travex Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2017 (upraveno) Mitch Buchannon Doc Holliday William Tell Upraveno 21. července 2017 uživatelem travex
dako Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Odesláno 21. července 2017 jj...ty "námořní radio roomy" jsou parádní, škoda jen, že nejsou s datumovkou
travex Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Díky za ty dary, že nejsou.
Mirino Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Čtyři dny vzal jsem si z domova volno.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hicks Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Amfibisti, co si myslíte o 670tkách (https://meranom.com/en/amphibian-classic/670/)? Zdá se mi to vydařené, ocelová korunka, jen ta luneta by asi chtěla vyměnit...
travex Odesláno 22. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Tak ocelová korunka je na všech žejo, akorát tady je jiný typ. Spíše bych zmínil, že luneta je ocelová. Tady o tom Krišna něco sepsal a nafotil, on toho má taky plnou kabelku.
Hicks Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Tak ocelová korunka je na všech žejo, akorát tady je jiný typ. Spíše bych zmínil, že luneta je ocelová. Tady o tom Krišna něco sepsal a nafotil, on toho má taky plnou kabelku.Jasně, špatně jsem to napsal, já myslel, že tahle vypadá víc festovně, klasická je tenký plech. Díky za link.
Hicks Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Ještě jsem se chtěl Travexi zeptat, jednou tu dávals link na dalekohledy z Kazaně. Vážně uvažuju o tomhle: http://www.baigish.ru/catalog/show/85#prettyPhoto. Objednával od nich něco, jaké jsou zkušenosti?
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Můžu potvrdit, je o hodně festovnější. U 420 sem si říkal, že je škoda té plíškové korunky. Dá se samozřejmě vyměnit, ale mě by s tím nechtělo s*** ... hrát Jinak to pozdro je hodně pohodlné, je stejné jako na 650 SE a parádně teda sedí na ruce. Navíc tím, že je to osmihran, vyznává posvátnou geometrii
travex Odesláno 22. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Ještě jsem se chtěl Travexi zeptat, jednou tu dávals link na dalekohledy z Kazaně. Vážně uvažuju o tomhle: http://www.baigish.ru/catalog/show/85#prettyPhoto. Objednával od nich něco, jaké jsou zkušenosti?Já to před lety koupil na českém eshopu, co prodává ruské výrobky. Ale komunikace byla taková docela divná, tak na vlastní riziko, pokud ještě existují. http://kodex-i.cz/cs/binoculars-monoculars
zhrado Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Odesláno 22. července 2017 Čtyři dny vzal jsem si z domova volno....No tak toto sa mi páči!
morbo Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Zas ty divný myšlenky morba přepadaj ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ricchie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Relax. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hicks Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Já to před lety koupil na českém eshopu, co prodává ruské výrobky. Ale komunikace byla taková docela divná, tak na vlastní riziko, pokud ještě existují. http://kodex-i.cz/cs/binoculars-monocularsDíky.
travex Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Bratrstvo kočičí pracky (tj. 5etter, kterého pořád něco štve a já) jsme měli Amfibia sraz v klubovně, který byl zajímavý právě tím, že jsme s sebou neměli žádné Amfibie. A 5etter vám vzkazuje, že prý meše trhají froté ručníky. Já s tím teda žádnou zkušenost nemám, ale dobrou čtvrthodinku o tom barvitě vyprávěl.
5etter Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Tak "trhají ručníky" je asi moc silnej výraz. Ve skutečnosti spíš vytahujou očka, což potom blbě vypadá a přítelkyně mi za to nadává. Co je ale horší, tak poškozujou prostěradla. Taková ta špička, která je na konci každé spirálky se občas zachytne o prostěradlo a při prudším pohybu do něj udělá dírku. Jak jsou ty prostěradla napnutý, tak se ty dírky furt zvětšujou a za chvíli je celý prostěradlo na vyhození. Vzhledem k tomu, že prostěradlo je dražší než mesh z eBay, tak mi připadá, že se to nevyplatí.Ale ať si každej nosí hodinky na čem chce, mně je to jedno.Já třeba používám tenhle typ: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. července 2017 uživatelem 5etter
5etter Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 (upraveno) edit: Sorry, double Upraveno 26. července 2017 uživatelem 5etter
plazalien Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 ja doma hodinky nenosim jak prijdu z venku tak je sundam, takze moje mekounka hebounka prosteradilka jsou stale jako nova
lub Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 tak. a je to venku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se