Jirka19 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 No já zvolil podobnou variantu, ale 710, mě se ta jednoduchá bílá taky líbí, teď jenom esli dorazej:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ta bílá s modrou je moc hezká. No, vybrali sme si je všichni hezké, teď uvidíme, komu a kdy ( a jestli vůbec) přijdou
Jirka19 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Teď mi přišel mail s tracking number, tak to snad i poslali, teď už jen doufat, hezké to máme všichni, jak říkáš:-)
morbo Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Můj kámoš kdysi dávno dělal pro ČP a tenkrát mi došlo, že to není jenom partička špeditérů, to je životní styl. Něco jako Pekelní andělé, akorát jezdí dodávkama a sem tam rozkřápou někomu balík. ... ale v Rusku je to asi v pohodě.
Návštěvník LONGINES Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Hej morbo, sakra tos nám měl ale říct, až (teda jestli) nám všem pošta ty Amfibie doručí Ještě, že sem klidnej, páč sem si na YT ověřil na rozbalování Amfibií od Meranoma, že je v Meranomu na cestu hezky uloží do takových tý měkoulinký bublinkový fólie, takže hrozí max tak nakřápnutá krabka Teda hergot, to mi připomnělo, že už je to víc jak 3 dny a stav je beze změny. To tam snad hrajou ty celníci recitovanej mariáš nebo co
mikymik Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Právě rentgenují a určují pravděpodobnou hodnotu. Cca 1000 USD. Budou zklamaní.
Návštěvník LONGINES Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Tak snad to určí dřív, než nám v nich stářím zatuhne mazací olej v ložiskách. Jee, nebo to ještě v životě neviděli ruský hodinky Sou to koumáci, že ty ruský celníci sou oproti nim hadr... edit: sem si vším, že ses komentováním Amfibií hodně přiblížil počtu příspěvků 666 Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem LONGINES
mikymik Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Máš recht. Budu si je šetřit a 666. bude s fotkou na rudých deskách s inventárními čísly v práci.
lub Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 (upraveno) pánové, jsem napnutej jak kšandy, jestli vám všem v pořádku dorazej. mám cukání hned objednat, ale ještě počkám na vaše reference.. nejrači bych vzal rovnou dvoje = 710 + 420 edit - ještě fotečka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. listopadu 2017 uživatelem lub
5etter Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Tak reference jsou zatím takové, že moje hodinky v úterý dorazily zpět do Soviet Marketu a tím cesta zásilky skončila dál už asi nic nevysleduju. Maily se mi odtud vrací jako nedoručitelné. Sbírám odvahu zvednout telefon a zkusit tam zavolat. Asi to nechám po neděli...Nosím Seiko 5 a su spokojenej parchant. Akorát těch 75USD bude rodině na konci měsíce chybět, ale uskromníme se.
travex Odesláno 10. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Asi to bude v pohodě, ten můj zázrak je už na celnici v Praze. Po čtyřech letech nové Amfibie, bude to velká událost. Zároveň jsem ještě něco naklikal u favinova, ale na to si ještě budu muset počkat. Takže 5etter byl asi výjimka a nepomohl mu ani ten žigulík v avataru.
lub Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 jaký uskromňování se, stejně bys ty peníze neměl, jenom nějaký hodinky a těch byste se nenajedli. holt budeš doma dělat, jakože je máš.tvl to je ale fakt nahovno s tím prodejcem, tos mě nepotěšil. tak přeju ať to dobře dopadne. travexi, taky ze sovětmarketu?
5etter Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Dělat doma, že mám nový hodinky, který ve skutečnosti nemám, tak to je úplně opačná role, než jakou jsem zvyklej hrát.
Jirka19 Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Já mám dle tracking number po 3 dnech od objednání(Soviet market- 4.11.) stastus, že česká pošta převzala zásilku do přepravy 7.11.(bez určení kde to je), ten den to bylo podle toho ještě zároveň v Moskvě, od té doby nic, tak uvidíme kam se to hne.
mikymik Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 (upraveno) Objednával jsem je ze soviet.market 30.10., přesně za týden 6.11. se objevily na vyclívací poště a od té doby tam trčí a to jsem si myslel, že tam dnes zaběhnu. 5etter: To je mi opravdu líto. I proto, že za to trochu můžu. Zkoušel jsem o nich něco najít na netu, ale je to bída. Nicméně jsou docela činní na Facebooku. Manželka tam účet má, třeba na tom budeš stejně Zkusil bych je kontaktovat i touhle cestou, případně z jiné mailové adresy (přes mail jsem si s nimi psal i v neděli, reagovali do 10 minut) a pokud i tyto pokusy budou neúspěšné, řešil bych vrácení peněz přes PayPal. edit: https://www.facebook.com/vostokwatches/ Upraveno 10. listopadu 2017 uživatelem mikymik
Effe Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 5etter : nepůjde to v nejhorším případě řešit přes Paypal ?
Jirka19 Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Tam dnes se mi tam objevilo, že přijato na celnici ruské federace (Sharapovo), to už by to snad mohlo i vodletět
5etter Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Napsal jsem do Soviet marketu z pracovního mejlu a po půl hodině jsem obdržel tuhle odpověd: Dear Sir,I really sorry for this trouble but please don't worry.You'll receive replacement soon, it could be already in the way.Best regards,Konstantin Naděje umírá jako poslední.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se