Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jo, uvažoval sem o něm, nebo o kůži,tady by se to hodilo, nicméně kdybych si od 5ettera mohl koupit ten původní, ten by mi tam seděl úplně nejlíp, no. Jinak teda pozdro 090 s tímhle cifrem se mi zatím líbí víc a víc! Tož tak :)

Odesláno

Já na to nespěchám, kolega poslal i tracking. Aktuální stav:

Small packet to Czechia

Russian Federation Post

Sorting

11 November 2017, 12:08 400964, Volgograd

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Cože? Z Moskvy? Co tam dělaj? No že já se vlastně taky divím,ty moje poslali z Kazaně do Sankt Petěrburgu, pak zpět do Čistopolu, a zase zpátky do Petěrburgu. Ale je fakt, že tam si pobyli 3-4 dny i s celnicí a pak už letěly k nám. Takže si tipuju, že buďto ještě dnes, max zítra se Ti vrátí zpet do Moskvy, tam už je zachytí celníci a tak za 2-3 dny poletí k nám, do Čech.

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

Longines, jsem rád, že alespoň někdo z čekatelů Vostoky už dostal a ještě ta shoda narozenin a datum výroby - to je až takové mysticko romantické, byli jste si souzeni. :clap:

Přeji ať dlouho a přesně slouží  :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Děkuju moc! Mě to právě takhle taky přijde, sou takový... útulný :) Fakt je mám rád :)

Odesláno

Lonži, bacha, George Orwell měl pravdu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vzal bych ty vlevo, protože ty vpravo už mám.

A jelikož mě buzeruješ za vulgarity, neodpustím si buzeraci za pravopis. Ve slově nemůžu se píše ů s kroužkem, nikoliv s čárkou.

Odesláno

Které byste vzali a proč? Já se furt nemúžu rozhodnout. Luneta se mi líbí víc u 150, číselník bez data a jen s indexy u 710.

Primárně bych se rozhodoval podle pouzdra, za mě 710,následně podle cifru opět 710. Lunetu si můžeš pořídit jakou chceš a sám vyměnit. Takže vše nejspíš ukazuje na 710.

Návštěvník Kamil
Odesláno

...neodpustím si buzeraci za pravopis. Ve slově nemůžu se píše ů s kroužkem, nikoliv s čárkou.

To vím taky, jenomže už blbě vidím na klávesnici. :)

Odesláno (upraveno)

Je na čase trochu promrskat Společenský katechismus - Mezi lidmi a s lidmi! od Gutha-Jarkovského

Úřadové starají se nám o pořádek a spravedlnost,  shánějí  potřeby na  věci obecně nutné a prospěšné; to všecko je práce mnohdy namáhavá a zřídka kdy vděčná a musíme je rozhodně míti v úctě, zachovávati zdvořilost obecně předepsanou,  nechoditi do kanceláří bez zaklepání a s kloboukem na hlavě, neskákati do řeči mluvícímu úředníku atd.

Ale pozor, není to všude tak hrozné:

V Americe jsou v té příčině volnější, tam za horka i vysocí úředníci sedávají v kancelářích bez kabátů!

Upraveno uživatelem travex
Návštěvník LONGINES
Odesláno

LONGINES a 5etter vyjadřujte se slušněji, pls.

Jo, tak až teď sem zaznamenal, že sem byl pokárán za neslušné vyjadřování... Nevím, čím sem pobouřil, pokud tedy slovo "prase" není zastřeleníhodný vulgarismus.

A 5etterovo vyjadřování mě osobně ničím nepobouřilo, a když jasně vidím, že tím nikdo nikoho neuráží a je to myšleno v dobru, nechápu potřebu někoho peskovat, ať je to root admin nebo začátečník. Myslím, že tu do teď byla celkem pohodová atmosféra. Škoda, že se tu teď musí řešit takový hlouposti, slovíčkaření. Takhle se tu nebude moct za chvilku říct ani dobrý den. Mě třeba zase pobuřuje, že se nás ptáš jaké že Amfibie si máš koupit. Každý z nás věděl dlouho dopředu moc dobře, jaký si má koupit a proč a asi nic na světě by ho od jeho rozhodnutí neodradilo. Tohle mi přijde na člověka totálně bez vlastního úsudku a názoru. Promiň. Je pravda, že sem tě doposud  neznal, třeba se v tobě pletu (a v tom případě se ti omlouvám), ale zatím si mě přesvědčil o opaku. Opravdu bych se  zamyslel zpátky nad sebou, jestli to bylo opravdu nezbytně nutné. Kup si Amfibie jaký chceš. Copak můžu vědět, co se ti líbí? Já nejsem ty a ty nejsi já.

Odesláno

090 mám 4 roky a první, co jsem udělal, bylo sundání tahu.

No a potom zde čtu 5etterova pochvalná slova, kdy jeden kus hned posílá londžimu, protože měl 1.6. narozeniny.

Tak jsem si řekl, že ten zázrak musím zkusit, jen co ho zkrátím. Pokud se k tomu taktéž chystáte, Bergeon soupravičku za pětku nechte na svém místě a vezměte do ruky šroubovák a kombinačky. 

A pamatujte, pokud to nejde silou, použijte větší sílu!

epbDVjh.png

xQoopMf.png

Jo a ten tah je tak suprovej, že jsem to dal hned zpátky na zulu.

Odesláno

Ty multikleště jsou fakt super. Ráno si s nima ukrojíš chleba a namažeš ho máslem, odpoledne s nima uděláš rozvody na moskviču (koukám, že mají i měrky na ventilové vůle - super věc) a večer si s nima zkrátíš tah na hodinkách. Fakt šikovnej tool.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jojo, 5etter je tak hodnej, že mi dodá tah, co sem si svýma kopytama levejma odrovnal při zkracování. Už chápete, proč se Londži bojí výměny lunet, tahů, ciferníků, ruček, štelování přesnosti a veškerého jiného tuningu :) ? A sranda je, že sem šel k hodináři se zkrácením tahu a když sem byl už před vchodem, tak sem otočil nazpět s tím, aby mi je náhodou nepoškrábal a že si to pod heslem "Co  si člověk sám neudělá, jakoby neměl" zkrátím sám  :lol2: No, na celým fóru nenajdete levějšího než sem já :) 

P.S. koukám, že ten tvůj tah je nějakej úplně jinej, jako nedodělanej  :eek:

Odesláno

Ty multikleště jsou fakt super. Ráno si s nima ukrojíš chleba a namažeš ho máslem, odpoledne s nima uděláš rozvody na moskviču (koukám, že mají i měrky na ventilové vůle - super věc) a večer si s nima zkrátíš tah na hodinkách. Fakt šikovnej tool.

:D :D :D Dík.. Som sa fajne zasmial. 

A aby som nebol off..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...