mkshort Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 Jeste k ty rezerve chodu. Ve specifikaci stroje 2416 pisou na Meranomu rezervu >31 hodin. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
morbo Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 (upraveno) Za mě taky cajk, tahle barva je rozhodně trend pro letošní léto. Edit: reakce na travexovo gangam style nato. Upraveno 30. května 2018 uživatelem morbo
mkshort Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 Taky mam novinku. Lehky tuning scuby duda pomoci neptunovske lunety, ktera dorazila vcera z vychodu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 Vostok postupně do výroby dává tyhle ocelové korunky a lunety, který si sám vyrábí, takže už žádná Čína. Takže je vše je v pořádku. A sou moc krásný- gratulace!
Jorge Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Přidám se s dotazem. A ta ocelová korunka teda už není ten slavný viklací patent? Nebo zůstalo viklání zachováno? K hodinkám taky gratuluji, moc pěkné.
Návštěvník LONGINES Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Samozřejmě viklací korunka zůstala zachována
mkshort Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Dojmy z prvního nošení potuněné verze. Mám z nich následující pocit.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
H_G_ Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Na prvním obrázku je plechová klasika, na druhém tedy nový typ korunky z nerezové oceli, kterou zřejmě montují na nově dodávané hodinky a na třetím je též nerezová korunka, která se dá objednat jako náhradní díl. Všechny tři mám doma a mohu potvrdit, že se viklají stejně. Ty nerezové působí dojmem, že víc vydrží, na druhou stranu vypadají na leštěném pouzdře malinko nepatřičně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Tak tak. Čistě designově se mi ale stejně nejvíc líbí ty původní, staré, "plechové".
travex Odesláno 31. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Je to tak, ty nejvíce obyčejné jsou nakonec nejlepší.
Návštěvník LONGINES Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Prostě k Amfibiím patří, zvyk je železná košile
ultrawatch Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Na prvním obrázku je plechová klasika, na druhém tedy nový typ korunky z nerezové oceli, kterou zřejmě montují na nově dodávané hodinky a na třetím je též nerezová korunka, která se dá objednat jako náhradní díl. Všechny tři mám doma a mohu potvrdit, že se viklají stejně. Ty nerezové působí dojmem, že víc vydrží, na druhou stranu vypadají na leštěném pouzdře malinko nepatřičně.Nebyl bych tak skeptický k novým nerez korunkám, dají se přece rozleštit, však jsme Češi, neéé? My si poradíme. Třeba za mně je ta nová fakt supr svým tvarem i vzhledem ke tvaru většiny origo lunet. Ta stará je taková ožvýkaná, že člověk neví, zda mu při vyšroubování, nebude klouzat v ruce.
H_G_ Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Jj, souhlas, však taky plechovou mám uschovanou v krabičce a obě ocelové mám na hodinkách.
little_w Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Na ruce pořád, ale dnešní fotka je rozmazaná, takže pár dnů stará přišla k dobru. Hodil jsem na ně zpátky tu původní lunety a má to něco co sebe. Jednoduché, a s veselyma barvickama. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
morbo Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Též sem teda s dovolením něco přidám ... "sám jak vůl v plotě" sem to umělecky nazval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 6. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Pěkná fotka, morbo, vypadá jako by za tím plotem měli bojlery.
5etter Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Objevil se nám za vesnicí tajemný obrazec v obilí. Skoro jako kdyby tam přistál Sojuz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Objevil se nám za vesnicí tajemný obrazec v obilí. Skoro jako kdyby tam přistál Sojuz. IMG_20180605_174934-01.png... a on to nakonec byl Anton Anatolijevič Potapkov,...
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Sem do teďka vůbec netušil, že morbo má 420-tky Jinak moc pěkná, pohodičková letní fotka- úplně bych si ji dokázal představit otištěnou k nějakému z letních měsíců v kalendáři Chronomag
5etter Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 5etter, travex and their girls. Vostok nedělá nic pro děcka, tak jsme zatím nasadili Casio W-59. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se