Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 14. 10. 2020 v 8:46, AndyAaron napsal:

Slibuji, ze tohle je posledni. Priste vas budu trapit jinejma.
Uz sedim za katrem na Borech. Skoro 9h a tma jak v pytli...

je pravda, že takto v reálu vypadají o hodně lépe než na stránkách obchodu. luneta má svítící čísla? 

Odesláno

Z potápěče v pouzdře 120 se postupně stalo tohle - takhle jsem si to zhruba představoval. Spousta zábavy za málo peněz 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 5 hodinami, beginner napsal:

je pravda, že takto v reálu vypadají o hodně lépe než na stránkách obchodu. luneta má svítící čísla? 

Luneta nesviti. Sviti jen raficky, body u indexu 5, 10, ... a cislo 12 - ale velmi slabe.

Odesláno

Tak jsem po téměř 3,5 roků denního nošení Amphibií udělal celkový upgrade a zaleštil sklo. V pátek došla poslední zásilka od Favinova z Ebaye (ciferník + ručky) a asi týden předtím od Dmitrye z Vostoku (prosklené dýnko, luneta, náhradní sklíčko) a v sobotu jsem se do toho pustil. Za jeden večer bylo hotovo.

PŘEDTÍM

PO

Za mě, naprostá spokojenost, ikdyž to byla darda jak cyp,

cifr - 900,- a ručky - 400,- od Favinova

luneta 745,- a dýnko 350,- od Dmitrye

Ještě "noční" fotka, pro dokonalou iluzi :)

Odesláno

tak toto je velka parada :thumbsup_anim:

len mi tam vadi ten datum na "4", ale to je len moj subjektivny nazor, lebo ja datum na "4" nemam rad. slo by to aj do puzdra 420? 

Odesláno

Tohle je pouzdro 420. Dobré je, že pokud byl původní ciferník na "3" tak není potřeba měnit ten datumový kroužek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...