Návštěvník LONGINES Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2019 Dobrý no, ale co tak, kdyby místo nějakýho mazáníčka ti darebáci Čistopolský spíš začli vyrábět hodinky z nerezu, když píšou, že z nerezu sou Vlastně ani nechápu, proč už sem nad nima nezlomil hůl a nešel prostě o dům dál, když sem nad tím teď přemýšlel. Teda asi tuším, Amfibky maj prostě to, co jinde není..I když dokážou člověka pěkně vytočit do vrtule
mikymik Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2019 Londzi, ja ti nevim. Hodinky si olepis folii a pak je vezmes do slane vody. To chce vice lasky a mene premysleni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2019 Ááále prd! Fólie a moře sou dvě úplně odlišný věci. Fólií hodinkám říkám jak je miluju a že sou u mě v bezpečí. A moře? A potápky? No nevzít potápky na letní cachtání v moři, no to je jak kdybych dejme tomu nezamk auto, aby se mi náhodou neochodily zámečky a nevybila baterčička v klíči. Kdepák, chyba není ve mě, hoši. Chybička se vloudila někde dáleko v Čistopoli
little_w Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 morbo, cece, chvilku mi trvalo, nez jsem dekodoval, ze bys chtel, abych z vlci limitky slozil uplne obycejne, tovarni 710 a jo, ten otvirak je nekde z eBaye, ale prece si nebudu ohybat nebo tupit noze, zejo. a mam ho uz asi 8 roku, takze nahodou celkem pohoda.
travex Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 ...uplne obycejne, tovarni 710... Morbovky ti složil.
martar Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Dobrej kvíz, morbo Lonži, ja nestíhám nic (stěhovaní firmy), takže místo slíbenýho makra aspoň mobilovky. Úmyslně jsem hodinky nečistil, tak prosim ponechte hnůj na dýnku bez komentářů mám je šest let, nosím je na dovolenejch u moře, na zahradě, na akcich u přátel, na horách... tak půl na půl s Piranhama. U moře hodinky hned po vynoření při první přiležitosti opláchnu ve sladký vodě (sprcha, umyvadlo...) nebo s nima aspoň skočím do bazénu a v pitný vodě je opláchnu večer. Nenechávám na nich mořskou vodu zaschnout, tj na člunu je radši párkrát znovu opláchnu v moři než aby zaschly. V terénu bez možnosti umyvadel, sprch a bazénů je v připadě kontaktu se slanou nebo silně mineralizovanou vodou vymáchám v potůčku nad prvnim vodopádem nebo stupněm (ale na to fakt nemusim myslet, protože takový potůčky cíleně vyhledávám a máchám si v nich ruce celej den kvůli jinýmu zájmu ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Morbovky ti složil. No jo, no. Az na tu lunetu mi to ale pripada jako standard, i kdyz to Dmitrij nabizi jak spešl edišn. Tak vzdycky muzu koupit todle a hodit tam tu nejobycejnejsi lunetu, ze? Ale holt mam roupy. Dmitrijova verze (vykradl morbuv napad, to je jasny, o tom zadna):
AndyAaron Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Jo to je ta moje verze, co jsem prikupil. Ty modre rucky jsou fajn A kombinace leskleho pouzdra s lesklym meshem je pecka, chvalili mi je i v praci
travex Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 To jsou Morbovky, takzvaná Andyho varianta. Jen podotýkám, že člen se jmenuje AnyAaron, nikoliv EndiAron, v tom se často chybuje, to je tak pro úplnost.
AndyAaron Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Jeste bych to uvedl na pravou miru. Psano AndyAaron, cti [EndyÁáron]. Dlouhe Á je dulezite prave proto, aby nedoslo k mylce a lidi mi furt nepsali, kdyz resi nejake prusery.
lub Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 jak už tu před časem zaznělo - prostě hezky česky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 To je doprodej, u nás už normálně mají to nový balení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Ono to i dobře ladí s nadpisem. Prostě nám to všechno do sebe zapadá.
martar Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Tybláho, to jsem netušil, že Andymu pravidelně prispívám na hodinky překvapivě z toho mám lepši pocit než při všelijakejch fair trade nákupech, páč tam neznám ani ty domorodce, ani jejich hodinkovej vkus...
kudrnac Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Ja se musim priznat, ze kdyz jsem byl loni v Chorvatsku, ze jsem se s "potapecema" normalne denne koupal v mori, vubec mi nenapadlo, ze bych je mel oplachovat, kdyz druhy den pujdu zase do more... :-) Protoze byl jetej NATO, a ja jinej s sebou nemel, tak jsem je jen pred odjezdem domu umyl v umyvadle mejdlem... a to jeste s durazem na to NATO ne na hodinky. Ve finale bez rzi...A endiaron jsem taky nepotreboval :-) (ale s sebou jsem ho mel, jelikoz kdysi v Maroku jsem ho naopak jedl skoro na kila :-))
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Teda nevím, jakou to bude mít ode mě váhu, ale chtěl bych tady little_w veřejně pochválit za vzorné chování a starostlivost k hodinkám. A navíc i po tolika letech vypadají jak nový! Kudrnacovym příspěvkem jsem nicméně dospěl k závěru, že záleží prostě na štěstí na kus, co já ho bohužel neměl...
martar Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Člověk se mu s tím ve chvilce volna fotí, a von pochválí littleho. Se picnu
travex Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Hádám, že stěžejky máš zrovna ve sklenici sladké vody na nočním stolku.
little_w Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 (upraveno) Co jsem zase udelal? Lonzi, diky, ale jestli myslis ty 090, tak jsou v podstate jako nove, protoze je nenosim Ty 020 vypadaji taky jako novy, protoze jsou, jeste jsem je nemel na ruce, cekam na lunetu. Cimz se vysvetluje i ta folie :D Ale dik! Martar, ja ty tvoje fotky ocenuju, me se moc libi, jako vazne. Dnes mam mimochodem na ruce dost podobny kus. Upraveno 16. srpna 2019 uživatelem little_w
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se