Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zlepenec... Pred pár rokmi som vybazosil civilné tropikaly z 90tych rokov, chvíľu som ich nosil ale na mojej prasačej paprčke vyzerali ako manžetový gombík, tak som kúpil čo bolo skladom - 650tku a hodinar mi swapol dial... Tá hladká luneta sa mi povalovala doma

Do pôvodného púzdra išiel sniper dial zo 650 a daroval som to kamošovi, ktorý má na 36mm púzdro ruku... c8a6890b967b0c7a521e285e816b8639.jpg

Odesláno

Nie veru, aj k tejto som prišiel v rámci nejakého mystery boxu...

Hentie mechanické civilné vostoky sa objavujú celkom často, akurát je 99% šanca že budú potrebovať servis a to s cenou riadne zamáva. Ani hodinarovi sa s tým moc nechce babrať - je to +/- rovnako roboty ako so švajčiarom akurát za zlomok peňazí. Ale ako darca dialu to asi ma zmysel.

Odesláno
V 6. 1. 2022 v 22:20, iakovmarkov napsal:

Ahoj fanousci Vostoku!

Minuly rok po prodeji Moonu jsem rychle zjistil ze hodinky na ruce mi nejake chybeji... Tak jsem si poridil neco z moji vlasti. Na zacatku to vypadalo takto:

photo_2022-01-06_20-24-59.thumb.jpg.3606eb63595c612cfd4fab43036139c4.jpg

Prekvapilo me jak dobre sedeji rusky hodinky na NATO reminku... No nic. Kupoval jsem je s myslenkou udelat nejaky maly mod. Za par mesicu mi dorazily naradi z Ali, a taky cifernik a rucicky. Za chvilku moje vostoky vypadali takhle:

photo_2022-01-06_20-25-04.thumb.jpg.5b9696540caedd161168c3750641c381.jpg

photo_2022-01-06_20-25-08.thumb.jpg.eb58dbb5873dd3cc8df8c594974eb862.jpg

Bezel a vlozka jsou od One Second Closer z Polska, cifernik a rucicky od Poljot24 z Nemecka.

Vyrabet ty mody se mi docela zalibilo, ale pak jsem hned presel na Seika. Ty Vostoky maji svuj sarm, ale v dennim noseni nejsou moc prakticke.

Pekne.

Tuto vlozku s nejakou lunetkou som mal dlho v merku, ak by si sa jej zbavoval tak sa jej rad ujmem :) 

Odesláno
před 18 hodinami, DrSlamastika napsal:

Pekne.

Tuto vlozku s nejakou lunetkou som mal dlho v merku, ak by si sa jej zbavoval tak sa jej rad ujmem :) 

Diky!

Kterou vlozku myslis - puvodni cerveno-cernou, nebo tu novou cernou?

Odesláno (upraveno)

Ahoj, áno je to bežný a znamy jav. Na WUS je o tom článok v sekcii ruských hodín. Vraj to nemá vplyv na presnosť, lebo ta sukundovka nie je nejako naviazaná na ostatne, tak mi to nejak vysvetlil aj môj hodinar, keď som za ním prišiel s tým istý. Ovšem nerobia to všetky a niektorým sa to stane časom, niektoré to majú od výroby . Ale vraj sa stým dá niečo robiť, ale mne povedal hodinar ze, nemáme riešiť niečo čo nie je pokazené. To isté tvrdili aj na WUS. 😁

Ja pridám toto tu vďaka miestnemu členovi, ešte v tomto stave kým ich nezačne modit.

Amphibian 420 "Blue Zissou" 

20220114_144131.jpg

20220114_144136.jpg

Upraveno uživatelem DrSlamastika
Odesláno

ak by mal niekto zaujem, tak v FB skupine sa predavaju oranzove Neptuny ;) ak nestihnete, tak stale su k dispozicii tie moje :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...