Návštěvník LONGINES Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 (upraveno) Sea-dwealer, ??? ??????? ????????? ?? ??????. Mimochodem, co říkáte na tyhle tritiový Komandýry? Upraveno 13. července 2019 uživatelem LONGINES
travex Odesláno 13. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2019 Mám tu ještě něco z cyklu déšť.
Návštěvník LONGINES Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 (upraveno) Pěkně jim šplouchá Já ty svý zas šplouchám denně v moři, asi bych je už měl umít normální vodou... Upraveno 13. července 2019 uživatelem LONGINES
5etter Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 Taháš je do moře na té kůži? To musí být smrad!
filltos Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 A pozor na závit pod korunkou, tam to rezaví, zvlášť z moře.
mikymik Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 5etter, nikdy mi remen nesmrdel. To jen ten tvuj cinsky plny aldehydu
travex Odesláno 13. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2019 To mi připomíná, jestli ho ještě pořád nechává větrat za kurníkem?
5etter Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 (upraveno) Dávno ne. Loni v létě jsem ho ponosil, ale po namočení ztvrdl a od té doby jsem ho nenasadil. Teď už měsíc citizeny na tahu, což je můj nejoblíbenější způsob uchycení hodinek. Jsem Ironman (to zní líp než technicky správnější SSák) Upraveno 13. července 2019 uživatelem 5etter
Návštěvník LONGINES Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 miky má pravdu, řemen ani nesmrdí, ani se mu nic jinýho neděje. Korunku se závitem sem prověřil už mockrát - čistá a blejskavá jak dětská prdýlka. Halt SE je SE.
little_w Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 Já jsem asi divnej. V poslední době mi dělají hodinovou radost výhradně Amfibie. Díky že vás tady všechny mám, jsem tomu rád. Dneska na špacíru na oblíbeném místě u Severního Moře, Horsey Gap. Foto 1: Sedmsetdesitky, tah Meranom, luneta bůhvíodkud, už si nepamatuju, ručky od FavinovaFoto 2: to samé, detail korunkyFoto 3: Tuleň (chtěl jsem ho vyfotit v pozadí za Amfibiema, ale furt se potápěl, asi si chtěl hrát)
zhrado Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Ja som tiež divný. Ako trčím už druhý mesiac doma, nosím len Amfíbie. Vyšteloval som ich na priemer do sekundy plus za deň. Som chytil asi dáke magické špáratko. Kto by chcel, môžem posunúť ďalej V obchode som narazil na pivko Žiguli, tak som si otvoril a nostalgicky zaspomínal ako dobre mi bolo kedysi v Bielorusku na výlete. Pozerám, že aj s bordelom na skle som to odfotil.
lub Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 všichni ste divný. já nejspíš taky.snažím se střídat všechny hodinky, ale aspoň jedny amfibie jedou pořád.tahle kombinace se mi líbí. asi se vyprdnu na 710 a nakoupim zase nějaký lunety.zelená příšerazelený kapratí
little_w Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Pánové, ty fotky s kapající vodou jsou efektní, máte to pěkné. Taky si s tím budu muset pohrát. Pro srovnání dávám ještě fotku s pouzdrem 420 a tahem od Meranomu. Taky koncovky na míru, taky sedí moc dobře a pohodlně, jak jsem psal.
travex Odesláno 14. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Pánové, ty fotky s kapající vodou jsou efektní, máte to pěkné. Taky si s tím budu muset pohrát. Mohl bys mít třeba sérii, jak na pozadí tuleň žongluje s míčem.
little_w Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Měl bych si je nejdřív ochočit, máš pravdu, náčelníku. Všichni to známe: "Tuleň nese domovníkovi dýmku, zatímco vlk nese domovníkovi psaní." A tihle nic, ale lautr nic.
lub Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 asi jste špatní drezéři. 5etter ty slepice taky nejspíš ničemu nenaučil. ale zase travexovy animace, jak mu kape na karbid, ty jsou fakt super.
travex Odesláno 15. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2019 . 5etter ty slepice taky nejspíš ničemu nenaučil.
5etter Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Hoši, vy jenom trapně zneužíváte toho, že momentálně nenosím amfibie a nemůžu tedy plnohodnotně reagovat.
lub Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 tyve to je výmluva. znakem pravověrného amfibisty je:a. mít aspoň jedny amfibie vždy s sebou (viz obr.)b. sledovat aktuální dění ve vlákněc. pozitivní vztah ke zvířátkám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se