AndyAaron Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2021 Radsi ne. Jeste by rozjebali tady tohle poklidne vlakno podobne, jak rozjebali cinske...
DrSlamastika Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2021 Tym sa ale rolad nechcem nijako dotknut, suby su stale jedny z mojich najoblubenejsich hodin, ale dnes by som si asi vybral skor zlte day-date obe su to pre mna ikony.
unived Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2021 Žlté?! Vozí sa v porsche a nemá na smradlavé oystre... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
DrSlamastika Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2021 (upraveno) Zlte-zlate sak vies jak to je Horsie je ze v garazi hnije ponik. . . A najhorsie ze sme tie rolady neriesili 15rokov naspat. Teraz neviem uz sme sa o tom bavili. Oboje co som spominal su oystre? Ja som tvrdil ze je to nejaky typ tahu, ale nakoniec to bola konstrukncia puzdra? Upraveno 10. srpna 2021 uživatelem DrSlamastika
DrSlamastika Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2021 A aby sme sa vrátili aj späť k tým jednoduchým vostokom. Dokonca sú lepšie ako som si pamätal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gargamel Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2021 Jojo, daydate, ani mi nemluvte... pohled na Vostoky mě neustále učí, že nemůžu mít zkrátka všechno... Škoda, že ty bronzáky nemají aspoň datum. Ty jo, a být s day date, jsem v hodinkovym nebi...
Dřevák Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2021 Asi tak, spodní řada made in USSR, všechny pěkně starý a všechny jdou. Horní řada, made in Russia, všechny rozbitý. Není to důvod bejt na*ranej? Nebo si mám myslet, že ne všechno bylo za komunistů špatně? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2021 Nehazej flintu do zita.Z fotky je to prd videt, ale moje povrchni analyza:- horni rada jsou komplet vostok, kde bude plus minus ten stejny strojek vystrihany z konzervy od lunchmeatu. Asi jsi mel proste smulu. Ja mel asi sestery novodobe Amfibie a k chodu strojku nemuzu rict ani popel. Dokonce ty moje posledni 090 jsou az zazracne presne.- Spodni rada - to bude smeska ruznych ruskych znacek. Rusove tehdy spoluoracovali s Lip a kopirovali svycarske strojky. Od taty mam jedny Zarja a jedny Mir a kdyz jsem je s hodinarem otevrel, tak jsem nestacil koukat, jak pekne a nazdobene ty strojky jsou. Rus si s tim dal tehdy zalezet, ovsem predpokladam, ze to nebyly hodinky za cenu jedne vecere s pritelkyni.Podle me tohle nemuzes srovnavat a uz vubec z toho delat zavery, ze za komousu bylo lip. Mas tam uplne jine (kvalitativni) kategorie hodinek.
gargamel Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2021 Tak tak. Já bych to taky neviděl tak černě, jestli se ti Amfibie líbí, jako že sem pochopil že asi jo, tak nějaký vyber a kup, je docela možný ( spíš sem přesvědčenej) že budou šlapat na jedničku. Beztak to stojí ho.no peněz, tak co. Tolik smůly už se prostě musí prolomit. Ještě taková otázka: tvl. kam zmizely ručičky těm 420 v pravo na tvý fotce ? Je vidět, že všechny byly nošený teda opravdu poctivě, možná bych řek až zuřivě
Dřevák Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2021 Jak jsem psal výše, to jsou ty s vypadlým rubínem z kotvy, už z nich třetina chybí. Zkanibalizoval jsem je na součástky. Takhle je ošoupal synek. Ty druhý zprava jsou půl roku starý, tak jaký onošení, fotka v noci s bleskem klame. Půl roky starý a nejdou mrchy. Ty s ponorkou jsou trochu skládačky, jdou ale zastavují se, takže vlastně nejdou. Ty s tím vyblitým ciferníkem, co byl původně krásně světle zelený jdou, ale mají vysypaný soukolí na seřizování. Chystám se na pouť po hodinářích, snad se jich někdo ujme. (pak mě bude nenávidět :-))
gargamel Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2021 Ty krásný zlatavobéžový byly původně zelený? A to sem se tě zrovna chtěl zeptat na model No tvl. ty ale musíš mít pech, mě se s barvou cifru nikdy nic nestalo. A že je to už dlouho... Tak já ti nevím, jestli kupovat další, to vypadá, že na Vostoky prostě nemáš štěstí, no... Jako to už asi chápu, já kdybych měl takovouhle smůlu, tak asi mluvím stejně. Ale: nevím do jaký míry je to vzhledem k tvejm zkušenostem pro tebe uvěřitelný, ale věř, že Vostoky vopravdu, ale vopravdu až tak špatný nejsou
Dřevák Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2021 Haha, jo ty "krásný zlatavobéžový" byli původně zelený. Viz foto. Po tom, co se vysypalo štelování, přehodil jsem strojky i s ciferníkem, 060 dostalo ponorku z 420 a obráceně. Dneska jsem to odnesl hodinářovi, nevyhnal mě, jen se pochehctával, hlavně když vyšrouboval korunku u těch půlročních a koukal na rezavej závit. Pokusí se. A pokud se zadaří, ty vyblitý co už nejsou zelený dostanou modrej ciferník z těch vedle, viz foto, když to ještě tikalo. A pak se už na tu hnusnou barvu nikdy nepodívám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gargamel Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2021 No tvl. a ještě zrezlej závit jako bonus k tomu všemu - chlape, Tebe si snad vzali ve Vostoku na nějakou šikanovací mušku, nebo já už fakt nevím Tomu se říká pech jak prase
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2021 Mozna jsem to prehlidl, ale to jsi kupoval vsechny hodinky nove? Odkud? Meranom nebo jiny zdroj. Pokud to bylo z druhe ruky nebo divny zdroj z ebay, tak to uz bych vubec nedelal zavery.
Dřevák Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2021 Popsáno výše, dva kusy armyshop s ruskou tématikou, jedny e-bay prodejce meranom, poslední přímo meranom. Všechno nový. Max rok chodu bez poruchy. Něco jsem opravil sám pak zase tak rok. Nevím čím to je. Ta Lada 110 co jsem s ní najel za osm let stodvacet tisíc je podstatně spolehlivější, i když žádná sláva, je to popelnice.
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2021 Tak jsi holt stistko. Ja bral meranom nekolikrat nebo komandirskije a vzdy bez problemu.Ale zase musis mit kliku jinde. Treba mas hodnou manzelku
Roman-ZA Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2021 u nas sa tomu hovori, ze je zrodeny pod stastnou hviezdou ...
gargamel Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2021 Tak hoši, je to tu, hodina H udeřila a teď šou skladem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gargamel Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2021 Jo, a Dřevák ať se tomuhle artiklu raději vyhne obloukem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se