Návštěvník LONGINES Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 5etter: Ať sou pro mě Amfibie symbolem čehokoliv, hlavně sou to jen hodinky, v hodinkách nemá voda co dělat a v těch diverzkách už vůbec ne. Voda v hodinkách znamená pro hodinky ????? ?????? a dobrovolně si nechat do hodinek téct vodu, když sou v záruce, mi přijde už i na nás, divný Amfibisty, už prostě moc
Svatoslav Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 travex: tak s tvým dovolením. Chtěl jsem poslední den v roce přispět nějakým zimním motivem, ale člověk míní příroda mění. Takže místo zimy déšť a jarní příznaky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 a takeze: "porucime vetru, dezdi", nic?
5etter Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 31. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 Univerzální fotka, kterou můžeš použít i na Velikonoce. My už kozu neplánujeme.
Návštěvník LONGINES Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 A to já musím zase 5ettera pochválit za vytrvalost nasazení origo tahu To je teprv správnej Amfibista - přičuchnul k vyčinčaným vymoženostem nosítek Západu, a stejně je nakonec věren originálu, že pánové !
5etter Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 Jo, polštářek v hodinkovnici říkal, že je to celkem pohodlný.
Dokusan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 První pracovní den roku s Amfibiemi.Doufám, že se nějaké příští rok dostanou do kalendáře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Hodil sem je na tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Travexův hlodavec potřebuje kámoše. Bohužel se mobilem vyfotit nedal, páč si amfíbie chtěl prohlédnout a očichat ze všech stran a rychle se u toho pohyboval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak dýnko jsem utáhl vší silou (tedy co mi vývrtka a hřebík dovolily) a rosení sklíčka ustalo. Dokusane, spokojenost s tahem? U mě překvapivě nakonec ano, jen jsem (u tahu ) lehce obrousil ostré hrany
Dokusan Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Dokusane, spokojenost s tahem? U mě překvapivě nakonec ano, jen jsem (u tahu ) lehce obrousil ostré hrany Tak já sem žádný ostrý hrany nezaznamenal. Tah mě příjemně překvapil.
mikymik Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Bych se vsadil, že máme tahy stejné. Je ale možné, že Favinov upravuje nejen přezku, ale kultivuje i celý tah.
5etter Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Před Vánoci jsem měl náladu utrácet za blbosti. Kromě kožených řemínků, o kterých jsem dnes psal do svého vlákna, a lunety od favinova, která mi před chvilkou přišla, jsem objednal i tenhle tah. Tak su zvědavej. Vzal jsem verzi bez potapěče za 4 dolary.Až vymyslím, co na které hodinky nabastlím, tak se pochlubím fotkama. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem 5etter
Roman-ZA Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Tak já sem žádný ostrý hrany nezaznamenal. Tah mě příjemně překvapil. Travexův hlodavec potřebuje kámoše. Bohužel se mobilem vyfotit nedal, páč si amfíbie chtěl prohlédnout a očichat ze všech stran a rychle se u toho pohyboval.20171230_183710.jpg Jinak dýnko jsem utáhl vší silou (tedy co mi vývrtka a hřebík dovolily) a rosení sklíčka ustalo. Dokusane, spokojenost s tahem? U mě překvapivě nakonec ano, jen jsem (u tahu ) lehce obrousil ostré hrany Hodil sem je na tahkde ste kupili tie naramky?
mikymik Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Já tady https://www.aliexpress.com/item/Ouhaobin-22mm-Stainless-Steel-Bracelet-Watch-Band-Strap-Straight-End-Solid-Links-Gift-Oct-23-Dropship/32837874778.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.X0PVUW Dokusan asi u Favinova na eBay.
travex Odesláno 3. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Travexův hlodavec potřebuje kámoše. Jen si dovolím lehce poupravit, králík není hlodavec, ale zajíc. Jsme přece ve vláknu ruské hodinky.
pepyczek Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Sleduji cestu svých 420919, 1.1. opustily RF, tak snad se brzy dočkám...:-).
Dizzy Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Ja take sleduji osudy svych 150SE a 710, to cekani me muci 710 byli odeslany z Meranomu 14.12150SE byli odeslany z Meranomu 18.12710 dorazili na celnici RF 22.12150SE dorazili na celnici RF 30.12710 opustili RF 2.1150SE opustili RF 1.1Tak jsem zvedavy ktere doputuji drive Sleduji cestu svých 420919, 1.1. opustily RF, tak snad se brzy dočkám...:-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se