pan socka Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Dneska objednán další kus Amfibií, během půl roku už třetí. Vypadá to, že jsem nemocnej...
morbo Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Super,u ciferníku těch 710 jsou lumi i indexy nebo zase jen kopečky ? Krásnej,jednoduchej cifr... Svítí jenom ty hrudky. Nejspíš aby při nočním seskoku na Bílý dům nebudily zbytečnou pozornost stráží. Škoda. Ale jinak je to myslím moc povedenej cifr.
morbo Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Dneska objednán další kus Amfibií, během půl roku už třetí. Vypadá to, že jsem nemocnej... Naopak, právě se třemi kusy je konečně možné pokrýt celoroční potřebu úspěšného mladého muže:1) čistě ultimátní potápky na drsnější zacházení (spaní pod stanem, sprcha na koupališti);2) tzv. univerzály aneb neformální hodinky na běžné nošení - tady je možné se trochu odvázat a v létě nosit např. na NATO strapu barevně sladěném s crocsy;3) nenápadné oblekovky na decentním silikonu pro slavnostnější nošení - maturitní ples, na muzikál do Ostravy apod.
travex Odesláno 4. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Co sprcha, ale pravý test odolnosti materiálů je dětské brouzdaliště.
Paja STI Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Naopak, právě se třemi kusy je konečně možné pokrýt celoroční potřebu úspěšného mladého muže:1) čistě ultimátní potápky na drsnější zacházení (spaní pod stanem, sprcha na koupališti);2) tzv. univerzály aneb neformální hodinky na běžné nošení - tady je možné se trochu odvázat a v létě nosit např. na NATO strapu barevně sladěném s crocsy;3) nenápadné oblekovky na decentním silikonu pro slavnostnější nošení - maturitní ples, na muzikál do Ostravy apod.Dá se říct že to vidím stejně1) bezezbytku (nějaké si ještě pořídím/poskládám)2) skoro- u mě služební a pracovní,vlastně i na doma...3) kvůli tomu jsem si koupil K-34Takže 3 bych bral jako povinné minimum
Dřevák Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Dá se říct že to vidím stejně1) bezezbytku (nějaké si ještě pořídím/poskládám)2) skoro- u mě služební a pracovní,vlastně i na doma...3) kvůli tomu jsem si koupil K-34Takže 3 bych bral jako povinné minimum Jo tři jsou minimum, aby jsi měl co dát na ruku, až se jedny zastaví a abys měl z čeho brát kolečka až bude stát všechno. Pak aspoň jedny rozhýbeš (vhodnýho smajlíka jsem nenašel)
Paja STI Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Jo tři jsou minimum, aby jsi měl co dát na ruku, až se jedny zastaví a abys měl z čeho brát kolečka až bude stát všechno. Pak aspoň jedny rozhýbeš (vhodnýho smajlíka jsem nenašel)Jsem rád že na tohle došlo- měl bych prosbičku... Pokud by někdo ze schopnějších kolegů zde na foru měl čas a chuť- neudělali by jste nějakou pěknou fotoreportáž Jak na to ? Nemyslím kompletní rozborku sborku,spíš jak vytáhnout korunku,kalibr,stáhnout ručičky,vyměnit cifr atd. Já jsem skončil u dýnka a lunety...
5etter Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 (upraveno) To bych taky potřeboval. Střídat NATO strapy už mě přestává bavit. Prohodit občas ciferník, aby hodinky pasovaly k aktuálně obutým žabkám by byla větší frajeřina edit: A hodináři nebudou mít co žrát Upraveno 5. února 2016 uživatelem 5etter
travex Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Morbo tu hodil rukavici, takže jsem to haraburdí vysypal z krabice, přimontoval zpátky odpadlé součástky a tady to máte.
morbo Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Morbo tu hodil rukavici, takže jsem to haraburdí vysypal z krabice, přimontoval zpátky odpadlé součástky a tady to máte. Tak tohle je hodně povedený katalog. Koukám jako blázen hlavně na ty 100 vs. 090 - nikdy mě nenapadlo, že je tak velký rozdíl ve velikostech písma u těch dvou cifrů. No, tak hlavně že mám zase o čem přemýšlet ...Btw nikde nevidím starou dobrou 110ku, tak si říkám že možná i ostatní kluci ze třídy by rádi nějaké vysvětlení ...
travex Odesláno 7. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Na 110 se mi nelíbí nožky, jsou dlouhé a úplně rovné. Tady je to pěkně vidět. Jinak jo, čísla na 090 jsou znatelně větší a celkově to považuji za hodně povedený číselník.
morbo Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Psychiatr: Na heslo kukuřice odpověděl slovem hranostaj. To mohou být buď příušnice, nebo hodinky. Příušnice nemá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Paja STI Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Hmm,další budou 710tky...Tady je něco málo z příslušenstvíhttp://www.am-watches.com/accessories-c-44.html?osCsid=1acf69d927b6a5f0af9ed3841301296c
martar Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 (upraveno) Pacoši morbo: rozdíl mezi číselníky není jen ve velikosti čísel, ale i v absenci minutových indexů. Mám obě verze, ta s menšími čísly a minutovými indexy je praktičtější, ta s většími čísly bez indexace mi ale přijde krásnější a s více retro lookem. Upraveno 8. února 2016 uživatelem martar
pan socka Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Hezký odkaz, lunety vypadají decentně. Takže aktuálně nutně potřebuji lunetu s modrou, černou a zelenou vložkou. Že já sem lezu, sakra
morbo Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 - Jak se dnes máte, morbo?- Je to lepší, pane doktore. Tento týden jenom třikrát meranom a dvakrát čistopolsity.- To rád slyším. A co ty hlasy, stále k vám promlouvají?- Čas od času. Naposledy včera, indexy na mých cifernících prý nejsou dostatečně velké a zdobné.- Vaše indexy jsou v pořádku. Vy teď potřebujete hlavně klid. Klid, a pěkné nové hodinky s ocelovou lunetou.- Díky, doktore.- Rádo se stalo. A kdyby něco, pošlete mi SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 profesor: Jaké jste měl plány vy, morbo?morbo: Mně se odjakživa líbily Amphibie, pane profesore a na to jsem dojel.profesor: Tak Amphibie se líbí leckomu, morbo.morbo: Mně víc. Já mám totiž chronobundus, pane profesore. Já uvidím Amphibie a okamžitě, strašně plasticky vidím, co by se s nimi dalo dělat, ale strašně.profesor: Tak to byste se měl rychle začít léčit, ne?morbo: Já už jsem s tím byl u doktora.profesor: Co říkal?morbo: Že to má taky.
villain83 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Ach jo, ja se tak tesil, jak sem vyfotim prvni generaci Amphibii, ale vypada to, ze z toho nic nebude:-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se