ptám se, páč jsem se sem tam dočet, že ta výměna až zas taková sranda zase není.. :(

Jinak mě 5etterova kombinace přivedla na myšenku, že kdyby to takhle vypadalo všude - byl by božský klid.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak bohužel, zbyly tam už jen ty jedny, co měly sice lepší sklíčko, ale měly místama úplně v rohu odloupanej ciferník ( sice to nebylo na první pohled znát, ale prost? to tam je a člov?ka to rozčiluje) a ani dýnko nebylo v nejlepší kondici. Navíc na nožkách zespodu zůstaly koryta po výměně řemenu. Působily na mě dojmem, že celkově nebyly moc nošený, ale majitel jim dával slušnej kouř a pak je fláknul někam za okno a dál si jich už pár desítek let nevšímal, tak nějak to na mě působilo smutně-prostě ne e, takový nechci. Přivedlo mě to ale na myšlenku, že si to tu ještě zkusím prošmejdit, ideálně nějakej bazárek mimo turistickou trasu. A já se tak těšil, že budu mít úlovek a že se tu s ním hrdě přihlásím :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...