AndyAaron Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 O strojek bych se nebal. Vzdycky se da udelat si luxusni obed v podobe lunch meat a z konzervy vystrihnout ozubene kolecko...
little_w Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Lonzi tohle vlakno neopusti. Co by delal s tim tetovanim "Amfi 4ever", co si nechal delat? Teda ja vim ze tu kerku ma jeste zabalenou ve folii, ale i tak.
5etter Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Nechá si udělat obřízku a je po tetování.
roza Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Den 2. REZ ...na stežejce u spony...Jinak stovky vs sůl 2 : 0
roza Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Tak.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 5. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 To jsou rzi sponové, ty na korunky nejdou.
travex Odesláno 5. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Abych netrhal partu, tak taky zrzavé.
gathol Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Ruská ocel a sovětský dural... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 No toto, náš Mig. Sme mohli dať pivko...
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Pche - tady máte ode mě odpověď! Dnes v podvečerních hodinách zakoupeno v Koscomu. Chtěl sem ještě ty modrý, kvůli mj. bílý datumovce (páč je mnohem víc čitelnější), ale bál sem se, že ta modrá je moc modrá. Naštěstí je to černá s krásným modrým odleskem, na slunci pak vysloveně nádherná modrá. Už nechci nikdy ani slyšet o šroubovací korunce a podobnejch jeblotinách. A budu je nosit celej rok a po roce vemu k moři 090-tky s klasickou korunkou, uvidíme, jestli měl náčelník pravdu. Pokud ano, prodám minimálně všechny svý Seika, sním všechny seiko dárkový taštičky a budu nosit jenom ty narozeninový 090-tky. Ale popravdě, moc tomu nevěřím... A to sem se šteloval, že budu hlídat 1967 a že je okamžitě koupím - díky Bohu, že se to neuskutečnilo! No, sice všecko hezký, ale stejně bez Amfibií na ruce to prostě tak nějak nejni vůbec ono... Přijdu si takovej fádní, asi jako kdybych sed do oktávky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 To neni octavka. To je fabia 1.0 MPI. Pul treti rano a datum jeste preklapi. Vodotesnost tak akorat na pivo. Lacinej modrej cifr, kterej se ti za tyden okouka. Nechces nam tvrdit, ze tohle je lepsi nez Amfibky, ze ne?
little_w Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Moudra slova! Jeste si rad vzpomenes, Lonzi. A jestli to bylo opravdu jen tou korunkou, tak z toho preci nemuzes vinit Chistopol, no ni? Ty holky se fakt snazi.
Xenomorfus Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Kdyz rezly Damaska, chapal sem to zdeseni :-). Ale Amfibie?
malbur Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 https://forums.watchuseek.com/f10/corrosion-stainless-steel-amphibia-crown-tube-4901945.html Vypadá to, že za rez fakt může ta nová fajnová korunka...
5etter Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Mám ty nový korunky už pár měsíců v košíku. Chtěl jsem to použít na novou amfiskládačku i zpětně na morbovky a scubadudáka. Takže na to prdím. Vyhnu se korozi a ještě ušetřím. Ono i z té skládačky asi nakonec sejde - jak už rok čekám na ručky a pouzdro, pomalu mě to přešlo.
malbur Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Nejenom korunka má svoje mouchy. Můj dlouze sháněný původní modrý scuba dude cifr za pár měsíců poněkud změnil barvu. První fotka je z 12.1, druhá je z dneška tj. 6.8. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Očekávám, že vývoj půjde někam tímto směrem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Očividně některým ciferníkům nesvědčí sluneční svit. Z posledních poznatků tedy vyplývá, že nejlépe se s nimi potápět ve sladké vodě a v noci, jsou to přece Amphibie! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Radši Fabii haťapaťku, než kompletně zrezlý pseudopotápky. A otvírat je raději nebudu. Jsem od určitý události slabej na srdce a z pohledu na ten zrezlej strojek uvnitř bych taky moh jít k zemi jak prkno. Na těch Seiko mě ( krom plastovýho datumovýho soukolí ) absolutně nic netankuje, narozdíl od Amfibií, bohužel... Obyčejný, ničím nikoho neurážejcí hoďky, co plní přesně to, co mají. Každopádně, jsem zvědavej, jak si za rok povedou klasický Amfibie s obyč korunkou, moc bych si přál, aby to ustály! Amfibie mají stejně něco, co jiný ne ( i přes tu nasranost). Zatím bych to teda shrnul tak, že poslouchejte náčelníka a serte na fajnový korunky!
travex Odesláno 6. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 (upraveno) Očividně některým ciferníkům nesvědčí sluneční svit. Z posledních poznatků tedy vyplývá, že nejlépe se s nimi potápět ve sladké vodě a v noci, jsou to přece Amphibie! Toto je bohužel známý a popsaný problém starých metalických číselníků. Časem ti to ještě popraská. edit: upřesním, že starých ve smyslu vyrobených nějak více než před 10 lety, než to vychytali. Upraveno 6. srpna 2019 uživatelem travex
malbur Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 jj o tom problému jsem něco věděl už při koupi, ale stejně mě překvapila ta rychlost. Mám je cca 7 měsíců a z toho určitě velkou část proležely ve tmě ve skříni. Pokud to vychytali někdy před 10 lety a někdy kolem roku 2015-2016 myslím přešli na ten tyrkysový odstín, tak to vypadá, že sehnat modrý cifr s nějakou vydrží bude celkem o štěstí. Na tvých 060 barva drží?
travex Odesláno 6. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Drží skvělě, je to z produkce už po nápravě, kdy modrá je modrou a ne ta hnusná tyrkysová.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se