Frostie Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 A ještě jsem se nedávno nechal ostříhat nakrátko Takže v podstatě úplně někdo jiný...
5etter Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Dle McStingerovy aplikace na měření přesnosti to chce trochu poštelovat.
Svatoslav Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Omluvte, prosím, můj první pokus s Amfibií, foťákem v novém mobilu a tapatalkem.5etter: nenafotil jsi k těm hodinkám nedopatřením nějaký tajný dokument o testování a seřizování provozních systémů. To víš nový mobil dobré rozlišení a je to.
travex Odesláno 23. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 To je k adjustaci Amfibií a popisuje to všechny možné známé a méně známe techniky vedení úderu o stůl.
5etter Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 To je jenom dokumentace k tomu novému dvouválci do fabie, ale moc o tom ještě nemluvte. Hele co nám leze v práci po stole.Kudlanka obojživelná (Mantis amphibiosa) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 No mě na té brožuře zas zaujalo to přeškrkané telefonní číslo, tak jsem to zkusmo vytočil, ale asi to byl nějakej omyl, páč sem se dovolal do Světa paruk.
travex Odesláno 23. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 5etter nosí čepici typ čupřina.
Frostie Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 5etter nosí čepici typ čupřina.Bierhanzlova mast, na lysinu past!
Svatoslav Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 To je k adjustaci Amfibií a popisuje to všechny možné známé a méně známe techniky vedení úderu o stůl.Tento tajný dokument jsem potřeboval už minulý týten, patrně jsem neprovedl ten správný úder.
Roman-ZA Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 5etter: nenafotil jsi k těm hodinkám nedopatřením nějaký tajný dokument o testování a seřizování provozních systémů. To víš nový mobil dobré rozlišení a je to. uz sa vie, aky bude objem valcov?
Roman-ZA Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Tento tajný dokument jsem potřeboval už minulý týten, patrně jsem neprovedl ten správný úder.+1
martar Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 (upraveno) Pozor, pánové, nový způsob čištění Amfibií. Donedávna jsem používal Cape Cod nebo Sitol... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... ale pak jsem viděl v televizi dojemnej ekologickej dokument a rozhodl jsem se, že musím něco udělat pro planetu taky. Skoncoval jsem s chemickými čističi hodinek a přešel na biologické prostředky. Nejvíc se osvědčil Planorbarius, Neritina a Otocinclus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. srpna 2017 uživatelem martar
5etter Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Já jsem to kdysi zkoušel s monstrama, ale čichavci se neosvědčili - tvářili se, že jim ten gumovej řemínek nevoní. Buzeranti.
martar Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Možná jsi nebyl dost přesvědčivý. Já jsem vydal ostrý povel "budete čistit!", počkal týden a dal hodinky do vody. A jak se ty potvory snažily! Ten týden jsem teda pro jistotu nekrmil
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Ze mne se plizive stava neco jako one-watch-guy... uz dlouho jsem na ruku nevzal nic jineho nez svoje ctyristadvacitky. Dají se někde koupit za rozumný peníz?
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Dají se někde koupit za rozumný peníz? Jedny ctyristadvacitky mam ted v prodeji. Ale teda maji cifr s potapecem a uplne jine lunety, takze vypadaji uplne jinak Muzes si je ale predelat k obrazu svemu
martar Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Travexi, to je večerní sluníčko nebo už jde lumi do vintage odstínu? A pokud je bé správně, jak dlouho je máš/nosíš?
Svatoslav Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Travex: předpokládám, že je to maskovací triko ruských námořníků?Já je dnes vytáhl před návštěvou u hodináře na kolo do lesa, jestli se nevytřesou. No a sebe potom na odměnu (tekutou). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se