shaggy Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Nechcem byt hnidopich, ale to uz nie su Amfibie, ani len Vostoky. Asi by chcelo nove vlakno im zalozit.Ale vyzeraju zaujimavo. Hlavne ta korunka, zda sa byt obrovska.
Roman-ZA Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 neviete, kde by som kupil taketo rucicky?
Hardslimer Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Mozna v Meranomu.Co ja vim, tak budou na Vlci limitce.Zkus se poptat organizatoru.
malbur Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 neviete, kde by som kupil taketo rucicky?Seženeš je na ebayi u favinova. Problém může být, že mají různé verze s nějakou superlumi a i ta nejzákladnější má trochu zelený nádech i když nejsou ručičky nasvíceny. Je to detail, ale může to vadit pokud chceš kombinovat třeba s černobílým ciferníkem. https://ebay.us/t5bnDu Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 chcem presne taky cifernik, ako je na obrazku. teda chcem, presne take hodinky. tieto sa mi javia ako biele - https://www.ebay.com/itm/WATCHES-PARTS-customized-BLUE-superlumia-PADDLE-HANDS-for-24XX-Vostok-Amphibia/322995487835?hash=item4b3408045b:m:mSHxNeAhanmR-KzYx4DeoGg&var=512132106460
Roman-ZA Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 alebo by bola moznost s tymto cifernikom - https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/vostok-watch-dial-for-vostok-amphibian-916.html
little_w Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 favinov ma bud zluty odstin nebo modry odstin. ani jedno by nevadilo, v podstate to neni poznat. ja mam stejny cifernik jaky chces, a tyhle rucky od favinova, tusim ze do zelena:
Návštěvník LONGINES Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Nevím jak pan Favinov, ale Vostok to vypouští z fabriky všecko pěkně sladěný do bíla. Zase na druhou stranu Favinovovi to asi víc šajnuje ( né, že bych si ale stěžoval). V odraze reklama na Celaskon?
mikymik Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Celaskon? Není to odchlipující se fólie?
little_w Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 "Proč to děláš? Víš, že fólie Londžiho vždycky rozčílí ;)"
mikymik Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Čekal jsem, že mi bude vysvětlen Celaskon.
Návštěvník LONGINES Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 No tvl, vy mi teda dáváte tu fólii ale pořádně sežrat Proč Celaskon? ? Páč sme se s paní Longinovou váleli na gauči, čučeli na Růžovku a když tam skočila reklama ( shodou okolností na již zmiňovaný Celaskon?), jal jsem se fotit ( o reklamě, abych nepřišel o nervy drásající napínavý děj) krásně bílé ručky Neptunů, ne jako ty plesnivěním zezelenalé pod zraseným sklíčkem rafiky little_w-ho
Roman-ZA Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 favinov ma bud zluty odstin nebo modry odstin. ani jedno by nevadilo, v podstate to neni poznat. ja mam stejny cifernik jaky chces, a tyhle rucky od favinova, tusim ze do zelena: vyborne, aspon viem, ako vyzeraju vsetky kombinacie, ktore prichadzaju v uvahu
Roman-ZA Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 Nevím jak pan Favinov, ale Vostok to vypouští z fabriky všecko pěkně sladěný do bíla. Zase na druhou stranu Favinovovi to asi víc šajnuje ( né, že bych si ale stěžoval). V odraze reklama na Celaskon? ja tam vidim prd
mikymik Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 Londži, pěkný avatar, jen jsem myslel, že americká fólie nevypadá jako izolepa z papírnictví
morbo Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 Proč to děláte? Vžtyť víte, že fólie Londžiho vždycky rozčílí.
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 Mě se ale náhodou líbí, jak tady všichni svorně děláte, jaká že je to fólie na sklíčkách pitomost, přitom máte ty svý dorasený až běda, případnou výměnu nevím jak chcete řešit, páč ono to zrovna u Amfibií až zase taková prdel ve finále nejní, a jako bonus už ani nepoznáte, že tam tu fólii mám
Návštěvník LONGINES Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 Heh, to je paráda... s fólií na sklíčku si to můžu zvesela vykračovat po náměstí do cukrárny na kafíčko a zákusek, aniž bych se musel bát, že mi rukáv škrábne sklíčko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se