Návštěvník LONGINES Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Když tady vidím ty hezké fotky, tak se skoro stydím sem fouknout tu svojí mobilofku, kterou jsem vytvořil v návalu radosti ze skvělých hodinek.Nejde o fotku, jde o hodinky a ty sou nádherný! Tak ať supr slouží! P.S. Dyť ta fotka není vůbec špatná
Roman-ZA Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 Když tady vidím ty hezké fotky, tak se skoro stydím sem fouknout tu svojí mobilofku, kterou jsem vytvořil v návalu radosti ze skvělých hodinek.tieto ani mne nedavaju spat. nech ti sluzia v zdravi kde si zohnal? v meranome ich nemaju.
Svatoslav Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 Jednu setmělou z dovolené a druhou již doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pan socka Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 tieto ani mne nedavaju spat. nech ti sluzia v zdravi kde si zohnal? v meranome ich nemaju.V Meranomu. Tohle je jedna z mála SE, které mají pravidelně v nabídce již několik měsíců, tak si to stačí vychytat.
Ricchie Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Ty 710SE jsou fakt super, už jsem taky v pořadí! Jinak - nemáte někdo zkušenost s velikostí těch trik nebo polokošil, co mají v rámci Accesorries (u Amfibek SE)? Řeším XL či XXL?
Svatoslav Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Trochu jinak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Hezká meshová změna, která jim rozhodně sluší! A imho k potápkám je to i trefnější. Za mě bych jim vrátil jejich chromu zbavenou lunetu Jo - a nevláčej je takhle po nerostech, já vím že sou to tooly, ale přeci jen...chuděrky
Svatoslav Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Hezká meshová změna, která jim rozhodně sluší! A imho k potápkám je to i trefnější. Za mě bych jim vrátil jejich chromu zbavenou lunetu Jo - a nevláčej je takhle po nerostech, já vím že sou to tooly, ale přeci jen...chuděrkyLONGINES: to byl jen takový experiment, ta mosazná sedí spíš ke kůži. Měl jsem doma ještě lunetu z komandirských, tak jsem ji jednoduše upravil. Chvíli budu nosit a dám stříbrnou s puntíkama.Jsou to vojenské hodinky musí vydržet všechno, kdybych neměl o nich přečtené vše tak už jsem je práskl do kouta. Začínají si dělat co chtějí.
Návštěvník LONGINES Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Začínají si dělat co chtějí.Jak to? Zastavují se?
Svatoslav Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Jak to? Zastavují se?Tak jak píšeš, po celodenním nošení, ráno o 6 hod. stojí. Už mi to udělaly 3x z toho 2x na dovolené a trvalo než jsem je rozchodil. Poprvé dostaly i ránu o stůl.
Návštěvník LONGINES Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Rána je zbytečná. Stávalo se mi to taky. Vyšroubuj korunku a natahuj ručně, dokud neuslyšíš ránu z hodinek, pak ti budou pěkně běhat. Mě to u těch mých znechutilo, náhodou sem tohle zkusil a od tý doby už sem neměl problém. Až se zas zastaví, zkus to a snad to pomůže.A ušetříš pouzdro hodinek od záseků způsobených návaly vzteku
ultrawatch Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Trochu jinak.Nevypadá to zle s touhle lunetou, jen nevím, ona je namodralá, nebo to chytá odraz modré od okolí?
ultrawatch Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Protože mně to chytá dost barvu z čehokoliv. Tady třeba na pivu pod slunečníkem Pepsi. Jednou ručky domodra, podruhé dočervena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Rána je zbytečná. Stávalo se mi to taky. Vyšroubuj korunku a natahuj ručně, dokud neuslyšíš ránu z hodinek, pak ti budou pěkně běhat. Mě to u těch mých znechutilo, náhodou sem tohle zkusil a od tý doby už sem neměl problém. Až se zas zastaví, zkus to a snad to pomůže.A ušetříš pouzdro hodinek od záseků způsobených návaly vzteku Nevypadá to zle s touhle lunetou, jen nevím, ona je namodralá, nebo to chytá odraz modré od okolí?LONGINES: nával vzteku se nekonal a ještě než jsem s nimi praštil, tak jsem na stůl poskládal tričko. Provedu ten nátah. Ultrawatch: ta luneta má modrý brynýr. Nahřátá nad ohněm a stříknutá olejem. Pánové když nepůjdou tak jsem jim slíbil tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Sváťo ty seš strašnej rebel ... a abyste zas neřekli, že to kropim jenom vodou ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Sváťo ty seš strašnej rebel .Věříš, že už mi tohle jeden pán řekl, ale v jiném čase. To jsem byl ještě mladý a krásný. Fotky hezké, hodinky samozřejmě.
morbo Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Tak jesi to nebyl prokurátor tak asi dobrý. Jo a nechlastejte mlhu, bolí z toho hlava. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 (upraveno) Svatoslav, LONGINES: kluci, děláte mi radost, vy jste správní amfibisti Ta Svatoslavova modřená (nebo modro-fialověná) luneta je teda něco, to by mě nenapadlo zkusit. Prosímtě, říkáš tomu brynýr (chemické modření oceli za pomoci vařícího roztoku solí nebo kyselin a následná konzervace olejem/naftou), ale popisuješ tepelné modření kalením (zahřátí oceli na 305 - 315 stupňů v plameni, peci nebo speciálním oleji). Jestli jsi z praxe, zajímalo by mne, zda se termín brynýr běžně používá v širším slova smyslu pro oba typy modření (resp. černění, hnědění nebo rudnutí kovu, protože oba postupy se využívají za změny složení nebo teploty i k získání jiných barevných odstínů). Hezké nedělní ráno starým i novým amfibistům (... ne, stále ještě nejsou hotové, vteřinovka nenabarvená, pata dosud ne zcela zhojená ) Upraveno 20. srpna 2017 uživatelem martar
Návštěvník LONGINES Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 Dmu se pýchou za pochvalu Martare tak ať si už hlavně brzo fit! Úplně mi to bylo tak líto, jak si měl ten úraz..! P.S. Nekompletní Superamfibie se samozřejmě omlouvají, vzhledem ke zdravotním obtížím - to musí pochopit každý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se