Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

5etter:  :lol2:

Ať sou pro mě Amfibie symbolem čehokoliv, hlavně sou to jen hodinky, v hodinkách nemá voda co dělat a v těch diverzkách už vůbec ne. Voda v hodinkách znamená pro hodinky ????? ?????? a dobrovolně si nechat do hodinek téct vodu, když sou v záruce, mi přijde už i na nás, divný Amfibisty, už prostě moc :) 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

A to já musím zase 5ettera pochválit za vytrvalost nasazení origo tahu :) To je teprv správnej Amfibista - přičuchnul k vyčinčaným vymoženostem nosítek Západu, a stejně je nakonec věren originálu, že pánové :) !

Odesláno

Hodil sem je na tah

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Travexův hlodavec potřebuje kámoše. Bohužel se mobilem vyfotit nedal, páč si amfíbie chtěl prohlédnout a očichat ze všech stran a rychle se u toho pohyboval.

Jinak dýnko jsem utáhl vší silou (tedy co mi vývrtka a hřebík dovolily) a rosení sklíčka ustalo.

Dokusane, spokojenost s tahem? U mě překvapivě nakonec ano, jen jsem (u tahu ;)) lehce obrousil ostré hrany :)

Odesláno

Dokusane, spokojenost s tahem? U mě překvapivě nakonec ano, jen jsem (u tahu ;)) lehce obrousil ostré hrany :)

Tak já sem žádný ostrý hrany nezaznamenal. Tah mě příjemně překvapil.

Odesláno (upraveno)

Před Vánoci jsem měl náladu utrácet za blbosti. Kromě kožených řemínků, o kterých jsem dnes psal do svého vlákna, a lunety od favinova, která mi před chvilkou přišla, jsem objednal i tenhle tah. Tak su zvědavej. Vzal jsem verzi bez potapěče za 4 dolary.

Až vymyslím, co na které hodinky nabastlím, tak se pochlubím fotkama.

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Tak já sem žádný ostrý hrany nezaznamenal. Tah mě příjemně překvapil.

Travexův hlodavec potřebuje kámoše. Bohužel se mobilem vyfotit nedal, páč si amfíbie chtěl prohlédnout a očichat ze všech stran a rychle se u toho pohyboval.

attachicon.gif20171230_183710.jpg

Jinak dýnko jsem utáhl vší silou (tedy co mi vývrtka a hřebík dovolily) a rosení sklíčka ustalo.

Hodil sem je na tah

kde ste kupili tie naramky?

Odesláno

Ja take sleduji osudy svych 150SE a 710, to cekani me muci :D

710 byli odeslany z Meranomu 14.12
150SE byli odeslany z Meranomu 18.12

710 dorazili na celnici RF 22.12
150SE dorazili na celnici RF 30.12

710 opustili RF 2.1
150SE opustili RF 1.1

Tak jsem zvedavy ktere doputuji drive :D

Sleduji cestu svých 420919, 1.1. opustily RF, tak snad se brzy dočkám...:-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...