Frostie Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Přijede někdo od Tisellů nebo Seagulů?
Návštěvník LONGINES Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) Geograficky tipuju spis na Japanmovt To bude krok zpet ovsem Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem LONGINES
travex Odesláno 17. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Naposledy spolu... Amfibie vpravo padly za oběť mému chronobundusu a zítra je ponesu na poštu. Musely uvolnit místo v krabičce jinému východnímu kousku - ale tentokrát z ještě východnějšího Východu, než je Rusko. Podle textilie v pozadí hádám, že předepsaný cvičební úbor jsi už konečně sehnal. Prý jsou s tím potíže neboco. A ještě jsem si něco cvaknul, abych ten pohanský svátek tak nějak dobře oslavil.
5etter Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Přijede někdo od Tisellů nebo Seagulů? Ne. Chraň Bůh. Geograficky tipuju spis na Japanmovt To bude krok zpet ovsem Tipuješ správně. A nechte se překvapit. Až to pošťák přinese, možná budu překvapenej i já, protože jsem je koupil jen na základě tří rozmazaných fotek a jednoho řádku španělského textu. Podle textilie v pozadí hádám, že předepsaný cvičební úbor jsi už konečně sehnal. Prý jsou s tím potíže neboco. Já ti dám konečně. Nic jsem nesháněl, trenýrky, nátělník i cvičky mám už skoro třicet let pěkně poskládaný do komínku ve skříňce a navrchu zatížený rybičkou a gumovým síličem prstů.
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Dneska na lepsim svetle... Datum jsem neresil, protoze ta korunka je fakt takova klaunska [emoji2] Vedel jsem o ni a i tak me to prekvapilo.A lumi je presne takova, jak tu nekdo vtipne poznamenal: sviti malo, zato kratce [emoji2]Proste ty hodinky maji svoje caro...
little_w Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 ittle_w: To je tím, že v té Anglii tolik lpíte na tradicích a v 21. století máte královnu, před autem běháte s praporkem a používáte černobílý monitory. Ale kdeze. Ja jsem houby monarchista. Kralovnu uznavam leda ve vcelstvu, praporkare jsem utahal, bo Hjundai je moc rychlej, tak mi uz nechce behat, a monitory tady mame uz barevny, z nejake nasi byvale kolonie, ja uz i nepamatuju presne z ktere. Proste pokrok v kazdem smeru. Dneska jsem sel ukazat Vostoky surikatam, moc se jim to libilo: Tady jsou lip videt (Vostoky, ne surikaty):
Svatoslav Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 AndyAaron: ten šedý perlon k těm hodinkám sedí
plazalien Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 reknu ti ta predstava 090 amfibije + konecnik = nekonecny pocit zmaru [emoji15]
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Tady to docela žije Taky mám jedny zapomenuté v šuplíku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plazalien Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) pekny, kdybys byl primkar tak bys mohl napsat top rare vzacne a malo vidane [emoji2] editomlouvam se ted sem mrkl na tvoje jmeno a primkar jsi Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem plazalien
Návštěvník LONGINES Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 AndyAaron: ty sou ale fakt bomba! A seknou ti presne na ruku jak ulity! Jako rekneme si to na rovinu: sou dokonaly- fakt!
ultrawatch Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Tady to docela žije Taky mám jedny zapomenuté v šuplíku. :cool02:Tak kámo, obrousit lunetu a retro konceptuální hodinky jsou na světě!Parádní cifr, škoda to neudělat-muj názor:) P1110363.jpg
ultrawatch Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Tady to docela žije Taky mám jedny zapomenuté v šuplíku. :cool02:Tak kámo, obrousit lunetu a retro konceptuální hodinky jsou na světě!Parádní cifr, škoda to neudělat-muj názor:) P1110363.jpgTak kámo, obrousit lunetu a retro konceptuální hodinky jsou na světě!Parádní cifr, škoda to neudělat-muj názor:)
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Diky kluci, jsou. Ten modry perlon jim sedne. Ma zlatou sponu, ta jde k te mosazne lunete bajecne [emoji4]
ultrawatch Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Diky kluci, jsou. Ten modry perlon jim sedne. Ma zlatou sponu, ta jde k te mosazne lunete bajecne [emoji4]Ta struktura materiálu sedí jak prdel na hajzlu. Pěkné!
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 pekny, kdybys byl primkar tak bys mohl napsat top rare vzacne a malo vidane [emoji2] editomlouvam se ted sem mrkl na tvoje jmeno a primkar jsi Obyčejné amfibie, ale líbily se mi, tak jsem je koupil. Dokonce si prý zahrál tento model v nějakém americkém filmu. Tak kámo, obrousit lunetu a retro konceptuální hodinky jsou na světě!Parádní cifr, škoda to neudělat-muj názor:) Zatím se mi naopak líbí, jak je luneta oloupaná - tak nějak mi to k nim sedí. Časem ji asi vyčistím od barvy komplet a nechám bez výplně indexů.
morbo Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Nosil je Bill Murray ve filmu Život pod vodou, jestli se nepletu.
little_w Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Morbo, samozrejme nepletes. taky se jim od te doby rika "Zissou", podle hlavniho hrdiny. Aspon vostokari na WUS to takhle nazyvaji. Mne je tahle moda pojmenovavani hodinek celkem protivna... uz mi to zacina vadit i u Seiko (i kdyz "stare" nazvy jako Sumo nebo Samurai beru... asi zvyk).
aljoša Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 tak jsem take zkusil obrousit lunetu, chtel jsem na to vzit aspon 80ku smirek, no nakonec jsem v praci nasel jen 600ku, ale ucel splnila Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Aljoso, cece, ta obrousena se mi libi vic nez puvodni bronzova. Vypada proste jako spravne nosena luneta! Fakt se mi to libi. Vcera jsem si taky doobjednal jeste jedny Vostoky ve 420. pouzdre.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se