Dřevák Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2021 Jasně, vyhnu se tomu obrovským obloukem, už proto, že moje dosavadní Amfibie měli v dolarech dvouciferný číslo a tohle má tříciferný a není v tom stejnej strojek? To fakt nehodlám riskovat, jedině s tím přikoupit dva tři strojky do foroty, ať to mám za jedno poštovný. Za ty prachy už ty Ruský střepy ztrácí kouzlo, vzhledem k mým zkušenostem a navíc, ten bronz se mi nelíbí.
gargamel Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2021 Pro sichr sem je přes noc namočil do mísy na salát, cca polovina obsahu byla mořská sůl, polovina voda z kohoutku. Ráno je vyndal, neoplachoval a celý dopoledne nosil. Dostaly takovej solnej štos, že to by nedostaly ani v Pacifiku. Výsledek posuďte sami, po nějaké korozi ani památky. Šlapou skvěle +2 sec, sou spolehlivý a rozhodně jim teda nic nerezne. Za mě za pár šušňů mám hodinky, který jen tak nepotkáte, kvalitní bronzovky se safírem a limitky. Nevím, co víc bych si přál
gargamel Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2021 Zkusím vložit fotku ještě jednou, snad se to podaří líp
DrSlamastika Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2021 Mas vysrovbovanu korunku. Snáď to nebolo aj počas procedúry
gargamel Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2021 Kdepak, ta byla celou noc na kopici nerozpuštěný soli na dně mísy po celou dobu pevně zašroubovaná. Chtěl sem jenom vidět, jak jim zrezne ta korunka. Nezrezla, ani zrníčko rzi, zmetek jeden, jsem zklamán, cítím se podveden, asi mám nějakej ruskej šmejd
DrSlamastika Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 Unived aj som zabudol na tieto tvoje hnedky
unived Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 Ja tiež... Skoro... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
DrSlamastika Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 Ty už máš vlastne tiež celkom masívnu zbierku vostokov. Mal by si posunúť rodinné foto, očividne si zobral všetko šťastie Dřevakovi keďže tebe slapu jak Švajčiarske hodinky
unived Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 Kdeže... Už len 3ks... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 som zvedavy, ci sa objavia tie zeleno-sive SEcka ...
DrSlamastika Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 před 52 minutami, unived napsal: Kdeže... Už len 3ks... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Fakt pekná fotka, aj tak som myslel ze mas toho viacej
unived Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 Asi preto že sa rodia štvrté... Ale jo, jedny som daroval spoločnému kamošovi, ale nenosí ich
mkshort Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2021 gargamel: tak až vyrazím do Ruska, vezmu je s sebou. Chtěl jsem tam letos jet, ale kvůli koroně sedím na prdeli. Víš co mě štve? Když si vzpomenu na dětství, primky sedmnáct šutrů, plastvý sklíčko a naklapávací dýnko. Vodotěsnost 0. Věčně zarošený, ve sklíčku díra, furt jsme čuměli pod dýnko na kolečka, příležitostí na nabrání bordelu do strojku spousta. A ty primky bez servisu dodnes jdou. Nebo ruský moskvy, ty nosila máma před padesáti lety a pak já, když měli primky rozbitý sklíčko. Zažili podobnou "péči" a dodnes jdou!! Proč to už dneska nefunguje? Proč se mi půl roku starý vostoky zastaví?????Ja bych to videl v ty nizky cene, na kterou se dneska nak museji dostat a tim muze trpet i kvalita strojku. Primky, pokud se nepletu, staly v 80. letech tak 500-700,- Kcs, samonatah mozna i vic, coz je na dnesni ceny tak cca 10x, takze 5-7 tis. Kc. Pokud ma nekdo v katalogu Vostoku z dob CCCP ceny, tak je vynasobte 10x za tehdejsi kurs rubl-koruna a pak jeste 10x na dnesni ceny. Jsem zvedav, co vyjde. 2500,- bych rek, ze to nebude...Sent from my iPhone using Tapatalk
gargamel Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2021 No přesněéé! Dneska ty základní Amfibie nemůže brát nikdo moc vážně. Právě proto sem si to zkusil ověřit nákupem těch bronzovek 1967 a to sou hodinky úplně jinde. Ale taky sem si to "jinde" samozřejmě zaplatil, ale s tím se tak ňák počítalo. Fakt nelituju.
Roman-ZA Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2021 a co Amfibie SE za cca 140 - 150 USD? ako pisem, nikdy som nemal problemy s Amfibkami.
unived Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2021 Neboli tie tvoje v "kúpeľoch" u hodinara nedávno? Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2021 jj, boli, velmi sa im tam zapacilo, tak su tam zase
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se