ultrawatch Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Přidám jednu pracovní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 ..Takze u Severniho more: Severní moře, to je asi jako na Balatonu po sezóně, ne?
little_w Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 U nas tomu rikame leto Nohy jsem si tam ocachal, uplna idylka. Tady to lepsi nebyva. A nejaky hipster se tam dokonce koupal. Uznavam, ze voda byla subjektivne prijemnejsi nez ten studeny vitr... ale i tak to musel bejt nejakej tvrdak... holt britskej hardcore
Svatoslav Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Tak jsem Amphibká řekl, holky vezmu vás na dovolenou, ale dáme se trochu do pořádku. Bránily se, říkaly, že jsou do terénu. Nedal jsem na řeči a vyblejskal jsem je, ale musel jsem je utěšit a říct jim, že zase patinu získají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Hardslimer:V pohodě A psychopati tu sme stejnak všichni Svatoslav:Teda kurník, ty 420-tky sou prostě nádherný, perfektní a úplně boží!little_w:To je moc hezká fotka s bráškou! Kdybys věděl, jak ti závidím (jen v dobrém samozřejmě)... Já už se s mým bráškou fotit nemůžu, 8. srpna to budou už dva měsíce... Mějte se s bráškou rádi a hlavně nikdy nenechte mezi sebe někoho vstoupit, aby vám ublížil- zvlášť ne zlou a sobeckou bezpáteřní ženskou...
Svatoslav Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Svatoslav:Teda kurník, ty 420-tky sou prostě nádherný, perfektní a úplně boží! Máš pravdu LONGINES, mám je rád a tu dovolenou si zaslouží, no já možná taky.
Roman-ZA Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 to je original model? presne taku lunetu a rucicky zhanam.
travex Odesláno 4. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Jsou to jedny z prvních SE - viz 1. stránka vlákna.
Roman-ZA Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 diky za info. tak tie uz asi nebudu. pisal som do Meranomu ohladom tychto - https://meranom.com/en/search/?search=30%20atm&filter_name=30%20atm som zvedavy, co mi odpisu.
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Já sem tak nějak někde vyčetl, že všecky Amfibie sou do 300 m, byť mají psáno 200. Někde sem narazil i na chlápka, co psal, že je zkoušel i na 500 m a že v pohodě obstály. Že prej těch 200 m je garantovaný minimum. Ale jak to je, nevím. Jen sem to někde četl a ten člověk nepůsobil nejak nevěrohodně. Už nevím kde to bylo, chtěl sem tady dát odkaz a pak sem si řekl, že to asi stejnak taky znáte a že by to bylo nošení dříví do lesa Jinak sou krásný a hodně originální!
Roman-ZA Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 ja som moje Amfibie 120512 teraz vobec po 1x vzal do vody a naramne som sa z nich vytesoval. mam este jedny a cakam, kym mi dorazi na ne guma tie hodinky ma kazdopdne vo vode preziju
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Jo, je to bomba mít festovní potápěče a ještě k tomu za pár
Roman-ZA Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) ozaj, o tom puzdre 170 nemate nejake udaje? ja som moc toho nenasiel. Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem Roman-ZA
travex Odesláno 4. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Plno fotek je zde, rozteč nožek 22mm, 42mm průměr, minerální sklo.
Roman-ZA Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) diky za info. ten priemer sa mi zadarilo najst. to je zrejme rozmer bez korunky, vsak? Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem Roman-ZA
Hardslimer Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 At se nerekne, ze jen prudim, tak jedna mobilofka. ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Moc pěkný! Přesně tenhle ciferník se mi dycky moc líbil. Připomíná mi hodinky ze starejch časů (což myslím jako pozitivum ) a je takovej echt námořní a echt ruskej
Roman-ZA Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 tak som dostal odpoved. nebudu ich opatovne predavat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se