AndyAaron Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 Vcera jsem slozil zkousku z dospelosti. Otevrel jsem dvoje amfibie a pak maturoval u nasazovani korunky. Nastesti diky tomuto vlaknu a znalosti ruske mentality se mi uspesne korunky podarily nasadit. Stacilo si vzit ty spravne nastroje jako je kladivo (bouraci) a kleste (stipaci). Byl to pro me prvni krok k sestaveni hodinek dle vlastniho prani. Dalsi budou nasledovat az dorazi zbytek dilu.Rikal jsem si, ze to, co mi zbylo venuju mistni komunite a proto pisu sem driv, nez to mrsknu mezi luzu, co sbira Rolex a podobne louendy.Zbyly mi hodinky v pouzdre 120 a cifernikem 485. Strojek 2416b sel asi 25s do plusu, tak jsem ho jeste vcera adjustoval. Jak jde ted zatim nevim a odhaleni tajemstvi bych nechal na novem majiteli.Dal bych rad udal 170864. Ty jsem teda neotviral, zustaly tak jak jsou. Chtel jsem zkusit to 170 pouzdro. Ted vim, ze budu shanet tu modrou verzi s 24h ruckou. Hodinky jsou super vcetne te origo gumy. Baleni komplet.Dejte mi vedet kdyby je nekdo uzivil, urcite se domluvime.A pro ty z vas, kdo nemaji chronomag kalendar, tak jeste prikladam fotku na pokochani pro tento tyden
beginner Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 (upraveno) před 47 minutami, AndyAaron napsal: Vcera jsem slozil zkousku z dospelosti. Otevrel jsem dvoje amfibie a pak maturoval u nasazovani korunky. Nastesti diky tomuto vlaknu a znalosti ruske mentality se mi uspesne korunky podarily nasadit. Stacilo si vzit ty spravne nastroje jako je kladivo (bouraci) a kleste (stipaci). Byl to pro me prvni krok k sestaveni hodinek dle vlastniho prani. Dalsi budou nasledovat az dorazi zbytek dilu. Rikal jsem si, ze to, co mi zbylo venuju mistni komunite a proto pisu sem driv, nez to mrsknu mezi luzu, co sbira Rolex a podobne louendy. Zbyly mi hodinky v pouzdre 120 a cifernikem 485. Strojek 2416b sel asi 25s do plusu, tak jsem ho jeste vcera adjustoval. Jak jde ted zatim nevim a odhaleni tajemstvi bych nechal na novem majiteli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dal bych rad udal 170864. Ty jsem teda neotviral, zustaly tak jak jsou. Chtel jsem zkusit to 170 pouzdro. Ted vim, ze budu shanet tu modrou verzi s 24h ruckou. Hodinky jsou super vcetne te origo gumy. Baleni komplet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dejte mi vedet kdyby je nekdo uzivil, urcite se domluvime. A pro ty z vas, kdo nemaji chronomag kalendar, tak jeste prikladam fotku na pokochani pro tento tyden Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. kolik za ty 170 měl bych zájem.. jo ty modré taky sleduji,ale nejsouuu.... Upraveno 20. října 2020 uživatelem beginner
beginner Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 (upraveno) jinak kalendář pěknýýýý... a na rok 2021 dělá objednávky kdo? Upraveno 20. října 2020 uživatelem beginner
Mari Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 jinak kalendář pěknýýýý... a na rok 2021 dělá objednávky kdo?Farkyostrava. Informace najdeš ve vlákně s limitkama.
malbur Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 před 4 hodinami, beginner napsal: kolik za ty 170 měl bych zájem.. jo ty modré taky sleduji,ale nejsouuu.... GMT 170ky asi v blízké době nebudou, aspoň podle komentářů u Meranonama. Měly by ale být jiné nové modely v pouzdru 170: https://vostokinc.com/news/obnovlenie_17k_amfibiya/
tominius Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 Na 'rusa' to vypadá fakt dobře, měl bych ale strach zda si zrona nepořídím kus, který se zrovna nepovedl, ale třeba se pletu ... Teda alespoň u ruských brokovnic Baikal to tak je, když se poštěstí tak je to supr mašina ... ale právě kůli tomu riziku člověk zvolí raději Remington
ten blbej Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 Supr názor - ten je dneska populární, toho se drž Takže teď je široko daleko jasný, že jedinýmu komu se něco nepovede je 'rus' . Dobře si opatruj své finance před rusem, zvlášť když jde o takový velký peníze, jako je cena Amfibie
travex Odesláno 20. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2020 V 3. 10. 2020 v 14:30, 5etter napsal: Tímto považuji letošní sezónu za zahájenou. My letci máme ocelové ptáky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Nevím, jakýho máš ptáka, ale já mám novýho draka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Celá letka v akci v těsné blízkosti základny protivzdušné obrany města Brna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potvor Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beginner Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Odesláno 22. října 2020 V 20. 10. 2020 v 18:07, tominius napsal: Na 'rusa' to vypadá fakt dobře, měl bych ale strach zda si zrona nepořídím kus, který se zrovna nepovedl, ale třeba se pletu ... Teda alespoň u ruských brokovnic Baikal to tak je, když se poštěstí tak je to supr mašina ... ale právě kůli tomu riziku člověk zvolí raději Remington zdarec. spočítej si kolik ty hodinky stojí. základní modely za 1200 kč v automatu a ty lepší za 3000 kč. srandovní. u nás si můžeš koupit za to quartzky a značky bemtime , jvd. a servis a dodání suprové. a můžeš reklamovat, i když posílat zpět do ruska jsem nezkoušel a doufám, že nebudu muset. jo a když to bereš přes zbraně, tak si kup špagina ppš 43 nebo ak 47.
beginner Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Odesláno 22. října 2020 Tak nechte me plout..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2020 Máš recht. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beginner Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Odesláno 22. října 2020 před 1 hodinou, travex napsal: Máš recht. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ano přesně tak jsem to myslel..
beginner Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Odesláno 23. října 2020 Prezovam,prezouvame,prezouvate..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 24. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dako Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Odesláno 24. října 2020 Nevím, jestli s tím tady uspěju, bo co se dívám, tak tu skoro nikdo nemá datumovku, ale zbývá mi tu celkem pěkný cifr vč. ruček, tak kdyby měl někdo zájem, příp. mu ho i vyměním. A nebo ještě pokud se někomu váli v šupleti amfi v jetém stavu, nebo jen pouzdro s kalibrem, tak to bych taky bral, pokud bude za rozumnou cenu. Bo mě se ten cifr velice líbí, a tak bych ho použil do svých příp. second hodinek. Když tak do SZ, dík. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Odesláno 25. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se