Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U nas tomu rikame leto :) Nohy jsem si tam ocachal, uplna idylka. Tady to lepsi nebyva. A nejaky hipster se tam dokonce koupal. Uznavam, ze voda byla subjektivne prijemnejsi nez ten studeny vitr... ale i tak to musel bejt nejakej tvrdak... holt britskej hardcore :)

Odesláno

Tak jsem Amphibká řekl, holky vezmu vás na dovolenou, ale dáme se trochu do pořádku. Bránily se, říkaly, že jsou do terénu. Nedal jsem na řeči a vyblejskal jsem je, ale musel jsem je utěšit a říct jim, že zase patinu získají.   

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Hardslimer:

V pohodě :)  A psychopati tu sme stejnak všichni :)

Svatoslav:

Teda kurník, ty 420-tky sou prostě nádherný, perfektní a úplně boží!

little_w:

To je moc hezká fotka s bráškou! Kdybys věděl, jak ti závidím (jen v dobrém samozřejmě)... Já už se s mým bráškou fotit nemůžu, 8. srpna to budou už dva měsíce... Mějte se s bráškou rádi a hlavně nikdy nenechte mezi sebe někoho vstoupit, aby vám ublížil- zvlášť ne zlou a sobeckou bezpáteřní ženskou...

Odesláno

Svatoslav:

Teda kurník, ty 420-tky sou prostě nádherný, perfektní a úplně boží!

Máš pravdu LONGINES, mám je rád a tu dovolenou si zaslouží, no já možná taky. :)  

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Já sem tak nějak někde vyčetl, že všecky Amfibie sou do 300 m, byť mají psáno 200. Někde sem narazil i na chlápka, co psal, že je zkoušel i na 500 m a že v pohodě obstály. Že prej těch 200 m je garantovaný minimum. Ale jak to je, nevím. Jen sem to někde četl a ten člověk nepůsobil nejak nevěrohodně. Už nevím kde to bylo, chtěl sem tady dát odkaz a pak sem si řekl, že to asi stejnak taky znáte a že by to bylo nošení dříví do lesa :) Jinak sou krásný a hodně originální!

Odesláno

ja som moje Amfibie 120512 teraz vobec po 1x vzal do vody a naramne som sa z nich vytesoval. mam este jedny a cakam, kym mi dorazi na ne guma ;) tie hodinky ma kazdopdne vo vode preziju :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jo, je to bomba mít festovní potápěče a ještě k tomu za pár :) 

Odesláno (upraveno)

ozaj, o tom puzdre 170 nemate nejake udaje? ja som moc toho nenasiel.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno (upraveno)

diky za info. ten priemer sa mi zadarilo najst. to je zrejme rozmer bez korunky, vsak?

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Moc pěkný! Přesně tenhle ciferník se mi dycky moc líbil. Připomíná mi hodinky ze starejch časů (což myslím jako pozitivum ) a je takovej echt námořní a echt ruskej  :smoke:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...