martar Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 ... a to jich mám nekompletních ve stadiu rozdělanosti víc: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 To je správný směr Stejnak tě obdivuju: já na co šáhnu, to... může přeskočit hodináře a letět rovnou do koše
Svatoslav Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 tepelné modření kalením (zahřátí oceli na 305 - 315 stupňů v plameni, peci nebo speciálním oleji). No je to moje chyba napsal jsem brynýr v tom případě by to bylo složitější, muselo by dojít k mramorování brynýrem. Toto bylo opravdu jak píšeš ty, nahřátí lunety na modro zlatou barvu a ochlazení olejem. Stačilo by asi i jen nahřátí, tak jak je vidět na výfuku motorky. Brynýrování jsem prováděl většinou za studena chemicky, nebo za tepla malé věci odhadem, kov do červena a olej. Vše amatérsky, když jsem dělal nože (jako koníček). Barvy zlaté a modré než zešedne tak při kalení a popouštění pokud byl výrobek vyleštěný nebo jeho část. Vlastně jsem ani nezkoušel zda je luneta ocelová, možná se tak zbarvil chrom.
morbo Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 ... a to jich mám nekompletních ve stadiu rozdělanosti víc: navsteva1.jpg Kua už sem myslel, že sem komplit, ale amfibie bez minutovky, to je nápad za milion. Na takové ty lejzy dejs, kdy se člověk vzbudí a už v posteli je mu jasný, že se bude dneska strojit tak maximálně do županu. Martare, seš génius. Doufám, že nemáš v úmyslu montovat tam nějaký další ručičky.
martar Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Morbo, jestli se někdy vrhnu na politiku, máš u mne místo mluvčího zajištěné - umíš mé činy vysvětlit v tom nejlepším světle...
elloco Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Strašně vám kluci závidím, jak jste schopni si to pěkně porychtovat a prohazovat jednotlivý díly... Nad některejma modelama už tady dlouho slintám a zaplaťpánbůh tady nikde není kvelb, kde bych si to mohl ochmatat a nechat sestavit. Protože pak bych byl asi v prdeli...
Svatoslav Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Zpátky do trenek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 I když se mi ta mosaz strašně líbila, tak víš že takhle jim to sluší asi nejvíc! Moc hezký!
little_w Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Ze mne se plizive stava neco jako one-watch-guy... uz dlouho jsem na ruku nevzal nic jineho nez svoje ctyristadvacitky.
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 A já je zrovna včera vytáh z šuplíčku z jejich krabičky, úhledně zabalený a dlouho na ně koukal jak na svatej obrázek Sem hodně dlouho odmítal myšlenku mít je zase jako Amfibie N° 1... Joo, 420-tky sou prostě nádherný! A maj takový to kouzlo, kterým si vás vždycky zavolaj zase k sobě Přitom - co na nich vlastně je, no? Ale sou neodolatelný. Mají nějaký zvláštní druh přitažlivosti
Roman-ZA Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 tak, tak , 420-tky su paradne. dobre sadnu na ruku na tej novej gume, co som kupil, vyzeraju paradne
Svatoslav Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 I když se mi ta mosaz strašně líbila, tak víš že takhle jim to sluší asi nejvíc! Moc hezký!Ten nový tah tomu dává šmrnc, ale z kůží nejlépe mosazná luneta. Hodinky se stále zastavují v pátek jdu k hodináři, jestli nejsou zmagnetizované. Ze mne se plizive stava neco jako one-watch-guy... uz dlouho jsem na ruku nevzal nic jineho nez svoje ctyristadvacitky.Tyto jsou hodně hezké.
lub Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Joo, 420-tky sou prostě nádherný! A maj takový to kouzlo, kterým si vás vždycky zavolaj zase k sobě Přitom - co na nich vlastně je, no? Ale sou neodolatelný. Mají nějaký zvláštní druh přitažlivosti 420 jsou jediný, u kterých mě trochu mrzí, že jsem je prodal. dnes amfi v kanclu. velká spokojenost s nimi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Svatoslav: to mě mrzí A tou korunkou si to zkoušel?
Svatoslav Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Svatoslav: to mě mrzí A tou korunkou si to zkoušel? LONGINES: zkoušel a dlouho, uvidíme, když je nosím není problém, ale odložím na noc a konec ta doba výdrže se zkracuje. Dnes jen do půl čtvrtý.
5etter Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 (upraveno) Sorry, omyl. Upraveno 23. srpna 2017 uživatelem 5etter
5etter Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Omluvte, prosím, můj první pokus s Amfibií, foťákem v novém mobilu a tapatalkem.
Frostie Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 To je nějak moc nových změn najednou...
5etter Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 A ještě jsem se nedávno nechal ostříhat nakrátko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se