Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A ještě jsem se nedávno nechal ostříhat nakrátko :)

Takže v podstatě úplně někdo jiný...

Odesláno

Omluvte, prosím, můj první pokus s Amfibií, foťákem v novém mobilu a tapatalkem.

5etter: nenafotil jsi k těm hodinkám nedopatřením nějaký tajný dokument o testování a seřizování provozních systémů.  :) To víš nový mobil dobré rozlišení a je to.

Odesláno

To je k adjustaci Amfibií a popisuje to všechny možné známé a méně známe techniky vedení úderu o stůl.

Tento tajný dokument jsem potřeboval už minulý týten, patrně jsem neprovedl ten správný úder.

Odesláno

5etter: nenafotil jsi k těm hodinkám nedopatřením nějaký tajný dokument o testování a seřizování provozních systémů.  :) To víš nový mobil dobré rozlišení a je to.

:clap: :lol2: 

uz sa vie, aky bude objem valcov?

Odesláno

Tento tajný dokument jsem potřeboval už minulý týten, patrně jsem neprovedl ten správný úder.

+1

Odesláno (upraveno)

Pozor, pánové, nový způsob čištění Amfibií. Donedávna jsem používal Cape Cod nebo Sitol...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

... ale pak jsem viděl v televizi dojemnej ekologickej dokument a rozhodl jsem se, že musím něco udělat pro planetu taky. Skoncoval jsem s chemickými čističi hodinek a přešel na biologické prostředky. Nejvíc se osvědčil Planorbarius, Neritina a Otocinclus :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Možná jsi nebyl dost přesvědčivý. Já jsem vydal ostrý povel "budete čistit!", počkal týden a dal hodinky do vody. A jak se ty potvory snažily!

Ten týden jsem teda pro jistotu nekrmil :D

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ze mne se plizive stava neco jako one-watch-guy... uz dlouho jsem na ruku nevzal nic jineho nez svoje ctyristadvacitky.

Dají se někde koupit za rozumný peníz?

Odesláno

Dají se někde koupit za rozumný peníz?

Jedny ctyristadvacitky mam ted v prodeji. Ale teda maji cifr s potapecem a uplne jine lunety, takze vypadaji uplne jinak :D Muzes si je ale predelat k obrazu svemu ;)

Odesláno

Travexi, to je večerní sluníčko nebo už jde lumi do vintage odstínu? A pokud je bé správně, jak dlouho je máš/nosíš?

Odesláno

Travex: předpokládám, že je to maskovací triko ruských námořníků?

Já je dnes vytáhl před návštěvou u hodináře na kolo do lesa, jestli se nevytřesou. No a sebe potom na odměnu (tekutou).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...