Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Geograficky tipuju spis na Japanmovt :) To bude krok zpet ovsem :P

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

Naposledy spolu...  :crying_anim:

Amfibie vpravo padly za oběť mému chronobundusu a zítra je ponesu na poštu. Musely uvolnit místo v krabičce jinému východnímu kousku - ale tentokrát z ještě východnějšího Východu, než je Rusko. 

Podle textilie v pozadí hádám, že předepsaný cvičební úbor jsi už konečně sehnal. Prý jsou s tím potíže neboco.

cvicebni_ubor01.jpg

A ještě jsem si něco cvaknul, abych ten pohanský svátek tak nějak dobře oslavil.

7gw0X3T.jpg

Ir7ZhmY.jpg

Odesláno

Přijede někdo od Tisellů nebo Seagulů?

Ne. Chraň Bůh.

Geograficky tipuju spis na Japanmovt :) To bude krok zpet ovsem :P

Tipuješ správně. A nechte se překvapit. Až to pošťák přinese, možná budu překvapenej i já, protože jsem je koupil jen na základě tří rozmazaných fotek a jednoho řádku španělského textu.

Podle textilie v pozadí hádám, že předepsaný cvičební úbor jsi už konečně sehnal. Prý jsou s tím potíže neboco.

Já ti dám konečně. Nic jsem nesháněl, trenýrky, nátělník i cvičky mám už skoro třicet let pěkně poskládaný do komínku ve skříňce a navrchu zatížený rybičkou a gumovým síličem prstů.

Odesláno

Dneska na lepsim svetle...

e805d1b323fba23bf17c333436b6fccd.jpg

Datum jsem neresil, protoze ta korunka je fakt takova klaunska [emoji2] Vedel jsem o ni a i tak me to prekvapilo.

A lumi je presne takova, jak tu nekdo vtipne poznamenal: sviti malo, zato kratce [emoji2]

Proste ty hodinky maji svoje caro...

Odesláno

ittle_w: 

To je tím, že v té Anglii tolik lpíte na tradicích a v 21. století máte královnu, před autem běháte s praporkem a používáte černobílý monitory.

Ale kdeze. Ja jsem houby monarchista. Kralovnu uznavam leda ve vcelstvu, praporkare jsem utahal, bo Hjundai je moc rychlej, tak mi uz nechce behat, a monitory tady mame uz barevny, z nejake nasi byvale kolonie, ja uz i nepamatuju presne z ktere. Proste pokrok v kazdem smeru.

Dneska jsem sel ukazat Vostoky surikatam, moc se jim to libilo:

rally-zoo2.jpg

Tady jsou lip videt (Vostoky, ne surikaty):

rally-zoo.jpg

Odesláno (upraveno)

pekny, kdybys byl primkar tak bys mohl napsat top rare vzacne a malo vidane [emoji2]

edit

omlouvam se ted sem mrkl na tvoje jmeno a primkar jsi

Upraveno uživatelem plazalien
Návštěvník LONGINES
Odesláno

AndyAaron: ty sou ale fakt bomba! A seknou ti presne na ruku jak ulity! Jako rekneme si to na rovinu: sou dokonaly- fakt!

Odesláno

Tady to docela žije :eek:

Taky mám jedny zapomenuté v šuplíku. :cool02:Tak kámo, obrousit lunetu a retro konceptuální hodinky jsou na světě!Parádní cifr, škoda to neudělat-muj názor:)

P1110363.jpg

Odesláno

Tady to docela žije :eek:

Taky mám jedny zapomenuté v šuplíku. :cool02:Tak kámo, obrousit lunetu a retro konceptuální hodinky jsou na světě!Parádní cifr, škoda to neudělat-muj názor:)

P1110363.jpg

Tak kámo, obrousit lunetu a retro konceptuální hodinky jsou na světě!Parádní cifr, škoda to neudělat-muj názor:)

Odesláno

Diky kluci, jsou. Ten modry perlon jim sedne. Ma zlatou sponu, ta jde k te mosazne lunete bajecne [emoji4]

7d6fd9c91649d78017836f8d4fdd5266.jpg

Ta struktura materiálu sedí jak prdel na hajzlu. Pěkné!

Odesláno

pekny, kdybys byl primkar tak bys mohl napsat top rare vzacne a malo vidane [emoji2]

edit

omlouvam se ted sem mrkl na tvoje jmeno a primkar jsi

Obyčejné amfibie, ale líbily se mi, tak jsem je koupil. Dokonce si prý zahrál tento model v nějakém americkém filmu.

Tak kámo, obrousit lunetu a retro konceptuální hodinky jsou na světě!Parádní cifr, škoda to neudělat-muj názor:)

Zatím se mi naopak líbí, jak je luneta oloupaná - tak nějak mi to k nim sedí. Časem ji asi vyčistím od barvy komplet a nechám bez výplně indexů.

Odesláno

Morbo, samozrejme nepletes. taky se jim od te doby rika "Zissou", podle hlavniho hrdiny. Aspon vostokari na WUS to takhle nazyvaji. Mne je tahle moda pojmenovavani hodinek celkem protivna... uz mi to zacina vadit i u Seiko (i kdyz "stare" nazvy jako Sumo nebo Samurai beru... asi zvyk).

878543d1353138760-fs-vostok-amphibia-ste

Odesláno

Aljoso, cece, ta obrousena se mi libi vic nez puvodni bronzova. Vypada proste jako spravne nosena luneta! Fakt se mi to libi. 

Vcera jsem si taky doobjednal jeste jedny Vostoky ve 420. pouzdre. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...