gargamel Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Odesláno 14. června 2021 Zdá se mi to, nebo jsou temnyho Amfibie ještě s mosaznou lunetou a korunkou? Myslel sem že je to dneska všechno už v SS... To je pro mě ta lepší varianta, jen aby bylo jasno Jinak moc pěkný, ale když už ste tu nakousli to nato\zulu, mrzí mě, že má tenhle typ řemenu takovejch barevnejch variant, ale pro mě je nato\zulu nepoužitelný, páč mě strašně štve právě ten pinďour a celkově je ten nato\zulu řemen strašně takovej zbytečně tlustej, zdají se mi i ty hodinky tak divně "naštorc", prostě mi to nějak divně furt nesedí... Líbí se mi třeba jednodílný nylonový\textilní průvlekový, třeba i perlonový, ale fakt mě štve, že voproti nato\zulu je prd barevnejch variant na výběr, maximálně tak černá, bílá, šedá, hnědá, divně hnědá, zelená, divně zelená, modrá, červená, pro úchyláky ještě tak růžová, pak černošedej pruh a finito. To mě přijde škoda.
AndyAaron Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Odesláno 14. června 2021 Singlepass nato strapu se uz dela relativne dost. Mrkni na cheapestnatostrap treba.Edit: nebo mrkni tady k pnu Frydlovi: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/provlekaci-remeny-kuze-perlon-nylon-canvas/
gargamel Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Odesláno 14. června 2021 Johohoooooo - tak to je supr, už sem to letmo zkouknul, paráda, moc díky! Já nevěděl, že něco takovýho existuje, vždycky sem to hledal třeba jako textilní jednodílný průvlekový řemen, no a moc sem toho nenašel. Ale tohleto, to je jiná parádička, to je matriál ke studování!
DrSlamastika Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Odesláno 15. června 2021 Sranda vcera som objednal 2ks perlonov
temny Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 On 6/14/2021 at 10:49 PM, gargamel said: Zdá se mi to, nebo jsou temnyho Amfibie ještě s mosaznou lunetou a korunkou? Myslel sem že je to dneska všechno už v SS... To je pro mě ta lepší varianta, jen aby bylo jasno Jinak moc pěkný, ale když už ste tu nakousli to nato\zulu, mrzí mě, že má tenhle typ řemenu takovejch barevnejch variant, ale pro mě je nato\zulu nepoužitelný, páč mě strašně štve právě ten pinďour a celkově je ten nato\zulu řemen strašně takovej zbytečně tlustej, zdají se mi i ty hodinky tak divně "naštorc", prostě mi to nějak divně furt nesedí... Líbí se mi třeba jednodílný nylonový\textilní průvlekový, třeba i perlonový, ale fakt mě štve, že voproti nato\zulu je prd barevnejch variant na výběr, maximálně tak černá, bílá, šedá, hnědá, divně hnědá, zelená, divně zelená, modrá, červená, pro úchyláky ještě tak růžová, pak černošedej pruh a finito. To mě přijde škoda. to neviem zatial som ich podrobne neskumal ale korunka je jemnejsia oble hranky, na 020 mam SS a ta ma hrany ostre ako .. no ako nieco ostre. Takze je mozne ze je tato chromovana. A mne sa prave posledne dva roky dostali Nato do naj priazne sice si stale kupim hodinky s tahom no po par tyzdnoch ci dnoch je na nich Nato . Aj napriek tomu ze mi trci pipik no ale co ine by sme my chlapci mohli s pychou ukazovat.
gargamel Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 Když jak na to koukám, tak tobě to nato na ruce sedí výborně, ne jako mě. A jak sem si tuhle stěžoval že je to celý takový s tím naštorc, tak sem pochopil zde ze čtení, že to bylo nekvalitním nato řemínkem, u kterýho byla popisována přesně spona mimo střed a to se mi vždycky dělo. Takže to vypadá spíš tak, že nato řemínek chybu nemá, chyba je v mým špatným výběru
gargamel Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Odesláno 21. června 2021 Tak, a teď jsem zvědav, kdo z hochů to stihne, jestli vůbec Poslal jsem sz pár lidem, co sem si tak myslel, že by 1967 chtěli... Uvidíme
Snekofon Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Odesláno 22. června 2021 @gargameltak já bych to asi stihnul. V 4:50 mě probudil řev ptáků venku. Vidím avízo z chronomagu, mrknul jsem na Meranom a 1967 v bronzu skladem! Akorát to nečekaně štěstí přišlo nevhod. Tento měsíc jsem dal 20k do servisu motorky a ještě jednu bych si chtěl brzy dokoupit, takže jsem si povolil cpát do hodinek až zase na podzim... Každopádně díky za avízo! Já se k nim jednou ještě dostanu !
gargamel Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Odesláno 22. června 2021 Jojo, prachy dokážou potrápit, to taky znám. Tak snad příště . Jediný, co nechápu je, že ty modrý tam ještě furt sou
DrSlamastika Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Odesláno 22. června 2021 Keby tak nemali čísla, tento dial je skoro ako tento ale napríklad ja niesom veľký fanda modrej aj keď skôr ako tie zelene. gargamel, ty máš presne tie co by som rad
gargamel Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Odesláno 22. června 2021 No, je to prostě přesně takový ten barevně neurčitý typicky sovětský bahňák . Já nevím no, představa krásného modrého či zeleného cifru, luxusně pokrytého klenutým safírem s antireflexem a najednou bum bác -azbuka - to by mi k něm prostě tak nějak morálně nešlo Ale jako jo no, jinak dobrý sou
Metallista Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 Keď nevieš čo si vziať v pondelok, zvoľ amphibiu
DrSlamastika Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 opät su na predaj bronzaky, zelene aj modre, ale zase len s cislami . . .
gargamel Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Odesláno 28. června 2021 Přezul jsem na hadr, za což jsem rád, páč i když ta kůže je krásně měkkoučká a voňavoučká, tak to stejně nebylo ono, navíc potápky na kůži... Tak sem vyhrabal tuhle hadru že šuplíku, vyměnil sponu, nasadil a zálibně tou hotovou parádou mávám manželce před nosem, a víte co na to ona? " Jé, to je hezký, to je jak ten slimáček co ho pamatuju když sem byla malá, co tu už teď není " Já jsem ale nadmíru spokojen, slimák - neslimák.
Roman-ZA Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 kolegovia, stava sa vam, ze sa vam hodinky z nicoho nic zastavia? ja ich rozhybema potom o5 idu ako nic, ale aj tak.
Harwey Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 To mas aby si bol v strehu stale a nezaspal na vavrinoch.
AndyAaron Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 Musis sebou vic mrskat. Amfibie nejsou na homeoffice idealni. A nebo kdyz uz nic, tak to aspon nahrkat rano ve sprse
Xenomorfus Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 ...a nebo jako 5etter, urychlene prodat Xenomorfovi :-D.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se