travex Odesláno 6. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Člověk shání dobré, pevné a dlouhé zulu všude možně a nakonec to koupí u Frýdla v Nymburku s dodáním do druhého dne.
travex Odesláno 7. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Změna lunety a jsou to jiné hodinky.
Venceremos1 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roza Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Ležely tam mnoho dní,byly totiž východní....tyhle a podobný kousky tu teď spolu s trsy chaluh vyplavuje příboj,asi jak se jich všichni po Lonžiho odhalení začali zbavovat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roza Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Jinak den 4. Stovky už vedou 4:0 a nezdá se,že by se nepřítel ještě zvedl k odporu...
Filip.J Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 To je dobře soudruzi, že obětavě testujete, já buduji blahobyt z kanceláře místního ústředí a Amfibky se do vody dostanou jen při deštíku cestou ze schůze... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Ad roza ? to zbavování amfibií, to je přesně to, na co Lonži čekal, strach investorů, nejistota na komoditním trhu a následný nedostatek amfibií v oběhu, to vyžene jejich cenu do astronomických výšin ? a tehdy začne Lonži prodávat zbývající kousky a vydělá balík. Nakonec o tom natočí film, něco jak byla Tulipánová horečka, travexe by mohl hrát třeba Hynek Čermák nebo někdo známej ? na to bych šel.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Aaale frk- nepřál bych si nic jinýho, než aby sem měl prostě jenom obyčejnou smůlu, byť dvakrát. Za rok prostě otestuju klasický Amfibie a byl bych fakt nejšťastnější, kdyby test dopadl zdárně jo a jinak roza, nevím kolik času na břehu mořském ti ještě zbývá, ale mě to začlo rezavět tak až ten 15. den ( to je mi taky záhada, páč sem se koupal furt na stejným místě, stejným způsobem, a na korunku sem po totálním dotažení už před prvním koupáním pak ani nešáh) Ale držím palce! Držím palce a fandím a věřím! Čumím tady na ty svý všechny Amfibie a chtěl bych si jedny natáhnout, nařídit a nandat na ruku! Ale až za rok, po testu ( jestli dobře dopadne)
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Celý moje Vostok jmění ( snad sem na žádný nezapomněl ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Tak sem si to tak na hrubo suma sumárum spočítal: + - 1188 $
Harwey Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Londzi: co tie GMT? idu OK? zeby si mi ich posunul
malbur Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 ...a na korunku sem po totálním dotažení už před prvním koupáním pak ani nešáh... No, co jsem se tak dočetl, ocel obecně není úplně rezu odolná, hlavně v té slané vodě. Většinou se doporučuje hodinky po koupání v moři opláchnout obyčejnou vodou. Řekl bych, že do závitu korunky se při plavání nebo potápění běžně trochu vody dostane, aniž by to ohrozilo vodotěsnost pouzdra. Současně tam nějaká voda nebo vlhkost zůstane, tuplem při dorvané korunce na maximum. Pokud si na korunku 2 týdny nesah a každý den koupáním doplnil slanou vodu v závitu, tak je možný, že jsi oblast závitu udržoval nonstop v prostředí slané vody. Teoreticky tam mohlo docházet i k nějakému hromadění soli vlivem odpařování, ale to je jen taková teorie.
malbur Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Ale až pojedu k moři do Bulharska stejně radši nahodím starou chromovku :-D
roza Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Lonži ,v tom případě můj test nelze považovat za průkazný,15 dní fakt nedam. Zaprvý se držim zásady,že se mažou jen zbabělci a amatéři,takže od třetího dne na sluníčku trpim a zadruhý jsem jen vobyčejnej podnikatel z vesnice, co musí po 8 dnech zpátky a pěkně zase roztáčet kola kapitalizmu....
roza Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Takže starou s harantem vyhnat do vody a šupky dupky pěkně pod slunečník... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 (upraveno) Kašlite na osolené vody, stačí ísť u nás do prírody.Napr tu sa mi hneď v hlave vynorila hláška - ?Alpy tě ohromí, ale tohle tě dojme. Tohle není země, to je zahrádka.? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. srpna 2019 uživatelem zhrado
roza Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2019 Ok,až dorazíme domu,dam sem i jedny loňský 420 z Liptovskej Mary,abys věděl:-) A když to nepovíš tý mojí,ta se ti přiznám,že na Liptově to mám stejně radśi než tady...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se