Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtel bych se zeptat zkusenejsich, nevite v kterem roce Vstok zacal delat strojky s vysokym obsahem kameňu? tj 31/32 a ne jen 17 nebo tak? Díky

Neodesláno z iPhone pomocí Tapatalk

Odesláno

Ty sutry tam nahrazuji soucastky, vyrobene z konvencnich materialu, ktere jsou sice levnejsi, ale jinak funkcne o dost vic na hovno nez ty sutry (tvrdost a tak).

Ale je fakt, ze tuhle teorii sem si ted trochu vymyslel, tak to nemusi byt uplne pravda.

Odesláno

5etter: Tak ja prave chci psat "vedeckou" praci do jednoho larpu (https://cs.wikipedia.org/wiki/Larp) na tema proc je tam tolik rubinu. Tam bude ten vysoky obsah rubinu vysvetlen tim, ze "okouzlene" rubiny umoznuji chranit mechanicky strojek pred neblahym dopadem usmernovani energie pri kouzleni. Cim silnejsi kouzlo tim je kamenu potreba vice. Proto take chci vyuzit toho, ze Seiko dava do strojku soucastu "Magic lever" atd. :D

Odesláno

Ked budes mat stastie, tak to prejde bez povsimnutia.

To by mě celkem zajímalo, jestli měl už někdo smůlu. Mně zatím z Ruska a Ukrajiny všechno vždycky prošlo. Jediný Vostoky, za které jsem doplácel, mi došly z USA (ebay).  :grrr:

post-31747-0-67614200-1548700037_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím Vás,

Chtěl bych pořídit nějaké Vostoky.

Nemáte někdo zkušenosti s nákupem z Ruska (Ebay)?

Doplácí se clo,dph případně další poplatky?

Díky Tom

z Meranomu mi stopli, ale z Chistopolcity nie, tak si vyber ;)

vsetko zalezi od delegovanej ceny.

Odesláno (upraveno)

Moc pěkný tenhle ciferník. Delší dobu nad ním uvažuju v rámci takového menšího modu. Trochu mi evokuje Seiko 62MAS. Zelené části na ciferníku jsou s lumi?

Upraveno uživatelem malbur

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...