Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Vostok postupně do výroby dává tyhle ocelové korunky a lunety, který si sám vyrábí, takže už žádná Čína. Takže je vše je v pořádku. A sou moc krásný- gratulace!

Odesláno

Přidám se s dotazem. A ta ocelová korunka teda už není ten slavný viklací patent? Nebo zůstalo viklání zachováno?

K hodinkám taky gratuluji, moc pěkné.

Odesláno

Na prvním obrázku je plechová klasika, na druhém tedy nový typ korunky z nerezové oceli, kterou zřejmě montují na nově dodávané hodinky a na třetím je též nerezová korunka, která se dá objednat jako náhradní díl. Všechny tři mám doma a mohu potvrdit, že se viklají stejně. Ty nerezové působí dojmem, že víc vydrží, na druhou stranu vypadají na leštěném pouzdře malinko nepatřičně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak tak. Čistě designově se mi ale stejně nejvíc líbí ty původní, staré, "plechové".

Odesláno

Na prvním obrázku je plechová klasika, na druhém tedy nový typ korunky z nerezové oceli, kterou zřejmě montují na nově dodávané hodinky a na třetím je též nerezová korunka, která se dá objednat jako náhradní díl. Všechny tři mám doma a mohu potvrdit, že se viklají stejně. Ty nerezové působí dojmem, že víc vydrží, na druhou stranu vypadají na leštěném pouzdře malinko nepatřičně.

Nebyl bych tak skeptický k novým nerez korunkám, dají se přece rozleštit, však jsme Češi, neéé? My si poradíme. Třeba za mně je ta nová fakt supr sv

ým tvarem i vzhledem ke tvaru většiny origo lunet. Ta stará je taková ožvýkaná, že člověk neví, zda mu při vyšroubování, nebude klouzat v ruce.

Odesláno

Na ruce pořád, ale dnešní fotka je rozmazaná, takže pár dnů stará přišla k dobru. Hodil jsem na ně zpátky tu původní lunety a má to něco co sebe. Jednoduché, a s veselyma barvickama. 5ef179a02cb16bf6ca25839098374540.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Sem do teďka vůbec netušil, že morbo má 420-tky  :eek:  Jinak moc pěkná, pohodičková letní fotka- úplně bych si ji dokázal představit otištěnou k nějakému z letních měsíců v kalendáři Chronomag  :furious:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...