travex Odesláno 13. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Řemen ok, šéfe? Cajk, protože tady v řádu se píše, že amfibista má chodit do vlákna řádně upraven.
KAL Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Kdo si hraje ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KAL Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 A ještě jedna.Snad jsem jich nenasypal moc a nedostanu ban Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Včera z večera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Další fotky z vycházek se psama jsem dal raději sem, abych taky nedostal ban jako KAL.
5etter Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Ještěže pan prezident tu nemravnou vlajku spálil!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Tak uz je doma. 30.5. posielali a od 11.6. bol u nas na poste! Cize ani 2 tyzdne to netrvalo. Parada!Nic take ako na videu sa nekona. Poistka je pevna a ani omylom sa neotvori. Skor by som povedal, ze ide dost tazko hlavne zavrieť.Za tie peniaze uplna parada. Sent via IPoAC Vypadá dobře. To je 22mm? Na fotkách u meranoma to vypadá, že poslední článek před koncovkou jde dát pryč. Tak přemýšlím, jestli by to pak náhodou nemohlo pasovat na pouzdro 960. Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk
shaggy Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Tento ma 20mm a koncovky sa vyberaju podla puzdra. Sent via IPoAC
shaggy Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 22mm maju tiez ale koncovky neviem... Sent via IPoAC
mikymik Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Rýha amfibistů má svého nového kapitána: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118643-p-vostok-amfibia/&do=findComment&comment=2152864
travex Odesláno 15. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Ten člověk ale musí mít ukrutnou sílu!
5etter Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Ten mužik vpravo, není to Putinův kámoš Depardieu?
martar Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 To joo, too joooo.... Ať jen nekecám, pár fotek Amfibek z poslední doby: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 (upraveno) Amfibie na řemínku od Vulcainů Nádhera, pane kolego. Tomu říkám plnohodnotně ponosit potápky. A ne jen do kanclu a ke slepicím jako my tady. P.S.: To je Černé moře? Poznal jsem to podle toho nového mostu na Krym na poslední fotce. Už tam chybí jenom na kameni se opalující Pizda Vanutská... Upraveno 15. června 2018 uživatelem 5etter
martar Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 (upraveno) Přesně tak, a typická sevastopolská snídaně. Pirožky jsem bohužel stačil sníst před focením, ty se musí konzumovat teplé. Upraveno 15. června 2018 uživatelem martar
Hans Gruber Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Turbína dorazila udělal jsem pár rychlofotek telefonem... https://demolitiondave.rajce.idnes.cz/Amfibia_Turbina/
zhrado Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Tak Krym je môj sen už od dávna. Popíš veci okolo, cestu trošku a pridaj fotky. Díky
martar Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 @Zhrado, omlouvám se, jen tak tu blbnem, byl jsem jen v Řecku a jedna fotka je z Egypta... @5etter: slepice náhodou závidím, ty bych chtěl taky, ale to by mě sousedi přestali mít rádi z jedný strany ředitel banky, z druhý nějakej šéf maloobchodní sítě s elektronikou, kvokání od půl pátý a vůně slepičinců sem asi holt nepatří. Ale jinak krmím domácí zvířectvo taky (sorry, mám na amfibkách ještě řeckej čas) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten řemen ještě nafotím, je vážně moc fajn. Samozřejmě jej lze doporučit jen na amfibky se zbroušenými kusadly, na tomhle Hirschi dělat amfirýhy by byl zločin.
Návštěvník LONGINES Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Rýha amfibistů má svého nového kapitána: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118643-p-vostok-amfibia/&do=findComment&comment=2152864Hmmmm- tak to by se vyplatilo, už kvůli tomu tuningovému ZULU!
travex Odesláno 15. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2018 5etter: slepice náhodou závidím, ty bych chtěl taky, ale to by mě sousedi přestali mít rádi z jedný strany ředitel banky, z druhý nějakej šéf maloobchodní sítě s elektronikou, kvokání od půl pátý a vůně slepičinců sem asi holt nepatří. Nevzdávej to a nech se inspirovat webem slepičář.cz,kde se třeba dočteš o automatickém zavírání/otevírání. Prostě chytrá domácnost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se