Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na straně 73 jsou tvary pouzder, ale jen novodobých. Nevíte, jaké číslo má toto pouzdro vintage Amphibií? http://www.ebay.com/itm/VOSTOK-AMPHIBIAN-MILITARY-ANTIMAGNETIC-WATCH-VINTAGE-SOVIET-RUSSIAN-200m-DIVER-/282088299472?hash=item41adc5dbd0:g:FecAAOSw~oFXIzBV

Má zajímavý brus a předpokládám, ze je také v nerezu. Netušíte, co znamená ta značka a číslo na dýnku? Pasoval by do nich i novodobý ciferník, případně i automat, nebo je to pouzdro úplně jiné? Co jsem koukal na rozměry, tak vypadá, že je o něco menší než ty novodobé, minimálně pásek je jen 18 mm.

Promiňte, pokud se to tu uz probíralo, hledal jsem, ale nenašel.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Značka kvality CCCP a výrobní číslo (opravte mě, pokud se pletu), jinak automat do nich (asi) nenarveš - nevejde se Ti tam rotor, nebo možná vejde, ale nebude rotorovat :-) Hodinky určitě hezké, obecně mám rád staré hodinky mnohem více, než ty moderní ale v tomhle případě bych koupil asi nové. Oni ti kluci to tam vážně nedělají špatně, z mýho pohledu je ještě vylepšili k dobru a jinak to sou vlastně autentické hodinky z poloviny 60.-tých dodnes vyráběné a sehnatelné, což je pro mě obrovská vzácnost a vlastně rarita. Žádné moderní inovace, nic, jen robustní, houževnatý ruský stroj - a tak to má v tomhle případě být :)

Odesláno

Fakt? To teda slyším prvně. Schválně se na to zeptám svého kloboučníka až si půjdu pro novej cylindr.

Morbo, buď rád, že Tvůj kloboučník ješt? funguje - mě předminule nemile zaskočil, protože už neměl klasický cylasy, ale jen ty moderní skládací, co po nich tak blázní mládež, a minule tam milej kloboučník ani jeho salon už vůbec nebyl... Místo toho tam teď prodávají šicí stroje. Takovej čertův vynález, to se podle mě nemůže ujmout... ruční steh je ruční steh.

Odesláno

No, já už právě jedny 710 s cerným potápěčem a modifikovanou seiko lunetou mám. Jsem s nimi v rámci možností spokojený, ale u těchto starých mě zaujal tvar pouzdra, který jsem mezi novými nenašel. Každopádně k těmto starým tedy pasuje minimalně nový ciferník (bez datového okna), ručicky i luneta? Takhle v originále by byly do sbírky určitě OK, ale já bych je chtěl na střídačku nosit... a v případě potřeby opět vrátit do původního stavu...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Aha, tak teď už tomu rozumím. No já myslím, že minimálně ty ciferníky, ručičky i lunety dělají už 50 let stejné, takže to by v tom musela být zakopaná nějaká baba jaga aby to nešlo. :lol2:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No to jsem si přesně taky myslel, ale ta silueta věže se zdá být trochu jiná a to mě právě mátlo a na netu nikde žádné konkrétní info, přitom na cifru konkrétní ponorka být prostě musí. Díky moc, konečně mám jasno.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:blush02: Fakt díky! Ono to člověka dost štve, že neví, která z nich tam vlastně je a nemůže nikde nic kloudnýho najít... Mě ta věž nejvíc připomíná tuhle:

Ale tam zas nevím o jaký typ jde - chybí jakákoli informace. A tak je to s mým hledáním furt dokola. Jinak se omlouvám, jestli už nejsem nějak nevhodně off-topic..!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:notworthy: Díky, díky a ještě jednou díky! Tak tady už není pochyb! 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jo tak - myslíš? Ale ono to asi sedí nejvíc nakonec. Plus i ten odkaz na ty Amfibie. Myslím, že je to ona. Teda doháječka - myslím tzn. že sem asi zase tam, kde jsem byl  :lol2: Tak já asi pohledám nějaký ruský fórum, a budu doufat, že mě odtamtud nevypoklonkujou, no  :lol2: Ale i tak moc díky!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...