AndyAaron Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 No a jak je to u tohoto modelu? Je to jen 24h rucka nebo tedy GMT, tj separe nastavitelna casova zona? A pokud GMT, tak true nebo false?
Mirino Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 24h ručka ukazuje, jestli je dopoledne, nebo odpoledne.Možná je to podstatná komplikace, tedy pro určité typy.....já jsem ještě tak rozbitý nebyl, abych nevěděl, jestli je aktuálně dopoledne, nebo odpoledne.
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Není separovatelně nastavitelná. Řekl bych tedy poctivě popravdě false. Ale otočíš lunetou jak potřebuješ a máš jinou časovou zónu. Za mě je tohle řešení ok- je jednoduché a účinné.
AndyAaron Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Možná je to podstatná komplikace, tedy pro určité typy.....já jsem ještě tak rozbitý nebyl, abych nevěděl, jestli je aktuálně dopoledne, nebo odpoledne.Kdyz jsi v ponorce a pul roku nevidis slunko, tak se to hodi
AndyAaron Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Není separovatelně nastavitelná. Řekl bych tedy poctivě popravdě false. Ale otočíš lunetou jak potřebuješ a máš jinou časovou zónu. Za mě je tohle řešení ok- je jednoduché a účinné. Aha, takze fakt ciste jen ukazatel 24h casu. Ale i to se hodi. Tim padem bych to asi jako GMT nenazval, ale diky lunete dual time asi jo
ultrawatch Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Možná je to podstatná komplikace, tedy pro určité typy.....já jsem ještě tak rozbitý nebyl, abych nevěděl, jestli je aktuálně dopoledne, nebo odpoledne. Ty možná nee, ale ruský mužík naložený donnodenně ve vodce to určitě ocení.
Mirino Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Ponorka mě taky napadla, ale zrovna žádnou nemám. Možná ještě jeskyňáři. Ale ani jeskyňářů s matrósama nebude dohromady tolik, jako výše uvedených mužiků. Ultrawatch bude mít pravdu. Toto bude skupina na kterou cílí čistopolský marketing.
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Přesně tak, hodnotil bych to asi jako: nejdřív ano, pak ne a při třetím pohledu na věc vlastně proč ne? Takže ano Jo a to s tou ponorkou je přesný příměr taky si představuju, že se to třeba nám suchozemcům největším může jednou hodit
ultrawatch Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 A ještě přikládám moooc zajímavý článek od člena Chronomagu pojednávající o GMT, neboli spíš UTC, stojí za to mít přehled...http://www.chronomag.cz/clanek/2011-12-04/jak-je-to-s-gmt-a-utc.html
Ricchie Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Pánové, tak jsem to tady prošel - cca od strany 70 a musím říct, že jste mě udolali :-) Objednány klasické Amphibie 420 s potápníkem + mosazná luneta (díky AndyAaron za inspiraci). A ten kovový tah asi nahradím tím perlonem. Těším se, jak malý kluk.
Návštěvník LONGINES Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Vynikající volba! A barva ciferníku (klasika modrá?) a verze datum/bez datumu? Tak se pak pochlub Amfibistů není nikdy dost Uvidíš, že budeš mile překvapený.
lub Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 tak jsem byl takovej spokojenej, že jsem se všech amfibií zbavil, poté, co jsem si prošel radostmi tuningu a vším tím okolo. už toho bylo moc a nějak mě to celé přestalo bavit.jenže po pár týdnech jsem se ale zase přistihl na stránkách meranomu, ani nevim jak se to stalo..no a najednou mám na ruce další, sakra. stopadesátky.návrat ztraceného syna, vítám se zase mezi vás .novinkou, aspoň pro mě, je ocelová korunka už výroby, ale docela obyčejná, ne jako ta prodávaná zvlášť.co se mi ale děsně líbí je ciferník v petrolejové modři, jemně zrněný, takový čistý s minimem popisek, chromované indexy a sudá čísla si výborně rozumí s ručkami, vteřinovka je navíc bílá (stejně jako kroužek na 12 na lunetě) a ne tradiční červená.hned jsem přehodil na hadr a slibuju, že už žádný tuning, žádné laborování, tyhle nechám jak jsou, páč jsou dle mě dokonalý. pár mobilovek narychlo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 25. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2017 To fakt čumím, začali dávat ocelovou lunetu i do základních modelů. Navíc mají novou korunku a číselník je úplně skvělej. Jsou výborný!
dako Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Až na ten NATO strip, jinak opravdu dokonalost .
Dokusan Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 No já teď dvoje Amphibie z důvodu redukce stavu prodal, ale jak to vidím, asi dopadnu stejně a za pár týdnů či měsíců budu dávat nové fotky. Ač zatím nic neplanuji, alespoň jednou týdně Meranom navštěvuji.
Ricchie Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 LONGINES - vzal jsem tu klasiku 420059 (modrý ciferník), s datumem (holt budu přetáčet). lub - ty 150 taky super. Kurnik, jak já to vidím, člověk asi neskončí u jedněch :-)
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Ricchie: s datumem se mi ale 420tky stejnak líbí víc. A modrej cifr je k potápěči (pro mě) nejhezčí. Dobře si vybral, navíc bronzová luneta- to bude perfektní!Lub: sou nádherný! P.S. takhle dopadne každý, kdo by snad chtěl odpadnout od Amfibíí Stejně se vždy vrátí
plazalien Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 jsou prdacky, a to jsou ty zakladni 60$ nebo ty drazsi?, ted jsem na svych taky zkousel nato a zulu ale zase sem se vratil zpet k origo tahum ty sou proste nejlepsi
dako Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 No fakt dobré tahy jsou ty silikové, mají perfektní povrch. Já, se svou orangutanní prackou bych asi různé mashe nesnes .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se