martar Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) Dřevák a Odjinud jsou jasní západní štváči. Naše vlákno si rozvracet nedáme! Ne, vážně. Zkušenosti jsou různé, třeba Kuncák je bral nové a nejdou. Tam je to jasné. Pokud jste je ale pořizovali po bazarech a burzách (protože předpokládám, že hodinky "tak hnusné, že by je nikdo nenosil" nebyly zakoupeny po dlouhém vybírání nové z ofiko distribuce ), je prostě třeba brát v potaz fakt, že mají nějakou historii... Jak to tak čtu, mám o to větší radost ze svého tria bezproblémových obojživelníčků. Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem martar
rur Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Na novém tahu už od vánoc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 16. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Tady jsem si dovolil na ukázku ze své zahrádky, amphibie, jestli se neurazíte.
martar Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Vy je máte furt jako nový, pane Hujer, to snad ani není možný. Myslím, že je nosíte jen vyjímečně kvůli fotkám pro chronomag nebo když jdete pouštět draky Tady jsou původně Kuncákovo, teď už moje Amfibie... sice nefungují, ale stejně jsou pěkný.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Takže aspoň jejich estetická funkce je zachována Já marně čekám na nato strapy, které jsem objednal ve stejný den jako amfibie, abych mohl taky přihodit nějakou fotku. Aspoň jsem donutil číňana poslat zpátky prachy a objednal jinde...
travex Odesláno 18. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Vy je máte furt jako nový, pane Hujer, to snad ani není možný. Myslím, že je nosíte jen vyjímečně kvůli fotkám pro chronomag nebo když jdete pouštět draky To je tím matným pouzdrem, to je naprosto geniální věc, ty budou jak nové pořád. Navíc sklíčko jsem nedávno přejel zubní pastou.
Paja STI Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Ty jo,do toho bych i šel...http://www.ebay.com/itm/301848313172?ssPageName=STRK%3AMESELX%3AIT&_trksid=p3984.m1555.l2649
villain83 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 vypadá to dobre,hlavne ty vocka,ty by sly provliknout pres pouzdro
martar Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 To se mi sakra líbí! Teda pokud je to měkká guma nebo silikon. Přidám fotky, ať i příští generace amfibistů vědí, o čem byla řeč: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Paja STI Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Má tam i jiný fajnový věcičky...To průhledný dýnko vypadá brutálně.http://www.ebay.com/itm/VOSTOK-AMPHIBIA-DIVING-WATCH-200-M-SEETROUGH-BLUE-AR-DOMED-CRYSTAL-CASEBACK-/301841863018?hash=item46472d516a To Martar: Děkuju za vložení obrázku,já u sebe považoval za úspěch vložení toho odkazu... Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem Paja STI
martar Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Průhledné dýnko v tomhle provedení je podle mě na zápěstí zcela nenositelné. Možná na neoprénu, akorát by člověk musel v rukávu vystřihnout pro dýnko kolečko
morbo Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Právě že tohle je dýnko pro pravé fajnšměkry, kteří se již odprostili od pouhého měření času a hodinky nosí obráceně, aby se mohli kochat průhledem na strojek.
martar Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Máš recht, morbo . A pro vlastníky extra krátkých rubberů od Meranomu - už se to tu řešilo - je to zároveň jediný způsob, jak nosit hodinky se zapnutým páskem, protože s tímhle dýnkem by se u normálně nasazených hodinek oba konce gumy pod zápěstím ani nedotkly
morbo Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Myslím, že by tomu slušel i nějaký pořádný kožený NATO řemen. Ve variantě ?dial-down? by zároveň chránil ciferníkové sklíčko před poškrábáním. K tomu samozřejmě černá azimutární luneta, to dá rozum.
travex Odesláno 19. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Tuto teoretickou úvahu bych si dovolil vyvrátit, protože nato řemeny jsou proslaveny škrábáním dýnek. Právě tím, jak se mezi hadr a hodinky dostane bordel - tato kombinace je jak jemný smirkový papír. Ale to dýnko typu papiňák je rozhodně originální, doela by mě zajímalo, jak to vypadá na ruce.
villain83 Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Podle me dost blbe,jednak si myslim,ze to bude dost nepohodlny a navic to bude z profilu vypadat hrozne.Pokud sednou dobre na ruku,tohle dynko veskerej komfort toho pouzdra zabije.A v neposledni rade neni moc na co koukat.
travex Odesláno 19. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Zase na druhou stranu, jsou tu kolegové, kteří by pak pohodlně viděli, když by jim ze strojku něco upadlo.
martar Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 ... a nemuseli by hledat nůžky nebo šupleru na otevření dýnka Fuj, já jsem ale zlomyslný. Jdu pohladit děti, ať si vylepším karmu.
Paja STI Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Fakt je,že by to dýnko asi zabilo super vlastnost amfibií-jsou neuvěřitelně pohodlný... Ať nosím jakékoliv hodinky tak pokaždý si rám vemu amfibie a najednou taková pohodička-jak když vleze člověk z kanad do papučí Ale s tou gumou z předchozího odkazu by si sakra rozumělo... Asi obé objednám a dám nějaké reference - Ale zásadní otázka: Jakou řadu zvolit ? Mám spadeno na 060...
morbo Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Fakt je,že by to dýnko asi zabilo super vlastnost amfibií-jsou neuvěřitelně pohodlný... Ať nosím jakékoliv hodinky tak pokaždý si rám vemu amfibie a najednou taková pohodička-jak když vleze člověk z kanad do papučí Ale s tou gumou z předchozího odkazu by si sakra rozumělo... Asi obé objednám a dám nějaké reference - Ale zásadní otázka: Jakou řadu zvolit ? Mám spadeno na 060... Tak na to si rád počkám. Pozor ovšem na rozměry pouzdra / strapu; jestli se nepletu, tak ten řemeň má 22 mm a 060 pouzdro je otevřeno na 18 mm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se